Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun. 38 cm mi dediniz bir yanlışlık olmasinKayınvalıdemde hıc sorun yokken 2 sene hamıle kalamamıs sonrada 2 sene arayla 4 tane ust uste erkek dogurmus
Sabır gerekıyor
Ben dogurdumda noldu hıc sorun yokken dogum esnasında 38 cm kist farkedıldı sag yumurtam komple alındı rahmım zarar gordu falan belkı cocugum bıle olmayabılır yanı
Esınızle zor bı sınavdan gecıyorsunuz karsılıklı anlayısla cozersınız sımdı bı butun olmalıyız temalı konusun bence
Evet 38 cm kızım 50 cm dı dogdugunda dusunun okadar buyukGeçmiş olsun. 38 cm mi dediniz bir yanlışlık olmasin
Özel bir kliniğe giderseniz tüp bebek yaptira bilirsiniz ,bizdede hiçbir sorun yoktu ama.9 yıl olmadı ,ama.suanki sorun bence aanlayissiz eş!! Bence yapma çocuk önce insan gibi davranmayı konuşmayı öğrensin ,çocuk konusu çok hassas bırakın dış etkeni ,eşler arasındaki sıkıntı sorun bile olmaması için bir neden ..Arkadaşlar artık kafayı yemek üzereyim.
2 yılı geçti çocuğumuz olmuyor. .
esimde problem vardı ameliyat olunca düzeldi. . doktor sperm sonuçlarına baktı ve 3 erkek değerinde çıktı sonuçlar. .
Eşim bu defa bana baskı yapmaya başladı tüp testine git diye beynimi yedi. .
2 ay önce rahim filmi cekildim. . tüpler açık ve herşey yolunda. .
ilk 3 ay şansınız çok yüksek dedi doktor. .
3 ayda olmayınca eşim tutturdu git bide lakaroskopi midir nedir onu yaptır diyo bana. . 3 yerden delip girip kamera ile bakılacakmis. . ya hiç bi sorun yok dedi doktor niye gidip ameliyat olayım bide az sabır et ..
bende dayanamadım defol git başkasından yap çocuk. . yeter artık bana kurduğun baskı. . ben artık dayanamıyorum zaten milletin baskısı yetmiyor gibi bide bunun cenesinden kurtulamiyorum. . ya yapışıklik varsa diyip duruyor beynimi kemiriyor piskolojimi bozuyor sonrada niye olmuyor çocuk diyor. .
Allah aşkına ben ne yapayım kafayı yiyeceğim artık sadece dua ediyorum allahım bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı tez vakitte evlat nasip etsin. .
ben çok yiprandim çok öyle zor bi sınav ki bide evdeki koca ile uğraş. . dışarda milletin laf sokması ile uğraş. .
benim sonum hiç iyi değil çok yiprandim. sizden başka derdimi anlatacağım kimsem yok bitek siz anlarsınız beni. .
nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum. .??
Tüp bebek süreci hakkında bilginiz var mı canım ve yüzde yüz tutma olasılığı da yok malesefDirek tüp bebek yaptırın. onu niye yaptirmiyorsunuz.
Gebelik hiçbir problem dahi olmasa hemen olmayabiliyor.iki yılı dahi bulabiliyor.yumurtlama günlerinide ilişkiye giriyorsunuz değil mi?bir yumurta 24 saat yaşıyor ona denk getirmek gerek:)çocukları çok seviyor. .
yaşımizda 32 diye acele ediyor bence. .
piskolojimi bozuyorsun bu şekilde dedim beynime bişeyler sokma. .
tutturmus ya yapışıklik varsa olsa zaten götürdüler diyorum olsun yaptiralim garanti olsun diyor. . doktor doktor gezmek ten usandim zaten bi rahat bırak diyorum ama yok. . Şubat da değerleri düzeldi eşimin. . hemen olacak sandı galiba. .
tabi :)Tüp bebek süreci hakkında bilginiz var mı canım ve yüzde yüz tutma olasılığı da yok malesef![]()
Arkadaşlar artık kafayı yemek üzereyim.
2 yılı geçti çocuğumuz olmuyor. .
esimde problem vardı ameliyat olunca düzeldi. . doktor sperm sonuçlarına baktı ve 3 erkek değerinde çıktı sonuçlar. .
Eşim bu defa bana baskı yapmaya başladı tüp testine git diye beynimi yedi. .
2 ay önce rahim filmi cekildim. . tüpler açık ve herşey yolunda. .
ilk 3 ay şansınız çok yüksek dedi doktor. .
3 ayda olmayınca eşim tutturdu git bide lakaroskopi midir nedir onu yaptır diyo bana. . 3 yerden delip girip kamera ile bakılacakmis. . ya hiç bi sorun yok dedi doktor niye gidip ameliyat olayım bide az sabır et ..
bende dayanamadım defol git başkasından yap çocuk. . yeter artık bana kurduğun baskı. . ben artık dayanamıyorum zaten milletin baskısı yetmiyor gibi bide bunun cenesinden kurtulamiyorum. . ya yapışıklik varsa diyip duruyor beynimi kemiriyor piskolojimi bozuyor sonrada niye olmuyor çocuk diyor. .
Allah aşkına ben ne yapayım kafayı yiyeceğim artık sadece dua ediyorum allahım bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı tez vakitte evlat nasip etsin. .
ben çok yiprandim çok öyle zor bi sınav ki bide evdeki koca ile uğraş. . dışarda milletin laf sokması ile uğraş. .
benim sonum hiç iyi değil çok yiprandim. sizden başka derdimi anlatacağım kimsem yok bitek siz anlarsınız beni. .
nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum. .??