- 10 Ekim 2014
- 32.537
- 146.273
- 798
bunu izleyen bile '' ohh hayat sana güzel '' diyor
Bende de devamli olarak kahve paylaşan arkadaş var, hemen hemen hergun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu izleyen bile '' ohh hayat sana güzel '' diyor
Sanal dünya gerçek değil ayol kocasıyla mırç mırç mutluluk pozlerı paylaşanlar kavga dövüşlerini paylaşıyormu burdan çıkın yola. Kocişle balkon keyfi , bal görümceden hediye, byss biz kaçarlar falan bööög geldi ben kıskanmıyor gülüyorum kız arkadaşım koltuklarını temizletmiş ohh mislendık diye kahve önde koltuklar arkada resim atmışSize de oluyor mu bu? Özellikle instagramda herkesin her şeyi mükemmel hayatlarını gördükçe içimi bir burukluk kaplıyor. Benim tanıdığım birçok insan birsürü problemle boğuşuyor ama sosyal medyada gördüğüm bazı insanların bırak derdi olmasını mutluluk ve sefa icinde yaşayıp gidiyorlar. Sizin de böyle çöküş anlarınız oluyor mu?
Mı acabaa? Dubaide para icin dıskı yiyen influencer haberi görmediniz herhalde..Biz mis gibi oh negzel tatil yapiyor derken millet neler yiyor yahu.Hiiic özenmem sükürler olsun her günüme.
Stanford da yapılan bir araştırma 2m.dolar üstü nün mutluluğa etki etmediğini gösterdi. Yani parayla mutluluğun artma tavanı 2m... 2 veya 200 arası farketmiyor. Bir de genetik var, bazı insanlar serotonin ve dopamin kalıtımlari sayesinde doğuştan depresyon ve mutsuzluğa dirençlidir, bazı insanlarda da bu denge bozuk olduğu için kâinatın efendisi bile olsa depresyondan çıkamaz. Doktor doktor gezer. Şans işi birz.Hayatımda bundan daha saçma bir avuntu duymadım.
Afrika'da ayağında terlik bile olmadan kilometrelerce yol yürüyüp kafasında su taşıyan kadınla Kim Kardashian aynı birim mi mutlu?
Kim Kardashian örneği olmasın, 2m alti biriyle düşünelim o zaman. Benim için yine aynı. Her ikisi de ev kadını olsa, birisi bembeyaz, tertemiz mutfakta yemek yaparken diğeri pis sularla ateş yakarak yemek yapmak zorunda kalsa mutlulukları eşit olabilir mi?Stanford da yapılan bir araştırma 2m.dolar üstü nün mutluluğa etki etmediğini gösterdi. Yani parayla mutluluğun artma tavanı 2m... 2 veya 200 arası farketmiyor. Bir de genetik var, bazı insanlar serotonin ve dopamin kalıtımlari sayesinde doğuştan depresyon ve mutsuzluğa dirençlidir, bazı insanlarda da bu denge bozuk olduğu için kâinatın efendisi bile olsa depresyondan çıkamaz. Şans işi birz.
Zaten 2 m. dolara kadar artıyor diyor araştırma.Kim Kardashian örneği olmasın, 2m alti biriyle düşünelim o zaman. Benim için yine aynı. Her ikisi de ev kadını olsa, birisi bembeyaz, tertemiz mutfakta yemek yaparken diğeri pis sularla ateş yakarak yemek yapmak zorunda kalsa mutlulukları eşit olabilir mi?
O üye, "çocuklarım doyacak" mantığı ile mutlu olduğunu savunuyor. Benim gözümde mutluluk değil, avuntu.
İnstagram üzerinden para kazanıp herşeyini linkleyenlerin sayfalarını takip etmiyorum. Ama yakın dediğim arkadaşlarımda İnstagram üzerinden hava atmaya başladılar. Mutlular yada değiller bunu etrafa ders verir gibi özlü sözlerle sayfalarına koymaları irrite etti beni. İnstagramı kapattım ve şimdi kafam rahat. Yalnız şunu da söyleyeyim insanlar artık çok değişmiş.İş yerinde Öğle arası yemeğimi yiyorum. Yemek de öyle ahım şahım bişey değil ekmek arası domates peynir. YouTube dan bir video açtım izliyorum hem de. İş arkadaşım bana ne kadar keyif ehlisin dedi. Öğle arası peynir ekmek yiyip video izlemek keyif ehli olmak oldu. Artık insanları anlamakta çok zorlanıyorumSize de oluyor mu bu? Özellikle instagramda herkesin her şeyi mükemmel hayatlarını gördükçe içimi bir burukluk kaplıyor. Benim tanıdığım birçok insan birsürü problemle boğuşuyor ama sosyal medyada gördüğüm bazı insanların bırak derdi olmasını mutluluk ve sefa icinde yaşayıp gidiyorlar. Sizin de böyle çöküş anlarınız oluyor mu?
Ben o kocaları isten cıkartıp evde oturtan influcerların mutlu olduklarına inanmıyorum vallaSize de oluyor mu bu? Özellikle instagramda herkesin her şeyi mükemmel hayatlarını gördükçe içimi bir burukluk kaplıyor. Benim tanıdığım birçok insan birsürü problemle boğuşuyor ama sosyal medyada gördüğüm bazı insanların bırak derdi olmasını mutluluk ve sefa icinde yaşayıp gidiyorlar. Sizin de böyle çöküş anlarınız oluyor mu?
Orada elbette kimse uzgun bi fotosunu paylasmaz genelde. Imrenmekte insani bi duygudur. Fotografta anlik bi durumdur. O an butun bi hayati ozetlemez. Kaldiki mutlu olan da vardir. Herkesin sinavi ve guzel gunlerinin vakti ayridir. Siz umudunuzu kaybetmeyin vede dua edin inancli iseniz. Bence bunlar yeter.Size de oluyor mu bu? Özellikle instagramda herkesin her şeyi mükemmel hayatlarını gördükçe içimi bir burukluk kaplıyor. Benim tanıdığım birçok insan birsürü problemle boğuşuyor ama sosyal medyada gördüğüm bazı insanların bırak derdi olmasını mutluluk ve sefa icinde yaşayıp gidiyorlar. Sizin de böyle çöküş anlarınız oluyor mu?
Instagramini kapat derim hiç birşey fotoğraf ve videolarda görüldüğü gibi değil herkesine kendine göre sorunu imtihanı varSize de oluyor mu bu? Özellikle instagramda herkesin her şeyi mükemmel hayatlarını gördükçe içimi bir burukluk kaplıyor. Benim tanıdığım birçok insan birsürü problemle boğuşuyor ama sosyal medyada gördüğüm bazı insanların bırak derdi olmasını mutluluk ve sefa icinde yaşayıp gidiyorlar. Sizin de böyle çöküş anlarınız oluyor mu?
Bu da kacıncı level artık ya gkgfgklgkp ne kadar sevdiğini yazıyor ama eşi aldattığı ve aldattığı kadından 2 çocuğu olduğu için şu anda boşanma davaları sürüyor.
10 seneden fazladır aldatılıyor ve eşi aldattığını da saklamıyor zaten ama arkadaşım eşi eve bağlansın diye bir çocuk daha yapıyor, eşinin fotoğrafını paylaşıp aşkını yazıyor ama adam yine başkalarının kollarında, işin iç yüzünü bildiğimiz için paylaşımlarını görmekten bizim midemiz bulanıyordu. Nasıl olduysa sonunda boşanmaya karar verdiBu da kacıncı level artık ya gkgfgklgk
Cocuk yapıyorlar cocukları görmeden büyüyor cogunun ya.
Bilmiyorm bana bazısı abartı geliyor.
Kadın tatilden geliyor ailecek,2 gün sonra yalnız tatile cıkıyor.
Ki ben annenin nefes alması gerektiğine inananlardanım.
Sürekli biyerlere gitme modundalar,cocuk bundan etkilenmiyor mu?Anne sürekli gidiyor.
Ben ise gidip gelirken buruluyorum bilmiyorum.33 aylık kızım ,33 aydır bensiz 1 gece bile uyumadı.Mesela bu da benim sükür sebebim.Her aksam kzıımı ben uyuttum![]()