• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başkasına aşık olmuş

Umaim bu sureci en kisa surede attlatrsiniz , emin olun aciniz zamanla yokolucak zaten bu isin bir sonu yokmus acikcasi bence kendnizi toprladktan sonra ailenizin yanina donun bir sure sonrada yapmaktan vazgectgniz doktorayi yapmak icin yurtdisina daha neleri cikar karsiniza uzulmeyin

Gerçek yüzünü göstermiş sana.Sen o kadar fedakarlık yap...sonrada evliykende başkasına aşık olma ihtimali var..Ne güzel kurtulmuşsun.
Birine gönülden söz vermedikten sonra , her kadına imkanı olursa bişeyler hissedebilirmiş demekki..Boşver gitsin..Ne o kız nede o adam senin kadar üzülmüyorsa Sende üzülmiceksin.

Geçmiş konularimdan belki beni taniyorsunuzdur. Avukatim, yüksek lisansimi istediğim alanda yurtdışında yaptım sonra doktora için orada kalacakken turkiye ye döndüm erkek arkadaşım burada diye sanırım yani bu konuda hep onu sucladim basina kaktim. Turkiyede istediğim alanda bir iş bulamadım (uluslararası hukuk ve insan hakları) erkek arkadaşım küçük bir şehirde borç batağından geceleri seyyar saticilikla gecinmeye başlamıştı bense onun olduğu şehirde akademisyenlik dahil yerleşmeyi düşünmedim, onun gelmesini umut ettim. Ama istanbulu birakip ailemden ayrı ve ona daha yakin olmak adına kimseyi tanımadığım ankaraya taşındım sadece ev arkadaşımı tanıyordum, iş ararken bir yandan çeviri yapiyordum. Para kısıtlamaları sebebiyle hep gidemedim ama birçok sefer kalmaya gittim ailemden gizli, (27 yaşındayım) evinde kaldım onun ailesi ile beraber. O gelemedi hiç ankaraya.

Samimi olduğu bir kız vardı, benden 3 ondan 8 yaş küçük, hayrandı ona. Bana bile tanistirmisti ama suphelenmistim bir seyeen... Bana bazı erkek arkadaşlarımla gorusmeyi yasaklardi ben ise bu kizdan killandim ve hep şüphe ettim karnima ağrılar girdi günlerce ama hep inandım ona.

Beraber olamayabiliriz diyordum ki böyle uzaktan uzağa 3 yıl olmuştu ama terk edemiyordum hep olur diyordum.

Onun ankaraya gelemeyeceği belli oldu yani bir iş dusunuyordu ve olmadı ve benden uzaklaştı gorusemiyorduk bu arada ailevi sorunlarim da vardi depresyona girmisim. İlaç tedavisine başladım aglama krizleri intihar tehditleri kontrolumu kaybettim.

Mail sifresini ben istemeden bana vermişti ama bakmazdim dün seytan durttu baktım telefon çağrı ve sms kayıtları vardı ve hep o kızı aramış. Arkadaş gibi ama samimi smsler atmis, uyudun mu vb. Benden para istemez ondan istemiş.

Arayıp sordum ve öğrendiğim şey: aramızda bir şey yok ama ben ona aşığım. ben ekim başı depresyonun geçince sana soyleyecektim ben artık, gelecek göremiyorum. Seni mutsuz ediyorum. Seni çok seviyordum ama boşluğa düştüm kendime engel olamadım onunla konuştum masterdan dondugunden beri sana karşı kendimi suçlu hissediyorum. Beni affet çok mutlu olmanı istiyorum dedi....

Dün geceden bu yana atarax içip durdum ama hiç uyumadim gözyaşlarımı dindiremiyorum. Önce anlıyorum sorun değil dedim, sonra sen ne şerefsiz bir yalancisin o kız da pislik dedim, sonra yine ağlayarak af diledim filan dusebilecegim kadar düştüm. Hep enond sonunda ayrilabiliriz diye düşünürdüm ama sanki kalbime bıçaklar saplaniyor şu an. Biliyorum iyi olacağım zamanla ama yazmak istedim yine de....

içimden küfretmek geldi..alçak adam..

Siz Türkiye'ye döndükten sonra hiçbirşey yolunda gitmemiş.Stres sıkıntı depresyon ,uzaklıklar ...ilişki daha kötüye gitmiş.Siz şimdi önünüze bakın ne güzel mesleğiniz var.İyiki evlenmeden kurtuldunuz.Şimdi içiniz çok acıyor sırtınızdan bıçaklanmış gibi hissediyorsunuz kolay değil ama geçecek zamanla.

Geçmiş konularimdan belki beni taniyorsunuzdur. Avukatim, yüksek lisansimi istediğim alanda yurtdışında yaptım sonra doktora için orada kalacakken turkiye ye döndüm erkek arkadaşım burada diye sanırım yani bu konuda hep onu sucladim basina kaktim. Turkiyede istediğim alanda bir iş bulamadım (uluslararası hukuk ve insan hakları) erkek arkadaşım küçük bir şehirde borç batağından geceleri seyyar saticilikla gecinmeye başlamıştı bense onun olduğu şehirde akademisyenlik dahil yerleşmeyi düşünmedim, onun gelmesini umut ettim. Ama istanbulu birakip ailemden ayrı ve ona daha yakin olmak adına kimseyi tanımadığım ankaraya taşındım sadece ev arkadaşımı tanıyordum, iş ararken bir yandan çeviri yapiyordum. Para kısıtlamaları sebebiyle hep gidemedim ama birçok sefer kalmaya gittim ailemden gizli, (27 yaşındayım) evinde kaldım onun ailesi ile beraber. O gelemedi hiç ankaraya.

Samimi olduğu bir kız vardı, benden 3 ondan 8 yaş küçük, hayrandı ona. Bana bile tanistirmisti ama suphelenmistim bir seyeen... Bana bazı erkek arkadaşlarımla gorusmeyi yasaklardi ben ise bu kizdan killandim ve hep şüphe ettim karnima ağrılar girdi günlerce ama hep inandım ona.

Beraber olamayabiliriz diyordum ki böyle uzaktan uzağa 3 yıl olmuştu ama terk edemiyordum hep olur diyordum.

Onun ankaraya gelemeyeceği belli oldu yani bir iş dusunuyordu ve olmadı ve benden uzaklaştı gorusemiyorduk bu arada ailevi sorunlarim da vardi depresyona girmisim. İlaç tedavisine başladım aglama krizleri intihar tehditleri kontrolumu kaybettim.

Mail sifresini ben istemeden bana vermişti ama bakmazdim dün seytan durttu baktım telefon çağrı ve sms kayıtları vardı ve hep o kızı aramış. Arkadaş gibi ama samimi smsler atmis, uyudun mu vb. Benden para istemez ondan istemiş.

Arayıp sordum ve öğrendiğim şey: aramızda bir şey yok ama ben ona aşığım. ben ekim başı depresyonun geçince sana soyleyecektim ben artık, gelecek göremiyorum. Seni mutsuz ediyorum. Seni çok seviyordum ama boşluğa düştüm kendime engel olamadım onunla konuştum masterdan dondugunden beri sana karşı kendimi suçlu hissediyorum. Beni affet çok mutlu olmanı istiyorum dedi....

Dün geceden bu yana atarax içip durdum ama hiç uyumadim gözyaşlarımı dindiremiyorum. Önce anlıyorum sorun değil dedim, sonra sen ne şerefsiz bir yalancisin o kız da pislik dedim, sonra yine ağlayarak af diledim filan dusebilecegim kadar düştüm. Hep enond sonunda ayrilabiliriz diye düşünürdüm ama sanki kalbime bıçaklar saplaniyor şu an. Biliyorum iyi olacağım zamanla ama yazmak istedim yine de....

canım be boşver cehenneme kadar yolu var, sen eminim kendi ayarında birini bulacaksın önce psikolojini düzelt o ilaçları da kaldır at, bi b.ka yaramıyorlar....

İlaclari birakacaksaniz doktor gozetiminde birakin. Burada yazanlara ya da kendi kafaniza gore birakmayin. Doktorunuza danisin.

Allah yardimciniz olsun, kaybettiginizi dusundugunuz belki kurtuldugunuzdur diye bir soz vardi. Hakkinizda hayirlisi olsun, bol bol dua edin.

Ne kadar iyisiniz gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum. Herkese ne kadar teşekkür etsem azdır.
Çoğu elestirinizde haklısınız.
İlaçları doktor verdiği için şimdilik onun izni olmadan bir şey yapamadim.
Bugün size yazdım, bir arkadaşı aradım, falciya gittim ve bütün bunlar çok iyi geldi. Şimdi de ailemin yanına istanbula dönüyorum.
Tekrar çok teşekkür ederim gerçekten.

şu an sizi kurtaracak tek şey tedavinizi kesmeden devam etmeniz.
karşıdaki pislik yapmış da olabilir, kötü biri de çıkabilir ama siz dağılmış durumdasınız.
önceliğinizi depresyonu atlatmaya verin gerisini boşverin.

tedavi alan bir hastaya böyle tavsiyeler vermeyin.
size farklı o'na farklı etki eder ilaçlar ve sizin ihtiyacınız olmaz O'nun vardır.
bu kızcağız sizin sözünüzle ilacı bıraksa ve intihar etse bu sorumluluğu üstünüze alır mıydınız?

tabiki alamam Allah korusun. sonuçta bende kendi keyfime göre o ilaca başlamadım. gerçi haklısınız ne diyeyim ki

Çok haklısın. Bol morale ve tedaviye ihtiyacı var konu sahibinin. Hep destek tam destek.
Konu sahibi unutma insan insanın zehrini alır. Yani içini dök, fikir al, kafanda kurma, aynı konuya saplantı yapma, geleceğine odaklan ve tedavini aksatma. Bak nasıl hayırlı olacak bu ayrılık senin için.

Haklısınız bunun bilincindeyim tamamen depresyonu atlatmak için ne gwrekiyorsa yapacağım.

Intihar lafını kendimi kaybedip bazen ettim ciddi ciddi ama sonra aklım başıma geldi. Bir daha lafını bile etmeyeceğim asla onu biliyorum.

Çok haklısın. Bol morale ve tedaviye ihtiyacı var konu sahibinin. Hep destek tam destek.
Konu sahibi unutma insan insanın zehrini alır. Yani içini dök, fikir al, kafanda kurma, aynı konuya saplantı yapma, geleceğine odaklan ve tedavini aksatma. Bak nasıl hayırlı olacak bu ayrılık senin için.

İnşallah çok sağ olun ben de içten içe buna inanıyorum. Sağ olun siz varsınız ve arkadaşlarımla da konuştum ve gercekten zehrimi aldı.

Olmuyorsa olmuyordur biraz tatlı canını sıkıp adam gibi bir işe gitseymiş keşke, kızlardan para istemek durumunda kalmazdı.

Çoluk çocuğun peşinde gezeceğine adam gibi bir iş tutsaymış.

Sizin yorumlarinizi hatırlıyorum haklısınız mantıklı olmam gerek. Onun hakkında hala kötü şeyler söylemek istemiyorum ama doğru söylüyorsunuz

Değmez. Hayat devam ediyor. Bu olay sadece sizi güçlendirecek. İlk 1 haftayı atlattıktan sonra iyileşme döneminiz başlayacak. Hayatı bir insan uğruna mahvetmeye değmez. Hem de o gününü gün ederken.. Daha iyilerle karşılaşırsınız insallah..Acınızı da dibine kadar yaşayın.

çok sanslısı
Aslında tam aktaramadim, siyasal mezunu ve işletme alanında master yapmıştı. Uzun yıllar kitap sektöründe yayın alanında calismisti sonunda küçük bir sehirde kitapçı dükkanı açtı ama orasi batınca geceleri isportacilik garsonluk her işi yapmaya başladı. Benden çok okur, çok bilirdi sadece sınavlara girip dil kasıp kpss ales gibi akademik alana veya memuriyete değil de böyle karsiz bir alana yonelip borca batarak o küçük sehirde sıkışıp kalması sorundu. Gerçi orada yaşamayı seviyordu ama ben buyuksehirde kalmayı istedim iş ve eğitim icin...[/QUOTE aldatmanın tahsille Alakası yok çok şanslısın ki gerçek yüzünü şimdi göstermiş Evlenip cocuk olduktan sonra yapsaydı daha mı iyi olurdu bence buna sevin ve hayatına bak oturup aglıcana hiç bir erkek tek damla göz yaşına deymez

Haklısınız bunun bilincindeyim tamamen depresyonu atlatmak için ne gwrekiyorsa yapacağım.

Intihar lafını kendimi kaybedip bazen ettim ciddi ciddi ama sonra aklım başıma geldi. Bir daha lafını bile etmeyeceğim asla onu biliyorum.

aman ha...
sonunda zaten öleceğiz hepimiz.
hayat demek fırsat demek.

Sizin yorumlarinizi hatırlıyorum haklısınız mantıklı olmam gerek. Onun hakkında hala kötü şeyler söylemek istemiyorum ama doğru söylüyorsunuz

Bak sekerim, isporta isi yapmasi, parasiz kalmasi vs degil benim elestirdigim. Insan dusuyor, kalkiyor, parasiz kaliyor, para icinde yuzerken ertesi gun 5 tlye muhtac kalabiliyorsun, hayat bu. Parasiz kaldi diye kimseyi elestirmem.

Elestirdigim nokta, adamin bir seyler yapacak durumda oldugu halde yapmamasi, haydi bunu da gectim kendi hayati; seni de asagi cekmesi, kendi loser diye seni de loser yapmaya calismasi. Bu adamin seni tasiyamama sebebi, kendinin hayatta bir sey basaramamis olmasi, senin de ileri gitmeni istemezdi. Sen kendini toplamzsan adam amacina ulasir. Egitimli, donanimli bir insansin, bosver depresyonu falan kendini ziyan etme. Silkelen , bir an once ne yapmak istiyorsan ona basla. Senin depresyonluk bir durumun yok, sadece ziyan ettigin olanaklardan pismanligin olabilir. Lakin kaybedecek 1 dakikan dahi yok, zaten yeterince zaman ziyan etmedin mi? Bu adama sebep 1 dk daha ziyan etme, doktora , is ilani ne istiyorsan yarin bakmaya basla hemen.

Sen bu kadar kendinden tavizler ver, ödün ver sonra gelip ben ona aşık oldum desin ve her sey normale dönsün. . Olduuuu guzelimmm .. hakketen küfür hakediyo bu adam yaa. Ama etmeyecemm canim.. allah sen gör ya da görme burnundan getirir sana ettiklerini, senin hakkina girmenin cezasini elbet gorecektir...
Evet bugüne dek yaptiklarin icin, gecen zamanin icin pismansin..ama bide evlendikten sonra deseydi ki ben asik oldum. Bu sefer bosanma surecii.. ki sevgiliden ayrilma ile boşanma cok cok farklidir...
Tez zamanda gercek yüzünü gosterdigi icin ALlah a sukretmelisin..
Gencsin elinde işin var.. ohooo elini sallasan ellisi :KK66:

Bosver güzelim takma

Back
X