Başkası için karısına vuran adam

Kirmiziyla işaretlediginiz yerde "kocama hakaret ettim, bagirdim" yazmiyor yalniz. Birbirimize bagirdik, tokat atti yaziyor. Kaldi ki bagirsa bile eline koz moz vermiyor tokat için iyi aliştiniz sizde hakaret etti dövdüm, hakaret etti öldürdüm diyenler boyle boyle cikiyor zaten.

Disarda biri size sesini yukseltince hemen tokadi yapistirabiliyor musunuz? Ya da "erkek" sesini yukseltince vuruyor musunuz??? Magara doneminde mi yasiyoruz yahu, kendini ifade etmeyi beceremeyen dayak mi atmali? Bu ne saçma şey.

O cok hakli buldugun adam kadinin bilgisayarinda baska erkekle ilgili birsey bulsa hiç bagirmazdi degil mi???? Kadinin yerinde adam olsaydi, ne yapsa hakki derdiniz.
Şimdi kalkip hakli bulmuyorum ama bilmem ne demeyin hic..
Devamli boyle abuk yorumlariniz var sizin.

Ne için olursa olsun karısına vurana biz 'Adam' demiyoruz ama siz bilirsiniz tabii
bu başlıktan tamamen bağımsız olarak soruyorum;

Ne için olursa olsun, kocasına hakaret eden veya aşağılayan kadına ne diyoruz peki?

bunu da söyleyin ki, adil olsun.

cevabımı aynen kopyala yapıştır yapıyorum. lütfen bu sefer gözünüzle okuyun.

tokat yemenizin sebebi başkası değil de, birbirinize(yani ona) bağırmanızla alakalı bence. haklıyken kendinizi (onun gözünde) haksız duruma getirmişsiniz sizde ona bağırarak.

amacım kesinlikle kocanızın yaptığını savunmak değil. ama onunda eline (kendince) büyük bir koz vermiş oldunuz bağırarak. belkide hakaret ederek...

sorsak şöyle der: e O da bana bağırıp hakaret etti. onun gücü diliyle bana yetiyorsa, benimde gücüm elimle ona yetiyor filan..
neyse geçmiş olsun yinede... inşallah tatlıya bağlanır.

ayrıca 'yanlış etki yanlış tepki doğurur' demek; tepkiyi savunmak demek değildir. sadece bir tespittir.

Keşke klasörü görünce hemen söylemeseydiniz de önce takipte kalsaydınız.
Diğer konuda bu hemen ayrıl diyenlere. Kardeşlerim kolaymı hemen başını alıp gitmek. Ekmeğini yemeğini kim verecek, nerede barınacak. Hayat dışarıda kolaymı soruyorum. Git ama nereye kimin yanına neyle hangi parayla düşünmeden herkes hemen git yazıyor ya, kendileri hemen gidermi acaba. Kolaymı.

bekara avrat boşamak kolay demişler...

Güncelleme

Eşim bana vurduğunda susmadım eşyalarını topladım dolabını onun gitmesini söyledim evimi bırakamam çünkü tabiki o gidecek!
Bana vurduğu İÇİN ağlıyor özür diliyor sarhoştum diyor yüzüne bakmıyorum
Laptopu götürdüm yapılıyor akşama alacağım bakacağım iyice

Keşke, o kadar safım ki, o kadar güzel vakit geçiriyorduk ki, aklıma gelmedi salak gibi aaa askım bu ne dedim, klasöre girdim kadın ismi düşün o zaman dank etti bana, oda zaten kızardı saçmalaya elimden almaya başladı şarjı yok diye, sonra körüklendi olay evi dağıttım neler yaptım kırdırdı bana laptopu, şimdi ağlıyor ben sana nasıl vurdum diye, babası annesini dövermiş o yüzden hassasken babama benzedim diye benim için değil gene kendisi için ağlıyor

"Karısına vuran adam" dan önce gelen başkası için ibaresi gereksiz. Sebep ne olursa olsun vuramaz.

Zaman cnm zaman. Çözülür hepsi geçer.

Gozumle okudum zaten. Amacim savunmak degil diyince diger yazdiklarinizi gormezden mi gelmek lazim??? Acik acik adami savunup sonrada "savunmuyorum" dedim demekte iyi siyrilma yontemi ama tutmuyor.

Etkiye tepki öyle olmaz ogrenin. Kadin tokat atmis olsaydi ve ardidan karsilik olarak tokat gelseydi refleks diyip etkiye tepki diyebilirdik bellkiii ama karsidaki kadin fiziksel olarak adamdan gucsuz ve fiziksel saldiri gostermiyorken tokat atmak etki tepki filan degil kendinize gelin

Insallah acilir o laptop.içindekiler sağ sağlim açılırsa büyük ihtimal gizlemiştir resimleri.bence sizde ona bir tane vurandaydınız iyi olurdu.

Insallah acilir o laptop.içindekiler sağ sağlim açılırsa büyük ihtimal gizlemiştir resimleri.bence sizde ona bir tane vurandaydınız iyi olurdu.
Gizleyemedi herşey 10 dkda oldu ben sinirden laptopu kırdım, yani laptopu alıp dosyalarla oynayamadı izin vermedim

peki dayak var ? resimi geç daha ortada bişi yokken tokat atmış, eğer foto yoksa affedecek misin?

Gizleyemedi herşey 10 dkda oldu ben sinirden laptopu kırdım, yani laptopu alıp dosyalarla oynayamadı izin vermedim
Önceden gizli dosya yapmıştır demek istedim ç.sadece isim vardı resim yoktu dediniz ya orada resim vardır ama görünmez yapmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…