Başkasına verilen ürün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir ay kadar önce aynı problem benimde başıma geldi. Trendyoldan sipariş ettiğim ayakkabılar başka birine teslim edilmiş. Biz gün içinde kargo firmasıyla görüştük ertesi gün kargomuz geldi. Benim anlamadığım bu ne trendyolun ne de ürünü gönderen firmanın hatası. Tamamen kargo şubesinin hatasıyken size nasıl olurda trendyolla görüşün derler. Kargoyu trendyol mu yabancı birine teslim etti?. Şikayet siteleri var. yarında sonuç alamazsanız oradan kargo şubesini ifşa edebilirsiniz. O zaman geri dönüş yapıp sizi ciddiye alıyorlar.

Aynısı başıma geldi benim aldığım yer trendyol değildi ama para iadesi aldım sıkıntı olmadı hatta parayı ödedikten sonra kargo şirketi ayakkabıyı getirdi :) bide gidip ayakkabının iadesi ile uğraştım

Aynısı yılbaşı zamanında benimde başına geldi.. S... kargo başkasına teslim etti kargomu,uğraştım didindim yüz kere aradım şubeye gittim ama bulunamadı,çok severek aldığım bir üründü kim çöktüyse haram zehir zıkkım olsun inşallah,umarım sizinki bulunur..Milletteki haramzadeliği zaten anlayamıyorum başkasının malına nasıl çökersin..Kaç kere yanlış kargo geldiği oldu hatta bir kere G...r başkasının siparişini bizim kapıya bırakıp gitti bir kere bile akbabalık yapmak geçmedi aklımdan ya.

Sadece trendyol değil kargolarda zıvanadan çıkmış durumda.
Kargo şirketi dahil her markayı (trendyol, kargo şirketi, Trendyol'da satın aldığınız satıcı) tek tek şikayetvara yazın ancak öyle çözebilirsiniz.
Yazdım hepsini agzıma geleni saydım

Bir ay kadar önce aynı problem benimde başıma geldi. Trendyoldan sipariş ettiğim ayakkabılar başka birine teslim edilmiş. Biz gün içinde kargo firmasıyla görüştük ertesi gün kargomuz geldi. Benim anlamadığım bu ne trendyolun ne de ürünü gönderen firmanın hatası. Tamamen kargo şubesinin hatasıyken size nasıl olurda trendyolla görüşün derler. Kargoyu trendyol mu yabancı birine teslim etti?. Şikayet siteleri var. yarında sonuç alamazsanız oradan kargo şubesini ifşa edebilirsiniz. O zaman geri dönüş yapıp sizi ciddiye alıyorlar.
Kargo yu aradım benimle hadsiz konuştu terbiyesizler şikayet ettim hepsini

Aynısı yılbaşı zamanında benimde başına geldi.. S... kargo başkasına teslim etti kargomu,uğraştım didindim yüz kere aradım şubeye gittim ama bulunamadı,çok severek aldığım bir üründü kim çöktüyse haram zehir zıkkım olsun inşallah,umarım sizinki bulunur..Milletteki haramzadeliği zaten anlayamıyorum başkasının malına nasıl çökersin..Kaç kere yanlış kargo geldiği oldu hatta bir kere G...r başkasının siparişini bizim kapıya bırakıp gitti bir kere bile akbabalık yapmak geçmedi aklımdan ya.
Ya aynen nasıl alıyor benim ürünümü 90 tl az para da değil

Kargo yu aradım benimle hadsiz konuştu terbiyesizler şikayet ettim hepsini
Binanın girişinde güvenlik elemanı ve güvenlik kamerası var. Hepsinin kaydını alıp sizi şikayet edicem deyin. Zamanında şu malum geldik bulamadık mesajıyla meşhur kargo, geldik bulamadık şubeden alın mesajı gönderdi. Tüm gün evde beklemiştim. Şube de yarım saat uzak mesafede. Aradım şubeyi başta lakayt konuştular dedim müdürünü bağla. Adam da başta iplemedi ama ben hiç altta kalmadım. Dedim güvenlik kayıtlarindan hepsini çıkarıcam. Uğraşmam sanıyorsunuz ama işi gücü bırakıp sizinle uğraşıcam dedim. Hiç abartmıyorum sabah o şube müdürü kargoyu kapıma kendi getirdi ve özür diledi. Pabuç bırakmayın. Suçlu trendyol değil kargo

Binanın girişinde güvenlik elemanı ve güvenlik kamerası var. Hepsinin kaydını alıp sizi şikayet edicem deyin. Zamanında şu malum geldik bulamadık mesajıyla meşhur kargo, geldik bulamadık şubeden alın mesajı gönderdi. Tüm gün evde beklemiştim. Şube de yarım saat uzak mesafede. Aradım şubeyi başta lakayt konuştular dedim müdürünü bağla. Adam da başta iplemedi ama ben hiç altta kalmadım. Dedim güvenlik kayıtlarindan hepsini çıkarıcam. Uğraşmam sanıyorsunuz ama işi gücü bırakıp sizinle uğraşıcam dedim. Hiç abartmıyorum sabah o şube müdürü kargoyu kapıma kendi getirdi ve özür diledi. Pabuç bırakmayın. Suçlu trendyol değil kargo
Kargo başkasına teslim etmiş bana kayıp kargonuz diyorlar şubedekiler çok lakayt insanlar şeytan görsün yüzlerini ama şikayet ettim bakalım nasıl sonuçlancak trendyol ilgilenmiyor zaten ben ugraşıyorum kargoyla satıcıya da mesaj attım ama kargo yu alan kişi de terbiyesiz ne insanlar var ya

Sözlükte hesabınız varsa veya hesabı olan tanıdığınız varsa başlık açtırın. Trendyol zıvanadan çıkmış durumda. Sosyal medyadan basbas bağırmadan olmuyor. Sipariş ettiği yorgan sidikli geldiği halde 1 aydır iade alamayan biri başlık açmış bugün. Aynı gün hem parası iade edildi, hem de hediye yorgan yolladılar.

Okudum o mesajı.
Ne yazık ki. 🤢

“Üstüne kedi işemiştir inşallah” diyip köşedeki yırtıklardan güç alarak umutlandığım bir mesaj oldu kendisi. 😩

İçine tıkma o yorganı bari mutfak çöpünü falan doldur öyle gönder, bu nedir? 🤦‍♀️

Sözlükte hesabınız varsa veya hesabı olan tanıdığınız varsa başlık açtırın. Trendyol zıvanadan çıkmış durumda. Sosyal medyadan basbas bağırmadan olmuyor. Sipariş ettiği yorgan sidikli geldiği halde 1 aydır iade alamayan biri başlık açmış bugün. Aynı gün hem parası iade edildi, hem de hediye yorgan yolladılar.

Bunu dün bende okudum ne dalga geçmişler dimi :D

Benim tez için topladığım veriler başka şehirdeydi. Oradan arkadaşım bana kargoladı. Bende analizi yapıp tezimi bitirip savunmaya girecektim.
Sen tut tez verilerini başkasına ver. O mal da alsın.
Kıyameti koparmıştım. O kadar büyük yaygara kopardım ki sosyal medya, şikayetvar, kendi web adresleri, google yorumları. Aklınıza ne gelirse.
İş yerindeydim. İşimi bıraktım. Tam 10 dakikada bir hem çağrı merkezini hem de kargocu salağı aradım.
Bu adreslerin de alakası yok. Üşenmiş sanki girdiği bir apartmanda birine vermiş.
Aynı anda babamı ve bir kaç tanıdığı yolladım şubeye.
Seve seve o kargoyu bulup, o teslim alan öküzden geri alıp, babama verdiler.
Ama yazdığım kötü yorumların hiç birini silmedim. Hatta başka platformlara yazmaya devam ettim n

Tez evrağım yerine kıyafet olsa sallamazdım. Ama nevrim döndü. Hala aklıma geldikçe cinnet geçiriyorum. Kargocuyu da teslim alanında anıyorum bir güzel.

Bu firmalar bundan anlar sadece. Yaygara koparın

Okudum o mesajı.
Ne yazık ki. 🤢

“Üstüne kedi işemiştir inşallah” diyip köşedeki yırtıklardan güç alarak umutlandığım bir mesaj oldu kendisi. 😩

İçine tıkma o yorganı bari mutfak çöpünü falan doldur öyle gönder, bu nedir? 🤦‍♀️
onu da yaparlar bence ileride

Benim urunumu bir kargo firmasi 2 defadir subede bekletip aramadan iade ediyor
Meger adrese teslimleri yokmus!
Ilki isime geldi 2. De vakit bulamadim
3. De ortaligi bir karistirdim 2 saat icinde kargo kapiya atilip kacildi
Oda yari bozulmus sekilde, soguk hava kurtardi
Simdi pesimde donuyorlar sikayetvar sitesindeki yazimi kaldirmam icin
Keyfim gelirse kaldiririm

Kargo başkasına teslim etmiş bana kayıp kargonuz diyorlar şubedekiler çok lakayt insanlar şeytan görsün yüzlerini ama şikayet ettim bakalım nasıl sonuçlancak trendyol ilgilenmiyor zaten ben ugraşıyorum kargoyla satıcıya da mesaj attım ama kargo yu alan kişi de terbiyesiz ne insanlar var ya
Tamam işte teslimat saati ve günü kargo hareketlerinde yazar. O saatlerde siteye giren x kargo elemanı yok, güvenlik kamerası kayıtlarında ve sitenin güvenlik girişinde böyle bir kayıt olmadığını çıkarticam dersiniz.

Eskiden teslim alan kişinin kimlik numarasını alıp imza atıyorlardı şimdi pandemide smsle gelen güvenlik koduna döndü. O kod olmadan teslim etmeyecekti zaten. Bütün suç kargo elemanında. Böyle yanlış teslimat deyip kendi hiç eden kuryeler varmış. Ekşide okumuştum bir tanesini, adamın monster marka bilgisayarını teslim ettik demişler ama ortada yoktu.

Twitter'dan falan da yazın firmanın hesabını etiketleyerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X