Başkasına verilen ürün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Kızlar trendyol dan bir ürün aldım ama kargo şirketi ürünümü başkasın teslim etmiş yabancı biri tanımıyorum cuma dan beri ugraşıyorum ama bişey yapmıyorlar bekleyin diyorlar artık ben kendim peşine düştüm kargoyu aradım yalandan ürün kayıp trendyol la konuşun diyorlar napim bi fikir verirmisiniz

Kızlar trendyol dan bir ürün aldım ama kargo şirketi ürünümü başkasın teslim etmiş yabancı biri tanımıyorum cuma dan beri ugraşıyorum ama bişey yapmıyorlar bekleyin diyorlar artık ben kendim peşine düştüm kargoyu aradım yalandan ürün kayıp trendyol la konuşun diyorlar napim bi fikir verirmisiniz
Aldıgınız yeri arayın ben ürünü almadım böyle böyle olmuş deyin karşı taraf devreye girserse ürünün akıbetini ögrenirsiniz.

Sözlükte hesabınız varsa veya hesabı olan tanıdığınız varsa başlık açtırın. Trendyol zıvanadan çıkmış durumda. Sosyal medyadan basbas bağırmadan olmuyor. Sipariş ettiği yorgan sidikli geldiği halde 1 aydır iade alamayan biri başlık açmış bugün. Aynı gün hem parası iade edildi, hem de hediye yorgan yolladılar.

Aldıgınız yeri arayın ben ürünü almadım böyle böyle olmuş deyin karşı taraf devreye girserse ürünün akıbetini ögrenirsiniz.
Trenyolda numarası vardır dimi hiç aklıma gelmemişti teşekkür ederim

Sözlükte hesabınız varsa veya hesabı olan tanıdığınız varsa başlık açtırın. Trendyol zıvanadan çıkmış durumda. Sosyal medyadan basbas bağırmadan olmuyor. Sipariş ettiği yorgan sidikli geldiği halde 1 aydır iade alamayan biri başlık açmış bugün. Aynı gün hem parası iade edildi, hem de hediye yorgan yolladılar.
Hesabım yok tanıdık da yok şikayet vara yazcam artık napim şaştım kaldım şeytan diyo küfür et

Banada yapmışlardı ben kargocuyu aradım hemen oda tamam geri alayım dedi aradı sonra geri getirdi ürünümü ...bu arada ürünü alanda beni aramıştı zaten bir kargo geldi size ait galiba diye

Aynısı benim başıma geldi, malesef hiçbirsey yapmadılar.

Sadece trendyol değil kargolarda zıvanadan çıkmış durumda.
Kargo şirketi dahil her markayı (trendyol, kargo şirketi, Trendyol'da satın aldığınız satıcı) tek tek şikayetvara yazın ancak öyle çözebilirsiniz.

Başıma böyle bir şey gelmişti, kuryeyi şikayet edeceğimi söyledim ve bölge sorumlusu devreye girdi. Eğer böyle bir sorunun olduğu öğrenilirse kendisinin başı derde girermiş. Kaybolan ürün ne kadarsa ödeyeceğim dedi şikayet etmemem için. Direkt kargo şirketine gidin, şikayetçi olacağınızı söyleyin

Trendyoldan alışverişi toplu halde kesmemiz lazım yoksa adam olmayacak

Şikayetvar.com a tüketici hakem heyetine mutlaka yazın. Şikayet etmeden kibar kibar sorunu çözmelerini isteyince çözmüyorlar.

Hangi kurye şirketi ise merkezi ile görüşün.
Size belirli bi süre de ürün teslim edilmez ise paranızı kendileri iade edecek.

Online siteyi arasanız ne olacak onlar kayıtlı bı sekde ürünü göndermiş başkasına veren kurye şirketi.

Trendyoldan alışverişi toplu halde kesmemiz lazım yoksa adam olmayacak
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Zaten fiyatlar uygun değil. Ben bazen dolanıyorum sitede. Eğer güzel birşey bulursam başka alışveriş sitelerinde araştırıyorum. Her zaman Trendyol daha pahalı çıkıyor.

Kime teslim edilmiş ürün size edildiğini mi iddia ediyolar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X