Başkasına verilen ürün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam işte teslimat saati ve günü kargo hareketlerinde yazar. O saatlerde siteye giren x kargo elemanı yok, güvenlik kamerası kayıtlarında ve sitenin güvenlik girişinde böyle bir kayıt olmadığını çıkarticam dersiniz.

Eskiden teslim alan kişinin kimlik numarasını alıp imza atıyorlardı şimdi pandemide smsle gelen güvenlik koduna döndü. O kod olmadan teslim etmeyecekti zaten. Bütün suç kargo elemanında. Böyle yanlış teslimat deyip kendi hiç eden kuryeler varmış. Ekşide okumuştum bir tanesini, adamın monster marka bilgisayarını teslim ettik demişler ama ortada yoktu.

Twitter'dan falan da yazın firmanın hesabını etiketleyerek
Twitter aklıma gelmedi ordan da yazıyım bizim bina site değil satıcıyla görüşmeme trendyol tam izin vermiyor msj mı engellemişler ama heryere yazıcam

Twitter aklıma gelmedi ordan da yazıyım bizim bina site değil satıcıyla görüşmeme trendyol tam izin vermiyor msj mı engellemişler ama heryere yazıcam
Bizim o zaman oturduğumuz evde de kamera yoktu zaten 😂 ben bütün gün evde bekleyip gelmediklerinden emindim sonuçta o yüzden öyle söyledim göz dağı için. Onlar nereden bilecek kamera var mı yok mu. Güvenlik kamerasından çıkaracağım gelmediğinizi de her zaman işe yarar. Twitter'dan yaz mutlaka mention olarak at ama mesaj olarak atma. Trendyol ya da satıcıyla alakalı bir şey değil bu tamamen kargonun b.k yemesi o yüzden kargo şirketinin twitterina yazacaksın

Bizim o zaman oturduğumuz evde de kamera yoktu zaten 😂 ben bütün gün evde bekleyip gelmediklerinden emindim sonuçta o yüzden öyle söyledim göz dağı için. Onlar nereden bilecek kamera var mı yok mu. Güvenlik kamerasından çıkaracağım gelmediğinizi de her zaman işe yarar. Twitter'dan yaz mutlaka mention olarak at ama mesaj olarak atma. Trendyol ya da satıcıyla alakalı bir şey değil bu tamamen kargonun b.k yemesi o yüzden kargo şirketinin twitterina yazacaksın
Yazıcam birazdan Twitter a kargoyu kaç defa kapıya attıklarını da yazıcam 😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X