Başkası var sanırım..

canım güzellikle çirkinlikle değil ki, her kız benim olsun havalarındalar

canım güzellikle çirkinlikle değil ki, her kız benim olsun havalarındalar

Çok haklısın canım elinde olsa herkes ona aşık olsun ister

Adam seni silmis..
Arayis icinde, sakin arama sorma .
Cani ceheneme..

Sildiyse öyle şeyler yazmasin yada ben mi üstüme alınmayayim her şeyi bilemedim

çok tatlı bi profil fotoğrafını z var bozmadı moralimi :)
Hayatımı yasayabilmem için bu seneyi atlatmam gerek gecen sene bıraktım iyi bi uer için omzumda büyük yük var oda gitti nasıl basedecem bilmiyorum depresyona bile giremiyorum rahat rahat

Sizinkinin profiline baktım (yazdıklarınızdan buldum, zehir hafiyeyim ya); bariz şekilde asılıyor kıza. Boşverin, bir cacık olmaz. Daha yaşı küçük; aklınca ıssız adam tribi yapıyor. "Ben aslında evlenilecek kadını bulmuştum ama çok cool ve özgür olduğumdan yapamıycam yaa.s.s" demeye getiriyor.

Takılmayın artık; kesinlikle daha iyisine layıksınız.

bitmiş artık.. adam kendı alemnıde
sen de onların alemındesın. kendıne yapıyorsun farkında degılsın.
takıp etmekten
bişileri sorgulamaktan vaz geç artık

Üzülme canım geçer hatta bu gördüklerin seni olgunlaştıracak daha neler neler göreceksin bu hayattamesaj yazmana bile değmez takip etme

Bence sıkılmış bir seylerden ve yeni bir maceraya başlamış maalesef.. erkekler böyle.. hele ki uzun iliskilerde..
bir defasinda benim sevgilim de yelteniyordu son dakika da direkten döndü. O zaman itiraf etmemisti ama simdi söylüyor çocukluk deyip geciyorum çünkü baska hic bir zaman yapmadı. Biz de yedi yıllığız..
ikinci yilda yapmisti. Daha cok küçüktük. ama emin olsaydim asla affetmezdim. Yol uzamadan bitsin derdim. Size de onu tavsiye ederim.

Gerçekten mi?
Çok şaşırdım gerçekten :)
Evet asılıyor Allahından bulsun iğrenç herif kız da bi şeye benseze gerçekten çok istiyorum onla çıksın kıymetimi anlasın diye

Çok sağolun hersey için

Uzgunum ama evet bir seyler var gibi.. Mesaj atip kendini kucuk dusurme lutfen..

Atmiycam atmamaya çalışıyorum yani ama inanamıyorum başkası olduğuna

bitmiş artık.. adam kendı alemnıde
sen de onların alemındesın. kendıne yapıyorsun farkında degılsın.
takıp etmekten
bişileri sorgulamaktan vaz geç artık
Vazgecemiyorum koca 4 sene yani umarım zaman unutturur

Atilla İlhan'ın "üçüncü şahsın şiiri " geldi aklıma.
Niye kendine acı çektiriyorsun , olan olmuş biten bitmiş zaten.Adı üstünde eski..
Evet çok severim o şiiri adı gibi eski olsa keske bende de

Üzülme canım geçer hatta bu gördüklerin seni olgunlaştıracak daha neler neler göreceksin bu hayattamesaj yazmana bile değmez takip etme

Kesinlikle takip etmemeliyim ama kendime engel olamıyorum ki çok Üzgünüm çok

Uzun ilişki dediginiz gibi yani silip atamiyorum tek seferde yavas yavas bitirmeye çalışıyorum içimde durup durup ağlıyorum yasanmislklar peşimi bırakmıyor şimdi ki aklım olsa asla cikmazdim pislik herif. Guvenimi kaybettim kimseye guvenemiyorum özgüvenimde bitti Hayır yani bu insana sınav senesindr yapılır mı tek sınav olsa bisürü yük var omzumda.

Bide gözüme sokmaya çalışıyor hesabı kitliydi ben fake hesaptan takip ediyodum nasıl kizla konusmaya başladı direk kaldrdi kilidi ya acaba benim inadima mi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…