- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
alahım dün hayatımın en berbat gecesini geçirdim. belki o kadar büyütcek birşey yok ama düğün öncesi en son istediğim şey böylesi bir durum olurdu heralde... kızlar malum 29 mayısta düğünüm var. en yakın arkadaşım izmirde yaşıyor ve kız isteme falan oldu. hata işte nişana gelicez edicez sizde düğüne gelceksınız dıyordum. dün aradı beni en uygun zaman 31 mayıs oldu artık düğün sonrası beraber geliriz izmire dedi. böyle ne yapcağımı şaşırdım. hani annenize kızarsınız ama annenizdir bişeyde diyemezsiniz yaaa öyle kalakaldım. biz bursada yaşıyoruz burda bır arkadasmız daha var oda gelıcek nişana. şimdi o, canım arkadasım müstakbel nişanlısı ben ve müstakbel eşim beraber düğün ertesi beraber izmire gidelim diyorlar.
bu arada balayı için plan yapmamıştık hatta mumkunse civar yerde bi yere gidip daha uygun bir biçimde bir kaç gun kafa toplayıp dönelim diyorduk. şimdi burdan beraber gideceğimiz arkadasımız (ki onun arabasıyla gıdıcez ama kardeşimiz gibidir) izömirde nişan bittikten sonra ben muğlaya gıdıcez kardeşime, sizede arabayı veereyim takılın işte sonra beraber döneriz diyor...
düğün stresindenmidir duygusal olarak yasadıgım durumdanmıdır kafam oldu allak bullak. dün gece rüyamda düğün gecesi evimzide tomarla ınsan vardı göya orda kalcaklarmıs dıorum sacmalayın yahu burası gelin evi falan kabuslar kabuslar yanıı....
şimdi mantıklı olan nedir biz ne yapcazzzzzz??? nişanlım beraber gidelim sonra bız gideeriz bıyerlere en son o arkadasımızı da alıp döneriz işte diyor. ben dalayında bekçiylemi(kardeşimdir o ayrı ama durum öle görünecek) gidicez balayına diorum. arkadaşıma kızıyorum ama bişey diyemiyorum.. gitmek istiyorum ama düğünün ertesi sabahı uyanıp nasıl yola çıkarım onuda bilimiyorummmm.... ay ben öleyim yahuuuuuuu :18:

bu arada balayı için plan yapmamıştık hatta mumkunse civar yerde bi yere gidip daha uygun bir biçimde bir kaç gun kafa toplayıp dönelim diyorduk. şimdi burdan beraber gideceğimiz arkadasımız (ki onun arabasıyla gıdıcez ama kardeşimiz gibidir) izömirde nişan bittikten sonra ben muğlaya gıdıcez kardeşime, sizede arabayı veereyim takılın işte sonra beraber döneriz diyor...
düğün stresindenmidir duygusal olarak yasadıgım durumdanmıdır kafam oldu allak bullak. dün gece rüyamda düğün gecesi evimzide tomarla ınsan vardı göya orda kalcaklarmıs dıorum sacmalayın yahu burası gelin evi falan kabuslar kabuslar yanıı....