susarak en güzel cevabı vermişsin
bundan sonra da hiç cevap verme ona önemli olmadığını hissettir
ayrıca madem on gündür hoşlanıyo niye sana aşkım bebeğim demeye devam ediyo
yazlığa gidelim diyo anlamadım
ama en azından sana söylemiş o açıdan taktir ettim ikinizi aynı anda idare etmeye de çalışabilirdi
ya da onu elde edince seni bırakabilirdi
ama tabi söyledikleri doğru mu yoksa ilişkiyi noktalamak çok tepki çekmemek için mi aramızda birşey yok dedi orası meçhul
bana da saçma geliyo o kızla hiç irtibatı yokken sana bunları söylemesi
sakin davranmakla ne güzel yapmışsın,
sana geri döner bence, totosuna en güzel nasıl tekmeyi basarım onu düşün.
insan başkasından hoşlanabilir belki ama o zaman biriki saat önce aşkım bebeğim demeyecek, 10 gündür aklı başka yerlerdeyse sorun olduğunu adam gibi baştan belli edecek...
ne kadar zamandır birliktesiniz ve bu çocuk kaç yaşında acaba?
Valla helal olsun sana :) O kadar güzel cevap vermişssin ki, daha ne denebilirdi diye düşünüyorum, hiç bişey :)
Haklısın şokta olmakta. Ama sen böyle güçlü durdukça emin ol kuyruğunu kıstıran kedi yavrusu gibi döner, hiç merak etme. Döndükten sonra yapacaklarını bilemem, ama tekrar söylüyorum helallllllllllll olsuuunnnnnnnnnnnnnnnnn :)
her şey yolunda giderken hiç anlamadığım şekilde oldu her şey
çarşamba : buluştuk otururken telefonundan fotomu çekti.aşkım kuzum kıyamam çok tatlısın dedi elimi tuttu.sevdi beni..
cumartesi : bebeğim "buluşalım yazlığa falan gidelim "dedi.güldük eglendik 1saat tlf da konustuk
pazar sabah : gunaydın bebegim mesjı geldi.hayatım ben dışarı çıkarken haber veririm askım" dedi ve buluştuk pat diye "BAŞKASINDAN HOŞLANIYORUM" DEDİ
yıkıldım.ama hiç istifimi bozmadan anlattırdım. 2 kere görmüş kızı.sadece selam verme varmış konuşmamışlar bile sadece adını ve çalıştıgı yeri biliyor.seni zihnen 10 gündür aldatıyrum daha fazla dayanamadım itiraf ettim dedi. sadece dinledim ve hiç konuşmadım
neden susuyosun bagır çağır aglarsın sandım dedi "benmleyken baskasından hoslanan erkege üzülmem deddim" ben karaktersizim ayran gönüllüyüm nası insanım diye kendine hakaretler etmeye başladı.sustum sadece.sonra dedim ki : "ancak aptal bir erkek kurulu düzenini huzurunu bozup.ne oldugunu bilmedigi bi hevesin peşinden koşar dedim. bana çok güçlüsün dedi." yıkılacak kadar deger görmüyorum dedim ve kalktım masadan (o kızın sevgilisi olup olmadıgını bile bilmiyoır)
ama o kadar salak gibiyimki suan nası oldu anlamadım hiç hissettirmedi ilişkide düşüş yaşanmamıştı.moralim sıfır yani. bana birşeyler söyleyin lutfen.
sakin davranarak en güzelini yapmışsın büyük ihtimal bu güçlü duruşun onun aklından çıkmıycaktır , muhtemelen saçma sapan bir heyecana kapıldığını farkedio sana geri dönecektir umarım kabul etmezsin döndüğünde ,
bu arada başkasından etkilendiğini sana söylemesi ve ayrılması düşününce dürüst olduğunun göstergesi ama neden başkasından hoşlanırken sana böyle canım cicimlerle yaklaşıyor belkide vicdanıyla kalbi arasında kaldı veyahut düzenini bozmak istemedi kendi içinde çelişkiler yaşadı.
irtibatı olduguna inanmıyorum.telefonunu kurcalamama izin verirdi.ortada bırakıp giderdi. bence başka sebepler var gibi ama dusunuyorum bulamıyorum tabi. çünkü pata küte oldu. ben de onu sordum hala askım bebegım diyosun dedim. beni üzmemek için demiş
demese ben üzülecekmişim neden demiyosun diye.dediği zaman kendini kötü hissediyomus beni kandırıyo gibi oluıyoımus
10 gündür geceleri beni düşünerek uyudugunu sanıyordum ne aptalım..4 gün ünce buluşmamızda hiç konuşamıyoruz daha ayrıntılı tanımak istiyorum seni ilerde bi yuva kurcaksak bu süreci hızlandırmak adına dedi((( garipppp
gerçekten herkesin yapabileceği bir şey değil.. hem sakinliğini koruman hem de kullandığın cümleler.
bence kaybeden sadece ve sadece kendisi.
bu tür bir insanın senin hayatına katkısı olmayacaksa bırak gidiversin acısı geçer gider. bu konuşmayı yapabilecek olgunluktaysan çok zorlanmadan atlatabiliceğini düşünüyorum.
ne kadar kötü bi durum nsan yıkılır değmeyeceğini bile bile ama karşısında dimdik ve gayet güçlü durmuşsun olması gerektiği gibi bu kadar güçlü olman çok güzel bişey
itiraf etmiş en azından ama başkasından hoşlanırken hiçbi soğukluk göstermeden askım bebeğim demesi de ayrı bi anormallik
yani büyük konuşmak gibi olmasın ama ilişkisi olan bi insan bi başkasından hoşlanabiliyosa ona farklı gözle bakabiliyosa o insan karaktersizin kişiliksizin önde gidenidir
bencede döner geri ama sen nasıl biri olduğunu anladın artık
Duruşunuz çok yerinde ve güzel olmuş.
Yalnız bana sanki başka sebepler var gibi geldi.
Yani anlattığınıza göre buluşma anına kadar böyle davranıp buluşunca değişmesi mantıklı değil.Evet başkasına aşık olabilir ama kesinlikle bunu size hissettirirdi.
Ne bileyım gözü dalar,boş boş bakar,konuşmalarınızı çabuk kavrayamaz çünkü aklı başka yerde..
Bunların hiçbiri olmadı mı?
hem ayrıntılı tanımak istiyo
hem de ayrılmak istiyo aynı anda çok tuhaf
heralde iki arada kalmış o an napıcanı bilememiş
sen boşver bunu kesin geri gelecek onu önemsemedin ya içine oturmuştur sakın kabul etme
daha ilk aylardan başkasına gözü kayıyosa seni yeterince sevmiyo demektir
sen üzülme diye böyle yaptığını söylüyo ama bu şekilde daha çok üzüldün
soğuk davransa en azından terslik olduğunu anlardın şok olmazdın o anda
acaba yaşı da az değil evlilik düşünüyodu ya o kızın mesleği kazandığı para vs daha mı mantıklı geldi ki evlilik için
bazı erkekler çok bakar ya maddi duruma öyle birşey mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?