Merhaba erkek arkadaşımla 5 6 aylık bi ilişkimiz vardı ama tamamen sanal daha doğrusu ben buluşmak istemedim özgüven yetersizliğimden beni beğenmez falan diye o çok istiyordu ama ben buluşmadım hiç o da bekledi 5 6 ay sonunda dershanede bana açılan biri oldu bende ona erkek arkadaşımın olduğunu söyledim buna rağmen dershanedeyim sürekli bakışıyorduk ve bi süre sonra bişeyler hissetmeye başladım ve gerçekten elimde değil erkek arkadaşıma sanki istemsiz bi şekilde soğuk yapmaya başladım bana açılan çocuktan gerçekten hoşlanmaya başladım ve erkek arkadaşıma karşı hislerimi yitirdiğimi farkettim bu yüzden işin aldatmaya girmemesi için ilişkimi bitirmek zorunda kaldım ve 1 hafta sonra kadarda bana açılan çocukla konuşmaya başladık buluştuk bu şekilde eski erkek arkadaşımın hakkını yemiş oluyor muyum daha sonrasında aşırı vicdan azabı çektim ama şuan eski erkek arkadaşıma karşı hiç bişey hissetmiyorum ve ilerde bunun ahı çıkar diye korkuyorum ama gerçekten iş başka boyutlara geçmeden hemen ayrıldım