- 12 Eylül 2014
- 210
- 40
- 123
- 29
- Konu Sahibi maviumuttur-
-
Merhaba ben daha önce bi konu açmıştım hatrlayaniniz varsa link koyamadim işte 4 senelik ilişkim bitiyor du konu başlığı
Sanirim baska biri var ama emin değilim size danışmak istiyorum ablalarim twitter den instagramdan vs bi kızı takip etmiş üstüne profilinde hakkında kısmına da #tursu yazmis bugün baktım kızı etiketlemis yazmiski bidaha turşu yemiycem kız :neden
O: sinir ettin beni
Kız : askolsun
Olsun valla
Kız: yaaa
O:neyse
Kız :
Bide bi tweet atmış kafası kendisinden bile güzel diye
Kız da aynı anda atmış tweeti bide bu tweti alip rtlemis
Çıkıyolar mi sizce ?
Bide söyle düşünün bu çocuğun tek kız arkadaşı yoktu yani bunları bi kıza yazmasi
Ne yapmalıyım mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi tursudan tiksindim yemin ederim ya 4 sene daha 1 haftadır bitmisken böyle bişey yapabilir mi
Merhaba ben daha önce bi konu açmıştım hatrlayaniniz varsa link koyamadim işte 4 senelik ilişkim bitiyor du konu başlığı
Sanirim baska biri var ama emin değilim size danışmak istiyorum ablalarim twitter den instagramdan vs bi kızı takip etmiş üstüne profilinde hakkında kısmına da #tursu yazmis bugün baktım kızı etiketlemis yazmiski bidaha turşu yemiycem kız :neden
O: sinir ettin beni
Kız : askolsun
Olsun valla
Kız: yaaa
O:neyse
Kız :
Bide bi tweet atmış kafası kendisinden bile güzel diye
Kız da aynı anda atmış tweeti bide bu tweti alip rtlemis
Çıkıyolar mi sizce ?
Bide söyle düşünün bu çocuğun tek kız arkadaşı yoktu yani bunları bi kıza yazmasi
Ne yapmalıyım mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi tursudan tiksindim yemin ederim ya 4 sene daha 1 haftadır bitmisken böyle bişey yapabilir mi
152535363646 yaşındaYasi kac bu cocugun?
boş ver canım. şu saatten sonra dönse bile hayır olmaz ondan. üzülme.
ve her yazdığını da üstüne alınma. belki seni yedekte tutmak için o yazılarla yer yapmaya çalışıyor... kanma.
Yer yapmaya calisiyor kismini anlamadim. Nasil yani? Böyle yazarak daha cok kacirmaz mi konu sahibini?
boş ver canım. şu saatten sonra dönse bile hayır olmaz ondan. üzülme.
ve her yazdığını da üstüne alınma. belki seni yedekte tutmak için o yazılarla yer yapmaya çalışıyor... kanma.
Tatlim, seninki daha ergenlikten cikamamis, her hareketini mantik cercevesinde tartmaya calisma bile.
O sana da yazar, baska kiza da yazar. Salla gitsin, daha akli basinda biri cikar zaten karsina.
19yaşlar kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?