• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başkasından çocuk yap...

Ya senin esinin Allaha inanci yokmu yaaaa ole bsy olabilrmi yazik bnmde 3 yildir olmiyo 2 defa asilama oldum bizde sorun yok olur dio dr olamdi bnde esimde allahtan diyoruz yani nasibi gelmemis demekki insanin elinde olan bisey degil ki bu bukadr ustune gelip bunaltiyo seni Allahtan cnm Allahtan dua ette rabbim mahrum etmesin bizi ne diyim

Senin kocan normal değil sanırım canım illa çocukmu olacakmış çocuk için mi evlenmiş seninle o iş öyle kişilerin elinde değil Rabbim ol demeden olmaz hem çocuğu olmayıp çok mutlu olan o kadar çok çift varki Rabbim Hidayet versin

Benm de kaynanam psikopata baglamıstı daha 5 aylık evlıydık beni dr eşimi de çıldırttı kendımden şüphelendim ülser hastası oldum ki kendisi eşimi 4 sene sonra doğurmuş... Kendine yapılan baskının hırsı çıkarıyor demekki benden. 2 kez mideme hortum attılar ağır ilaçlar kullandım bile bile eşimi hergün arayıp beynini yiyordu. Derken mide için çörek otu yağı iyi dediler aç karnına hergun içtim ertesi ay hamile kalmışım ben şok.. Hele sağlıkla gelsin bebeğim kaynanama 2 çift lafım var. Torun sevecekmiş hasbam sevdircem ben ona torunu az beklesin.

2 yıl kisa bir süre. Anladığım kadarıyla eşiniz kendinde problem oldugu icin suan ters psikoloji ile sizde problem varmış gibi ona git buna git diye üzerinizde baskı kuruyor. Ikinizde gerilmişsiniz belliki... ama bu sekilde olmaz. Yaşınız kaç?
Bu psikolojiden kurtulup daha sonra tekrar deneyin bunu zorunlu birşey gibi degil de. İsteyerek ilerde yapın. Stres cok onemli...
Bende 3 yıllık evliyim. 3 aylık hamileyim m kimsenin ne dedigine takılmayın bu sizin hayatınız.
Ayrica ben 30 yaşındayım. Yani etraftakiler desin dursun.
Duymayın,susturun... nasip deyin kapatın verende alanda allah herşeyin zamanı var

ikimiz de 32 yaşındayız biraz da yaş yüzünden acele ediyormuş. . daha birinci çocuk bile yok diye bu yaşta. ..

çünkü hiç bir sorun yok ikimizdede. .
Doktorlar sabırlı olun olacak dedi. .
ama eşim beynimi yiyip duruyor çok bunaldim artık. .
Bunun sorunla ilgisi yok, aşırı stres ve beklenti altında zaten hormonların sağlıklı çalışamaz ki. Bence doktora (çok ozele girmeden) stresliyim de. Normal şartlarda bekleyemiyorum sağlığım bozuluyor diye anlat. Eşinin de psikolojisi bozulmuş belli. Öyle oturup bekleyerek olmaz yipranirsiniz yumurta takibi aşılama filan yaptirin. Hızlandırın sureci

İyi de niye laparoskopi olasın durduk yere? Bu adamların ortası Yok ya , ya hiç alakadar olmazlar yada ordinaryüs havalarında tedavi planlamalarına girişirler :sinirli:

Çocuk istemiyorum de kapat konuyu , azıcık kafanı dinle , bir daha çocuk konusunu açarsan Doğum kontrol hapına başlarım diye tehdit et. Bir müddet kafan rahatlasın sonra bakarsın duruma

İyi de niye laparoskopi olasın durduk yere? Bu adamların ortası Yok ya , ya hiç alakadar olmazlar yada ordinaryüs havalarında tedavi planlamalarına girişirler :sinirli:

Çocuk istemiyorum de kapat konuyu , azıcık kafanı dinle , bir daha çocuk konusunu açarsan Doğum kontrol hapına başlarım diye tehdit et. Bir müddet kafan rahatlasın sonra bakarsın duruma
benimki laporoskopi ne onu bilmez :D daha histeroskopi bile diyemiyor :D konu sahibesinin eşi utanmasa kendi yapacak laporoskopiyi. ortasi yok bunlarin valla...

Eşiniz bu kadar sabırsızsa önce aşılama deneyin olmazsa tüp bebek. Bu durumda moral çok önemli, kafaya takınca olmaz bebek.

Arkadaşlar artık kafayı yemek üzereyim.
2 yılı geçti çocuğumuz olmuyor. .
esimde problem vardı ameliyat olunca düzeldi. . doktor sperm sonuçlarına baktı ve 3 erkek değerinde çıktı sonuçlar. .

Eşim bu defa bana baskı yapmaya başladı tüp testine git diye beynimi yedi. .
2 ay önce rahim filmi cekildim. . tüpler açık ve herşey yolunda. .

ilk 3 ay şansınız çok yüksek dedi doktor. .
3 ayda olmayınca eşim tutturdu git bide lakaroskopi midir nedir onu yaptır diyo bana. . 3 yerden delip girip kamera ile bakılacakmis. . ya hiç bi sorun yok dedi doktor niye gidip ameliyat olayım bide az sabır et ..

bende dayanamadım defol git başkasından yap çocuk. . yeter artık bana kurduğun baskı. . ben artık dayanamıyorum zaten milletin baskısı yetmiyor gibi bide bunun cenesinden kurtulamiyorum. . ya yapışıklik varsa diyip duruyor beynimi kemiriyor piskolojimi bozuyor sonrada niye olmuyor çocuk diyor. .

Allah aşkına ben ne yapayım kafayı yiyeceğim artık sadece dua ediyorum allahım bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı tez vakitte evlat nasip etsin. .

ben çok yiprandim çok öyle zor bi sınav ki bide evdeki koca ile uğraş. . dışarda milletin laf sokması ile uğraş. .

benim sonum hiç iyi değil çok yiprandim. sizden başka derdimi anlatacağım kimsem yok bitek siz anlarsınız beni. .

nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum. .??

esimde problem vardı ameliyat olunca düzeldi. . doktor sperm sonuçlarına baktı ve 3 erkek değerinde çıktı sonuçlar. .

3 ayda olmayınca eşim tutturdu git bide lakaroskopi midir nedir onu yaptır diyo bana. . 3 yerden delip girip kamera ile bakılacakmis. . ya hiç bi sorun yok dedi doktor niye gidip ameliyat olayım bide az sabır et ..

bende dayanamadım defol git başkasından yap çocuk. . yeter artık bana kurduğun baskı. . ben artık dayanamıyorum zaten milletin baskısı yetmiyor gibi bide bunun cenesinden kurtulamiyorum. . ya yapışıklik varsa diyip duruyor beynimi kemiriyor piskolojimi bozuyor sonrada niye olmuyor çocuk diyor. .

Allah aşkına ben ne yapayım kafayı yiyeceğim artık sadece dua ediyorum allahım bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı tez vakitte evlat nasip etsin. .

ben çok yiprandim çok öyle zor bi sınav ki bide evdeki koca ile uğraş. . dışarda milletin laf sokması ile uğraş. .

benim sonum hiç iyi değil çok yiprandim. sizden başka derdimi anlatacağım kimsem yok bitek siz anlarsınız beni. .

sizin yasadiklarinizi bilemem fakat ya esiniz çocuk istemeseydi senden çocuk istemiyorum deseydi halnize şükredin derim en azından ortak noktadasiniz

sni çok iyi anlıyorum geçen hafta yaşadığımı örnek vereyim artık sen karar ver bu yolda nasıl olman gerektiğine
4 yıl olacak evliyiz çocuğumuz olmuyor şu an tedavi görüyoruz ve gittiğim tüm doktorlar hiç bir sıkıntı yok diyrlar
1 hafta önce eşimin kardeşini 22 yaşında kaybettik anneler gününde toprağa verdik hemen pazar akşamı eşim fenalaştı hastaneye götürdük doktor acil ameliyata almamız lazım dedi biz bir kaç saat önce toprağa verdiğimiz acımızı düşünürken bir an da böyle bir şey yaşadık 2 cm kalmış ki apandisitin patlamasına ve ağlamayı bırakmıştık sadece etrafa boş boş bakıyorduk eşimle.

iki gece hastanede kaldık ev tıklım tıklım kalabalık ben ruh gibiyim hastanede çıktık kvlere geldik inanır mısınız o oturan genç yaşlı kadın erkek çocuk
aklınıza gelebilecek herkes beni köşeye çekip snin niye çocuğun yok snin niye çocuğun yok

anlatamam yaşadığımı işte kocan ameliyat oldu ya kesin bu ay çocuğu olur .ya diyrm bizim bir sıkıntımız yok adam apandisit oldu ne alaka diyrm

asansöre bindim tencere var elimde kadının biri bana ver tencereyi bana sen çocuğunu düşürürsün demez mi
ben asansörde hıçkırarak ağladım çünkü herkes biliyor istiyrz olmuyor ama yaramı deşmek için beni konuşturmak
için üstüme üstüme geldiler insanlar cenazeyi bırakmış 22 yaşında ölen çocuğu bırakmış benm çocuğumun olmaması
daha çok ilgilerini çekmiş rahmetliye dua ederken duaya çocuğu olmayanlara coçuk diye dua etmezler mi

o ortamda herkes biliyor ama beni mahvettiler cenazeyi unuttum onların lafları beni bitirdi ve anladım ki
insanlara aslında sana üzülmüyor acımıyor sadece sni üzüp acını görmek istiyor o yüzden artık takmıyorum şu an aklıma bile gelmiyor beni duygusuz yaptı insanlar ne eşinizi ne dostunuzu bu yolda ne konuşturun ne de dinleyin ben artık bu konuda tek kelime edeni pişman edeceğim ister yaşlı ister genç ister erkek ister kadın umurumda değil sizde eşiniz dahil herkesi bu konuda silin asla asla konuşturmayın bu yolda önce bunu sağlamak lazımmış herkes duracağı yeri bilmeli eşiniz olsa bile çocuğu da takmayın demek ki allah bize böyle bir sınav vermiş ve sınavımız bitecek inş. öyle düşünün

senin adamın tam tersi benim adam ufak bir sorunu olsa dahi sallamıyor. hala leylek getirsin diye bekliyor sanki.benim yerimde başkası olsa bunu bırakıp başkası ile evlenir çocuk yapardı.benimde aşırı sıkıntım yok ama nasip işte herşey normal olsa bile zamanı olabiliyor.

3 ay çok kısa bir süre. tüp bebek için en az 6 ay denemek istiyor doktorlar. ayrıca kafanızın rahat olması lazım stres ve baskıdan dolayı bile olmayabilir

sni çok iyi anlıyorum geçen hafta yaşadığımı örnek vereyim artık sen karar ver bu yolda nasıl olman gerektiğine
4 yıl olacak evliyiz çocuğumuz olmuyor şu an tedavi görüyoruz ve gittiğim tüm doktorlar hiç bir sıkıntı yok diyrlar
1 hafta önce eşimin kardeşini 22 yaşında kaybettik anneler gününde toprağa verdik hemen pazar akşamı eşim fenalaştı hastaneye götürdük doktor acil ameliyata almamız lazım dedi biz bir kaç saat önce toprağa verdiğimiz acımızı düşünürken bir an da böyle bir şey yaşadık 2 cm kalmış ki apandisitin patlamasına ve ağlamayı bırakmıştık sadece etrafa boş boş bakıyorduk eşimle.

iki gece hastanede kaldık ev tıklım tıklım kalabalık ben ruh gibiyim hastanede çıktık kvlere geldik inanır mısınız o oturan genç yaşlı kadın erkek çocuk
aklınıza gelebilecek herkes beni köşeye çekip snin niye çocuğun yok snin niye çocuğun yok

anlatamam yaşadığımı işte kocan ameliyat oldu ya kesin bu ay çocuğu olur .ya diyrm bizim bir sıkıntımız yok adam apandisit oldu ne alaka diyrm

asansöre bindim tencere var elimde kadının biri bana ver tencereyi bana sen çocuğunu düşürürsün demez mi
ben asansörde hıçkırarak ağladım çünkü herkes biliyor istiyrz olmuyor ama yaramı deşmek için beni konuşturmak
için üstüme üstüme geldiler insanlar cenazeyi bırakmış 22 yaşında ölen çocuğu bırakmış benm çocuğumun olmaması
daha çok ilgilerini çekmiş rahmetliye dua ederken duaya çocuğu olmayanlara coçuk diye dua etmezler mi

o ortamda herkes biliyor ama beni mahvettiler cenazeyi unuttum onların lafları beni bitirdi ve anladım ki
insanlara aslında sana üzülmüyor acımıyor sadece sni üzüp acını görmek istiyor o yüzden artık takmıyorum şu an aklıma bile gelmiyor beni duygusuz yaptı insanlar ne eşinizi ne dostunuzu bu yolda ne konuşturun ne de dinleyin ben artık bu konuda tek kelime edeni pişman edeceğim ister yaşlı ister genç ister erkek ister kadın umurumda değil sizde eşiniz dahil herkesi bu konuda silin asla asla konuşturmayın bu yolda önce bunu sağlamak lazımmış herkes duracağı yeri bilmeli eşiniz olsa bile çocuğu da takmayın demek ki allah bize böyle bir sınav vermiş ve sınavımız bitecek inş. öyle düşünün

ay allahım nasıl insanlar var ya allaha havale et. . ben nelerle karşılaşıyorum bacim bi bilsen. ..
ay bi beceremedin diyenler. .
çocuğu uzatıp cennet kokuyor kokla bak sen bilmesin bu kokuyu diyenler. .
bebeğini uyutuyor bana diyorki Ayy baksana ne tatlı hicmi heveslenmiyorsun. .
sonunda ben dogurup sana verecem diyen adi kadın. .
daha neler neler. .
esimde bu şekilde ustume gelince iyice gerildim...Allah sonucunu Hayır etsin vardır bi hikmet. .

Problemin hamile kalamamak değil böyle bir eşe sahip olmak sanırım :KK43: her konuda böyle anlayışsız mı? Psikoloji çok önemli stres olunca olmuyor bi arkadaş önermiş hayıt otu tohumunu bende o şekilde hamile kaldım tavsiye ederim

hayit otu tohumunu nasıl kullanmam gerektiğini yazarmisiniz. . bi denemek istiyorum? ?? bakarsınız benimde mucizem gerçekleşir size dua ederim. ..

Aile olmak için illa çocuk şart mı? Bu kadar baskı ve psikolojik şiddet gördüğünüz eşinizden çocuğunuz olsa ne olur? Olmasa ne olur? Toplum denen zıkkımın baskılarını kulak ardı edin. Ne hadlerine düşmüş bu konu ile ilgili soru sormak. Tabi onlara göre bir kadının hayattaki en asli vazifesi beyzadesini yatakta tatmin edip üremek bu kadar... Çok yazık.

iyi de adam bu meselede bu kadar anlayışsız ise ısrarla çocuk yapma merakı neden? erteleyin adam hatasını anlayana kadar. yarın doğurusunuz bu sefer de bakamıyosun diye başınızın etini yer. adam düzgün değil ki.

ay allahım nasıl insanlar var ya allaha havale et. . ben nelerle karşılaşıyorum bacim bi bilsen. ..
ay bi beceremedin diyenler. .
çocuğu uzatıp cennet kokuyor kokla bak sen bilmesin bu kokuyu diyenler. .
bebeğini uyutuyor bana diyorki Ayy baksana ne tatlı hicmi heveslenmiyorsun. .
sonunda ben dogurup sana verecem diyen adi kadın. .
daha neler neler. .
esimde bu şekilde ustume gelince iyice gerildim...Allah sonucunu Hayır etsin vardır bi hikmet. .
allah bizden çok biliyor görüyor rabbim hayırlı olanı versin hiç üzülmeyin aksini düşünün onlar böyle yaparak allahın
merhametinden uzaklaşıyorlar bu bizim imtihanımız ya onların imtihanı ne olacak acaba

hayit otu tohumunu nasıl kullanmam gerektiğini yazarmisiniz. . bi denemek istiyorum? ?? bakarsınız benimde mucizem gerçekleşir size dua ederim. ..

Aktardan tohum şeklinde aldım sabah ve akşam yemeklerden önce aç karnına 1 fincan kaynamış suya 1 çay kaşığı atıp 5 dk bekletip süzüp içtim bunun yanı sıra gün boyu çörekotu yedim aklıma geldikçe. Çokça dua ettim ya varis zikir çektim Meryem suresi okudum ikinci ay hamileydim doktorum bile şaşırdı
İnşallah faydasını görürsün dualarım seninle Allah isteyen herkese nasip etsin

Back
X