Başkalarının Hayatları Vs Kendi Hayatım

Eh, hayat tarzları seni cezbetmeye başlamış bile. :KK14:
Birde öyle kimseler çok kıyak, tam kafa adamı oluyor.
Zaten her türlü derdi görmüş, hayatın çelmesine çok kez takılmış, kısacası aşmışlar.

Köprü altı muhabbetini yaşamadan ölmek istemem.
ya zaten dün dedimki kendime millet fsm de kafelerde hayatın toz pembesini görüyor ben arabayatağında ayyaş insanlarla çorba içiyom bence hayatın gerçek yüzü benim yaptığım ve gerçek yüzünü görmek her zaman daha iyi

Sen annen baban gibi düşünemezsin, senin bilmediğin ya da aklına gelmeyen şeyler için kritik hesaplar yapıyorlardır belki.

Mesela üniye gidecekmişsin… Bunun bir maliyeti olacak ailene.

Kaldı daha iyi bir semte taşınıp her ay cepteki parayı sıfırlamak ya da sıfıra yaklaştırmak hayat kurallarına aykırıdır. Bir miktar Allah göstermesin kötü günler için ayırmak lazım. Sen sosyal fobi yapıyorsun belki biraz.

Bence bu ailenden kaynaklanıyor. Para harcamak istemiyorlar. Sizin bulunduğunuz yer ucuzdur. Kimi parası olsun ister kimi rahat olmak ister. Bence de oku uzaklaş.
evet kesinlikle haklısınız önceden diyodum ki bende mi sorun var ben mi çok abartıyorum diyodum ama hayır gerçekten haklıyım tek maaşla nilüfere taşınanları görünce bizimkilere kızıyorum ister istemez yanlış anlamayın o insanları tabiki aşalamıyorum ben sadece çocuğunu daha iyi yerde yetiştirme şansını tepen aileme kızıyorum

Mesajınızın basında oturduğunuz yeri tarif edince profilinize girip Bursa'da mı oturuyorsunuz diye bakıcaktımki konunun devamında bursa demişsiniz :))))) Muhtemelen Kent Meydanı civarlarındaki ara arka sokaklar. Nereler olduğunuda iyi biliyorum.Benim bi arkadasımda orada oturuyor.Bursada kiralar yüksek değil, fakat ev satın alırken yüksek diye düşünüyorum. Birde o bahsettiğin insanların öncelikleri farklı. Yani bazı insanlar çoluğuna çocuğuna ayakkabı kazak almadan kenara para koyma derdinde olan, hergün makarna çorba yiyerek baska bisey pisirmeden kenara para koyma derdinde olan insanlar gördüm.Hepside ev almak içindi. Bazı insanlar aldıkları azıcık maaşlarla bu şekilde ev bark sahibi oluyor. Ailenizin önceliğide iyi semt iyi ev değildirde 5 çeşit yemektir çocuğuna yok dememektir bilmemnedir. Bütün mesele bu yani.
yok canım ya kent meydanı civarı olsa yine iyi haftasonlarım yıldırım-arabayatağı civarında haftaiçi inegölde oluyorum zaten ve eminimki kent meydanı arka sokakları cidden bu kadar kötü olamaz ve evet haklısın benimkiler biraz burdan kısarak bişiler yapmaya çalışıyor ama ne yalan söleyim böle görüyorum ya az maaşla çocuğuna en iyisin alanı en iyi yerlere taşınanı biraz içimde ukte kaldı bu konular

ailene ben sadece kendim için değil sizin içinde endişelendiğim için burdan taşınmak istiyorum diye ara ara baskı yapın..gerçekten bende öyle bir yerde yaşamak istemezdim..
aileme demez olur muyum sıklıkla derim yani ama baktım bizimkiler de tık yok üniversiteyi bekliyorum işte ya benim gözüm aşırı elit yerlerde değilki en azından bakkala bile rahatlıkla gidebildim bi semtte oturmak istiyorum

Bence ailenin başka şeylere önceliği var.Ama maddi durumunuz da elveriyorsa daha iyi bir mahalleye gitmelisiniz.Çünkü mahalle çok etkiliyor insani,yaşamını.Sen genç bir kızsin rahat rahat gelip gitmek istersin,eger dedigin gibi kötü bir yerse arkadaşlarinda gelmek istemez.Bence ailenin aklina sok taşınma fikrini.
diyorum ya sürekli diyorum ama yok hayır istemiyorlar ya zaten maddi durumumuz kötü olsa ben demem bile ama işte üniversiteyi bekliyorum artık bide ben yaşadım yeri geçtim bazı insnaların az parayla bu kadar şey yapmasına şaşırıyorum

Hangi mahalle bu zombicim?
Biz de on yil once yenimahallede oturuyorduk orasi da igrencti, sarhosu iti kopugu bitmezdi
Annem tek basina oldugundan bir evi zor aldi ben 20 yasini gecmistim anca cesaret edip oradan tasindik da ucevlere kurtulduk valla
Darisi senin basina
ben haftaiçi inegöldeyim haftasonum yıldırımda geçiyor bide hastahaneye yakın diye arabayatağı civarlarına gidip doyuruyorum karnımı falan cidden o arabayatağına ne zaman gelsem dua okuyorum ya yıldırım gittikçe kötüleşiyor şehir gta san andreas gibi bu arada adınıza çook sevindim ne güzel nilüfere taşınmışsınız zaten nilüferde 1 tane bile yoktur eminim ki kötü diye adlandırılcak bi mahalle teşekkür ederim tekrardan

Sen annen baban gibi düşünemezsin, senin bilmediğin ya da aklına gelmeyen şeyler için kritik hesaplar yapıyorlardır belki.

Mesela üniye gidecekmişsin… Bunun bir maliyeti olacak ailene.

Kaldı daha iyi bir semte taşınıp her ay cepteki parayı sıfırlamak ya da sıfıra yaklaştırmak hayat kurallarına aykırıdır. Bir miktar Allah göstermesin kötü günler için ayırmak lazım. Sen sosyal fobi yapıyorsun belki biraz.
sosyal fobiliğim yok bu mahallede 10u geçik yıldır yaşıyorum ve mahalleden arkadaşlarım çok sadece bu içmeye gelen gençlerden korkuyorum biraz o kadar doğru onlarda biyerden kesip bişiler yapmaya çalışıyorlar işte

Allah korusun aileden birinin başına gelmeden anlayamaz insanlar. Boşuna dememişler 'bir musibet bin nasihatten evladır' diye.
Ben açıkcası öyle bir ortamda çocuk yetiştirmeye korkarım. Sanma ki şu anda elit bir muhitte, bir site içinde oturuyorum. Bizim yaşadığımız mahallede de vardır uyuşturucu satıcılığı vs. Ama göze batacak, rahatsız edecek olaylar olmuyor. Eğer imkanım olursa daha iyi bir yere taşınmak için de beklemem.

O bahsettiğin kişiler borç harç olsa da yapmışlar demek ki. Ailende ödeyemeyiz, orada geçinemeyiz korkusu var galiba. Eh mal canın yongasıymış işte. Senin de beklemekten başka çaren yok malesef.

Son düzenleme:
sosyal fobiliğim yok bu mahallede 10u geçik yıldır yaşıyorum ve mahalleden arkadaşlarım çok sadece bu içmeye gelen gençlerden korkuyorum biraz o kadar doğru onlarda biyerden kesip bişiler yapmaya çalışıyorlar işte
o zaman bu konuda üstlerine çok gidip onları üzme.insanın çocuğuna yetmediğini hissetmesi kadar kötü bir duygu olmasa gerek.

Allah korusun aileden birinin başına gelmeden anlayamaz insanlar. Boşuna dememişler 'bir musibet bin nasihatten evladır' diye.
Ben açıkcası öyle bir ortamda çocuk yetiştirmeye korkarım. Sanma ki şu anda elit bir muhitte, bir site içinde oturuyorum. Bizim yaşadığımız mahallede de vardır uyuşturucu satıcılığı vs. Ama göze batacak, rahatsız edecek olaylar olmuyor. Eğer imkanım olursa daha iyi bir yere taşınmak için de beklemem.

O bahsettiğin kişiler borç harç olsa da yapmışlar demek ki. Ailen de ödeyemeyiz, orada geçinemeyiz korkusu var galiba. Eh mal canın yongasıymış işte. Senin de beklemekten başkaçaren yok malesef.
zaten ben o gençler yüzünden kaç kere koşa koşa geldim eve aileme anlatıyorum yıllardır ama yok hala bişi olmaz bişi olmaz diyorlar zaten dediniz gibi taşınanlarda sadece taşınıyor ama sürdürmek.. o işte en zor olanı dediniz gibi beklicem işte yapcak bişi yok

diyorum ya sürekli diyorum ama yok hayır istemiyorlar ya zaten maddi durumumuz kötü olsa ben demem bile ama işte üniversiteyi bekliyorum artık bide ben yaşadım yeri geçtim bazı insnaların az parayla bu kadar şey yapmasına şaşırıyorum

Bosver o zaman kafana takma universiteyi kazan git gercekten cunku ailenin degisecegi yok gibi.Belki senin bilmedigin bir harcamalari vardir ya da gercekten istemiyorlardir.Elbet bir gun onlarinda canina tak eder

Back
X