- 25 Kasım 2021
- 1.059
- 5.443
- 88
Tüm sırrı bozdun yineSen bilmiyorsun aslında hiç eğlenmedin, hepsi birer sanrıdan ibaretti. Mutsuzsun itiraf et. İtiraf etmesen de yarın öbür gün boşanınca anlarız zaten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm sırrı bozdun yineSen bilmiyorsun aslında hiç eğlenmedin, hepsi birer sanrıdan ibaretti. Mutsuzsun itiraf et. İtiraf etmesen de yarın öbür gün boşanınca anlarız zaten![]()
iyi de bu sadece sosyal medyada degil gercek hayatta da boyle degil mi? bir seye sevindigimizde sokak ortasinda gulmeye cekinmeyiz ama uzuldugumuzde cogunlukla aglamak icin tek kalmayi bekleriz. ben boyle yaparim en azindan. zamana ayak uydurmak boyle bir sey, sosyal medyayi aglama duvari gibi kullanan da vardir illaki ama normal olani evet mutlu anlari paylasmak.Neden yaptığımız birşeyi herkese gösterme ihtiyacı hissediyoruz peki mutlu anlarımızı da paylaşıyoruz da kendim için de diyorum sonradan neden paylaştım ki gerek yoktu hissi geliyor. Anı kalsın bir nevi eski albümler gibi de oluyor da yani bir yandan da gösterme ihtiyacı gibi. Kimler görmüş diye bakıyoruz mesela
ya üff konuyu yanlış yere çekmeye kasmayın bu kadar muhalefet etçez diye.cümlede anlam konusu çalışın biraz. eskiden insanlar birbirleri için, hoş vakit geçirmek için bir araya gelirler, fotoğraf sadece bir teferruat olurdu şimdi amaç foto çekinmek demeye çalışıyorum.Çirkin mekanlarda çirkin insanlarla çirkin kıyafetlerle mi fotoğraf çeksin insanlar? Ne istiyorsunuz tam olarak?
kimin amaci fotograf cekinmek ya? liseli ergenler ve influencerlar haric mekana hazirlanip arkadaslariyla vakit gecirmek haric sirf fotograf cekinmek icin giden insan mi var? yani var mi cevrenizde?ya üff konuyu yanlış yere çekmeye kasmayın bu kadar muhalefet etçez diye.cümlede anlam konusu çalışın biraz. eskiden insanlar birbirleri için, hoş vakit geçirmek için bir araya gelirler, fotoğraf sadece bir teferruat olurdu şimdi amaç foto çekinmek demeye çalışıyorum.
Ben bir de seneler sonrasında o fotoğrafların bana hatırlatılmasını seviyorum. Arşivden gelen beş sene önce bugün kısmı bile mutlu ediyor beni. Kimse için değil aslında ileride dönüp bakmak için koyuyorum kime ne?bir de niye her seyi insanlar gosteris yapmak istiyormus gibi anliyorsunuz onu anlamiyorum ben. tatile gidince manzarayi cekiyoruz gosteris oluyor, yurt disinda yasiyoruz onu cekiyoruz gosteris oluyor, nisanlimizla tatile giderken arabada adami cekiyoruz o bile gosteris oluyor dumduz allahin adami yani her kosede bulunacak bir sey.
ne bileyim bazilari gercekten insanlari huzursuz etmek icin bakiyor bence sosyal medyaya. ben o kadar incelemiyorum kendi fotograflarimi. ya da ben hicbir sekilde “cok mutluyum kudurrrrr” demeye calismiyorum ama kendisi mutsuz olan insan kendisinden farkli birini gorunce sanki onun garezine yapildigini zannediyor.
başlıkta arkadaşın bahsettiği, hayatlarını mükemmel göstermeye çalışan kişilerden bahsediyorum hanımefendi kimden bahsedicem?kimin amaci fotograf cekinmek ya? liseli ergenler ve influencerlar haric mekana hazirlanip arkadaslariyla vakit gecirmek haric sirf fotograf cekinmek icin giden insan mi var? yani var mi cevrenizde?
Buna çok katılıyorumSadece kendini paylaşanlar bana daha komik geliyor açıkçası.
ben de size diyorum ki cevrenizde var mi boyle insanlar? yani arkadaslariniz falan sozlesip “hadi bugun hepimiz cok guzel giyinelim guzel bir mekana gidelim” diyorlar sonra gittikleri yerde de sadece fotograf mi cekiniyorlar? bir araya gelme motivasyonlari fotograf mi?başlıkta arkadaşın bahsettiği, hayatlarını mükemmel göstermeye çalışan kişilerden bahsediyorum hanımefendi kimden bahsedicem?
Sakin sakinBen cocuk konusunda aşiiiirriii kınadım milleti ozellikle eşimin kardeslerinin cocuklarini kinaya kinaya bir hal oldum![]()
Neden yaptığımız birşeyi herkese gösterme ihtiyacı hissediyoruz peki mutlu anlarımızı da paylaşıyoruz da kendim için de diyorum sonradan neden paylaştım ki gerek yoktu hissi geliyor. Anı kalsın bir nevi eski albümler gibi de oluyor da yani bir yandan da gösterme ihtiyacı gibi. Kimler görmüş diye bakıyoruz mesela
hiç bir mutlu insan kalkip bunu ispat için fotosunu paylaşmaz, zaten kendisi mutluluğundan emindir.
ara sira selfie falan paylaşıyorum, kendim güzel buldugum icin
Peki bundan size ne? Niye insanların davranışları rahatsız ediyor sizi? Size ne zararları var?ya üff konuyu yanlış yere çekmeye kasmayın bu kadar muhalefet etçez diye.cümlede anlam konusu çalışın biraz. eskiden insanlar birbirleri için, hoş vakit geçirmek için bir araya gelirler, fotoğraf sadece bir teferruat olurdu şimdi amaç foto çekinmek demeye çalışıyorum.
Sizin mantığınıza göre siz de güzelliğinizden emin olmadığınız için, kaç beğeni gelecek diye merak ettiğiniz için kendi fotoğraflarınızı paylaşıyorsunuz. Beğeni sayısını gören insanlara da kendinizce güzelliğinizi ispatlamış oluyorsunuz böylece, öyle mi?
Sizin kullanım amacınızı bilemeyeceğim ama Instagram benim için güzel anılarımı aktardığım dijital bir albümden ibaret. Kimseye bir şeyleri ispatlamaya çalışmıyorum ve gayet mutluyum :)
Mahremiyet sizin sandığınız gibi bir şey değil ya
Dün çok güzel, dolu dolu bir gün geçirdim ve fotoğraf çekmek toplasanız yarım saatimi almıştır en fazla. Her anın tadını çıkardım. Sandığınız gibi her saniye deklanşöre basmıyoruz.
E arkadaşlarınızın kocasından size neyse, sizin güzelliğinizden selfienizden millete ne o zaman. Siz neden güzelliğinizi paylaşıyorsunuz?