"Başkasından hoşlanıyorum" dedi

inşalllllllllaaaaah çalar kapımı.bak bakalım o zaman noluyooooo
arkadaşları bizden evlilik beklerken olana bak ya

canım zaten ben karaktersizmişim kendime şaşırıyorum ben böyle bi adam degildim dedi. ben de demek öyleymişsin dedim ama oyle sakın konuşuyorum ki karsımda delirdi

delirsin tabi,arkasından ağlamanı filan bekliyodu demek ki,neyse ki yol yakınken göstermiş gerçek yüzüzünü cnm böyle bi insandan koca da olmaz baba da

delirsin tabi,arkasından ağlamanı filan bekliyodu demek ki,neyse ki yol yakınken göstermiş gerçek yüzüzünü cnm böyle bi insandan koca da olmaz baba da

şimdi nası kuduruyodur o içten içe

yakında kıymete biner konu sahibi kapısına dayanır
çocuk yakışıklı mı bu arada ya merak ettim

sen evlenince karına da yaparsın aynısını demiştim yazık olur. yapar mıyım hakkaten bak moralim daha da bozuldu şimdi diyor. çoknpişmanım böyle şeyler yaşadıgım için dedi.
dedim kendine gel bikaç gün sonra çalıştıgı yere git senden hoşlanıyorum de kıza dedim. bunları nasıl soyleyebiliyorsun bana diyor

evet gayet yakısıklı yani hayatımda ilk defa böyle yakışıklı biri oluyor

hımm bu pişkinlik ondan heralde kendine güveni vardır
hiçbir kız beni reddedemez diyodur kendince
o kızda kabul etmez inş teklifi filan ortada kalır

kızlar ilginç bişey daha söyleyim. kalkıp giderken bana diyorki: simdine yapacaksın ? eve mi geciyosun. hayır dedim. nereye gideceksin kimle ? dedimki sen bana hesap sormayı bırakırmısın.hoşlandıgın kıza yoğunlaş.istediğim yere giderim dedim

hımm bu pişkinlik ondan heralde kendine güveni vardır
hiçbir kız beni reddedemez diyodur kendince
o kızda kabul etmez inş teklifi filan ortada kalır

simon umarım öyle olur o kadar dua ediyorum ki. ortada kalsın diye kafasını duvarlara vursun.ah ben naptım desin

Şayet yakışıklaysa ki öyleymiş, verdiğin tepkiden acaip rahatsız olmuştur. Özgüveni yüksektir ve bir kadının kendisinden bu kadar kolay vazgeçmesi ona çok koymuştur..

Yakışıklı olması diğer tarafı tavlamadan ayrılması kendine güvenini ispatlıyor. Hoşlandığı kızın kendisine evet diyeceğinden o kadar emin ki işini sağlama alma gereği bile duymamış. Her nasılsa bir nebze onurlu davranmış :)

Şimdi diğer tarafa yönelecek ve ola ki kız buna hayır derse, "ya ben ne aptalım, ben ettim sen etme" diye sana geri dönmeye çabalayacak

dengesiz bi adammıştı kurtulduguna sevin konuşmalara baksana samimiyetin s si yok çok yapmacık birde başkasından hoşlanıyorum ne ya insan birlikte oldugu kadına bunu dermi

Süper bir cevap vermişsin :) tebrik ediyorum. tam hak ettiği cevabı vermişsin,bağırıp-çağırsaydın daha huzurlu giderdi emin ol.bence aşkım bebeğimler vicdan azabından dolayı

Kendi hayatına devam et,üzülmen normal tabi.. ama sen çok güçlüsün,kendi yoluna bak..her şey geçer.

boyunun ölçüsünü alıp kuyruğunu kıstırıp dönecek... O zaman lütfen iyi düşün.

aslında bunlar oluyodu ama işiyle ilgili sıkıntı vardı başka bi yerle görüşecekti sebebi o gösteriyodu babamla tartıştık diyodu.

Anladım işi bahane ederek o kızı düşündüğü aşikar.
Ne diyelim olan oldu önünüze bakma vakti..
Arkadaşların dediği gibi heran kapınızı çalabilir ama siz bu güven eksikliğiyle kapıyı açabilir misiniz bilemem.

COOOK İLGİNÇ BİŞEY DAHA
ben baktımbu yok işim iyi değil yok babam ötegit dedi.yok annemin karnı agrıyo diye herşeyiproblem yapıyo
dedim ben bak böyle olmaz herşeyiproblemetme saçma sapan olumlu düşün olumlu ol demekten çatladım ya dedimki olumlu bi adamolup
hayata sıkı sıkı tutun bakböyle benide üzüyosun. zaten haftadabir buluşuyoz ondada kendimizden konuşamıyoz. dusun tasın su sıkıntıların varsa bana söyle dedim
hemen aradı özürdilerim askım kendime gelecem söz farkındayım sana tamyoğunlaşamadım falan filan dedi
adama rest cekiyorum.arıyo ozurler diliyo haklısın diyo ben essegim diyo 2gun sonra baskası var diyo odun

evet aynen vicdan azabından dolayı canım.ama surekli der mi insan fire verir arada degilmi ya

Çok güzel cevap vermişsin tebrik ederim gerçekten hayran kaldım.Böyle olması lazım işte bayanların güçlü olması lazım.Tepemize çıkıyorlar yoksa! Umarım bundan sonrası güzel olur senin için. Seni gönülden sevecek insan olsun yanında böylesini boşver tırt

simon umarım öyle olur o kadar dua ediyorum ki. ortada kalsın diye kafasını duvarlara vursun.ah ben naptım desin

şimdi o hem o kızı elde etmeye uğraşıcak
bi taraftan da salsalatin beni nasıl bu kadar çabuk siler diye kendini yiyip bitirecek
yani yine arada kalacak zaten bence de kendine güvendiği için karşı taraftan bi ışık almadan ayrıldı
inş o kızın sevgilisi vardır da bi güzel azarlar bunu

eğer tekrar gelirse sen böyle takmamaya devam et ama sakın çok sert tepkiler verme o zaman da sinirinden yapıyo der yine havalanır
hem sakin davran hem de onu umursamıyo gibi yap

psikologum da aynı seyı soyluyor.geri arayacak ararsa sakın sert tepkı verme. bişey yasanmamıs gibi davran eski kouyu sakın açma hatta zor da olsa sırıt. bu onu daha delirtecek diyor

psikologum da aynı seyı soyluyor.geri arayacak ararsa sakın sert tepkı verme. bişey yasanmamıs gibi davran eski kouyu sakın açma hatta zor da olsa sırıt. bu onu daha delirtecek diyor

ya simon o kadar utangac bi cocukkı hayırtlf bileolmayan bi kızı nasıl bulcak nası teklif edecek anlamadım. benle başladıgında bile eger aynı ortamı paylaşmamış olsak asla gelip sana acılamazdım dedi
hatta ben yolda yorede gördügüm kıza acılamam biri olur hayatında ayıp olur derdi :/

canım belkide cidden hoşlanmıştır kızdan aşık olmuş olabilir
seni üzmek istemem ama böyle ihtimal de var

ama tam tersi şıpsevdi olmasıyla da ilgili olabilir
beğendiği her kızı elde edeceğini düşündüğü için de bu şekilde davranmış olabilir
utangaç biriyse beceremez o işi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…