başkası olsa parçalardım ama şimdi ne yapcam bilemiyorummmm ://

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
alahım dün hayatımın en berbat gecesini geçirdim. belki o kadar büyütcek birşey yok ama düğün öncesi en son istediğim şey böylesi bir durum olurdu heralde... kızlar malum 29 mayısta düğünüm var. en yakın arkadaşım izmirde yaşıyor ve kız isteme falan oldu. hata işte nişana gelicez edicez sizde düğüne gelceksınız dıyordum. dün aradı beni en uygun zaman 31 mayıs oldu artık düğün sonrası beraber geliriz izmire dedi. böyle ne yapcağımı şaşırdım. hani annenize kızarsınız ama annenizdir bişeyde diyemezsiniz yaaa öyle kalakaldım. biz bursada yaşıyoruz burda bır arkadasmız daha var oda gelıcek nişana. şimdi o, canım arkadasım müstakbel nişanlısı ben ve müstakbel eşim beraber düğün ertesi beraber izmire gidelim diyorlar.
bu arada balayı için plan yapmamıştık hatta mumkunse civar yerde bi yere gidip daha uygun bir biçimde bir kaç gun kafa toplayıp dönelim diyorduk. şimdi burdan beraber gideceğimiz arkadasımız (ki onun arabasıyla gıdıcez ama kardeşimiz gibidir) izömirde nişan bittikten sonra ben muğlaya gıdıcez kardeşime, sizede arabayı veereyim takılın işte sonra beraber döneriz diyor...
düğün stresindenmidir duygusal olarak yasadıgım durumdanmıdır kafam oldu allak bullak. dün gece rüyamda düğün gecesi evimzide tomarla ınsan vardı göya orda kalcaklarmıs dıorum sacmalayın yahu burası gelin evi falan kabuslar kabuslar yanıı.... :D şimdi mantıklı olan nedir biz ne yapcazzzzzz??? nişanlım beraber gidelim sonra bız gideeriz bıyerlere en son o arkadasımızı da alıp döneriz işte diyor. ben dalayında bekçiylemi(kardeşimdir o ayrı ama durum öle görünecek) gidicez balayına diorum. arkadaşıma kızıyorum ama bişey diyemiyorum.. gitmek istiyorum ama düğünün ertesi sabahı uyanıp nasıl yola çıkarım onuda bilimiyorummmm.... ay ben öleyim yahuuuuuuu :18::30::30::14::14::14::14:

Abartsaydiniz?

Ne guzel iste size de bahane olmus. Ertesi gun yola mi cikayim diyosunuz da insanlar dugun ertesi kalkip maldivlere balayina gidiyo mesela.

Nisan yapilir ordan gecer bi yere takilirsiniz bikac gun. Ayni odada kalmadiginiz surece kimse bekci olmus olmaz. Zaten bir balayi programi dusunmediginize gore bu durumu cok kafaya takmiyosunuz belli ki.

Abartsaydiniz?

Ne guzel iste size de bahane olmus. Ertesi gun yola mi cikayim diyosunuz da insanlar dugun ertesi kalkip maldivlere balayina gidiyo mesela.

Nisan yapilir ordan gecer bi yere takilirsiniz bikac gun. Ayni odada kalmadiginiz surece kimse bekci olmus olmaz. Zaten bir balayi programi dusunmediginize gore bu durumu cok kafaya takmiyosunuz belli ki.

o kadar :)
arkadaşa katyılıyorum
sen düğün sitresinden gerilmişsin
bence güzel de bir plan

ben niye okuduğumdan birşey anlamıyorum

nişan kimin düğün kimin :)

ben söyle söyleyim benim düğün oldu ilk gün otelde kaldık sonra 6 saat uzaklıktakı evımıze gıttık 4 gun sonra geldık eşimin kuzenının düğününe katıldık

3 gün sonrada balayına gittik.. ya senın sorunu anlamadım ama ben yinede bu tarz diye yazdım

ben söyle söyleyim benim düğün oldu ilk gün otelde kaldık sonra 6 saat uzaklıktakı evımıze gıttık 4 gun sonra geldık eşimin kuzenının düğününe katıldık

3 gün sonrada balayına gittik.. ya senın sorunu anlamadım ama ben yinede bu tarz diye yazdım

aynen ben de senin gibi hiçbir şey anlamadım kim kimle nereye gidiyor, düğün nerde anlamadım :(

Abartsaydiniz?

ya işte diyorum ya ben kendim büyütüyorum ama sanki bu planda olmadı gibi. evet ertesi gün kalkıp maldivlere gidiyorlar ama karı koca atlayıp gidiyorlar böyle tomarla arkadaş kalkıp gitmiyordur heralde. birde şu varki düğün için şehir dışından tomarla akraba gelicek ki eşimin bütün akrabaları şehir dısından gelicek. hani gelinle damat evden çıkmaz kimseyle ilginemek zorunda kalmaz ama ertesi gün kalkıp arkadasımızın nişanına gidince teyzeler amcalar demezmi bizde onca yoldan geldik madem öyle bizle ilgilensin die.... yada ben çok ince düşünüyorum boşvermekmi gerek arada.... işte arada kaldım....

o kadar :)
arkadaşa katyılıyorum
sen düğün sitresinden gerilmişsin
bence güzel de bir plan

banada öyle gelior hani böyle çok basit bir durumda ben doğruyu göremiyormuşum gibi. o yüzden buraya geldim zaten. yoksa nişanlımla birbirimize girecez:D onun için önce buraya geldn sorun bende sanırım doğru bir yol bulım dıe...

düğün benim nişan en yakın arkadaşımın:D bnm düğün 29 mayısta o 31 mayısa nişan ayarladı. haliyle düğünün ertesi günü kalkıp izmire gitmemiz gerekiyor. yani düşüncelerimi net olarak aktaramıyorum. ama sanırım ben büyütüyorum...

aynen ben de senin gibi hiçbir şey anlamadım kim kimle nereye gidiyor, düğün nerde anlamadım :(

düğün bnm nişan en yakın arkadaşımın. düğün bursada nişan izmirde. benimkiş 29 mayısta nişan 31 mayısta. o düğüne gelcek sözlüsüyle, düğünün ertesi günü burdan beraber dönelim izmire diyor....

düğün benim nişan en yakın arkadaşımın:D bnm düğün 29 mayısta o 31 mayısa nişan ayarladı. haliyle düğünün ertesi günü kalkıp izmire gitmemiz gerekiyor. yani düşüncelerimi net olarak aktaramıyorum. ama sanırım ben büyütüyorum...

tamam sende benim gibi yaparsın sorun olmaz,olsun bazen çok büyütülüyor herşey yoluna giriyor

................................

Son düzenleme:
düğün bnm nişan en yakın arkadaşımın. düğün bursada nişan izmirde. benimkiş 29 mayısta nişan 31 mayısta. o düğüne gelcek sözlüsüyle, düğünün ertesi günü burdan beraber dönelim izmire diyor....

En güzel zamanlarınızı küçük şeylere üzülerek, kızarak geçirmeyin bence :16: çok da mantıksız bir plan değil, ne güzel hem senin hem arkadaşının mutluluğu bir arada olacak, nişandan sonra da isterseniz başka bir yere balayına gidebilirsiniz:16:

Evet stresten abartmışsın. Ablamda evlenirken böyleydi ortada sorun yoktu sorun yaratıyordu. Onun bunun lafına bakma sen, gitmek istiyorsanız gidin, istemiyorsanızda kalın evde başka birşey yapın. Önemli olan neyi istediğiniz.... Burada arkadaşına ne diye kızıyorsun onu da anlamış değilim tabi.

Canım senin düğün bitince bir gün var arada 30 Mayıs dinlenirsiniz evinizde 31 Mayıs nişana. Gidersiniz. Ben mi yanlış anladım doğru olan bu mu?

Son anlatımınızdan sonra daha iyi anlayabildim sanırım. İlk anlatımınızda bende anlayamamıştım
Öncelikle arkadaşınızın nişanınıa gitmeyi düşünüyormusunz, istiyormusunuz buna karar verin. Balayı zamanı gitmek istemiyorum diye düşünüyorsanız.Arkadaşınıza balayı için eşim plan yapmış başka bir yerde süpriz ..artık düğününe geliriz kusura bakma dersin atlatırsın.Onlarda anlayışla karşılar sanırım böyle bir durumu
Yok eğer nişana katılmak istiyorsanız. İzmir tarflarında bir otel ayarlarsınız. Arkadaşlarınla beraber yolculuk yapıp nişandan sonra siz kendi otelinize gider balayınızı geçirirsiniz.arkadaşınıza da söylersiniz rahatsız edilmek istemediğinizi bir kaç gün :1:
Arada birde kardeş vardı O kısmı kaçırdım sanırım. O hangi aşamada ve hangi kısımda dahil olması gerekiyordu. :44::44:
Akrabalara gelince. nişan şehir dışında olduğunuza göre açıklama yapma ve nereye gittiğinizi söylemek zorunda değilsiniz .balayına gidiyorsunuz iştee.
Çok derin düşünmeyin bence sadece ne istediğinize karar verin önce net olarak bencee..:34::34:

anlayıp yorum yazanları tebrık edıyorum..2 kere okudum yok..

nişan mı var dugunmu,kım gelıyo,kımın arabası,bekcı kım..sorun ne hıc bıse anlamadım

Back
X