Başkasını düşünmek ama farklı bir kişiyi istemek.

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
Bi kız arkadaşıma eski sevgilisi "eski sevgilimi düşünüyorum ama seni istiyorum arzuluyorum " gibisinden bişey demiş cidden ne düşünerek bunu söylemiş bilmiyorum bana çok iğrenç geldi böyle söylemiş olması hala kızdan bir cevap bekliyormuş sürekli ona ulaşmaya çalışıyormuş oda üzgün bende teselli işlerini beceremem sevgili konusunda cidden erkeklerin geneli böylemi düşünür aşk ön planda değilmidir herşey cinsellik mi :KK43: obje gibi görülmek korkunç birşey

Ask acımı hafifletip benimle sevisir misin? Demıs cocuk.

Bundan sonrası arkadasında, isterse fuckbuddysı olabılır cocugun.
Ama baska bıseyı olamaz bunu kabullensin.
Allah kimseye vermesin bu nedir :( kız ona çok yakın olmadığını böyle bı mesaj atmasının saçma olduğunu söyledi ben bı beraberlikten sonra belki öyle mesaj atmıştır demistimde kız sarılmak dışında bisey yapmadığını söyledi ve üzüldu böyle demesine tesellide nasıl edilirki olaylar olaylar

Bi kız arkadaşıma eski sevgilisi "eski sevgilimi düşünüyorum ama seni istiyorum arzuluyorum " gibisinden bişey demiş cidden ne düşünerek bunu söylemiş bilmiyorum bana çok iğrenç geldi böyle söylemiş olması hala kızdan bir cevap bekliyormuş sürekli ona ulaşmaya çalışıyormuş oda üzgün bende teselli işlerini beceremem sevgili konusunda cidden erkeklerin geneli böylemi düşünür aşk ön planda değilmidir herşey cinsellik mi :KK43: obje gibi görülmek korkunç birşey

Bu modeller üçe ayrılır;
a-Ahlaksızlar
b-Şerefsizler
c-Hem ahlaksız hem şerefsiz
Konuda sözü geçen arkadaş bence C şıkkına dahil oluyor

Allah kimseye vermesin bu nedir :KK43: kız ona çok yakın olmadığını böyle bı mesaj atmasının saçma olduğunu söyledi ben bı beraberlikten sonra belki öyle mesaj atmıştır demistimde kız sarılmak dışında bisey yapmadığını söyledi ve üzüldu böyle demesine tesellide nasıl edilirki olaylar olaylar
Tesellı edilecek duruma gelecek kadar da dert edilecek mevzu degıl bu.
Arkadasın abartmıs tepkisini.
Hoşt yazıp engelleseydı kafıydı.

Tesellı edilecek duruma gelecek kadar da dert edilecek mevzu degıl bu.
Arkadasın abartmıs tepkisini.
Hoşt yazıp engelleseydı kafıydı.
Kafasına takan biridir her konuyu engellemiş heryerden ama çocuk ulaşmaya calisiyomus ona onu hiç sevmediği kanısında sadece obje olarak görüldüğü için üzülmüş :(

Kafasına takan biridir her konuyu engellemiş heryerden ama çocuk ulaşmaya calisiyomus ona onu hiç sevmediği kanısında sadece obje olarak görüldüğü için üzülmüş :KK43:
Kendi değerini böyle mi ölçüyor arkadaşın
Herkes bizi birşeyler olarak görebilir çirkin geçimsiz egolu salak vs
E birileri öyle görünce öyle mi oluyoruz? Yoo
Aksine kurtulduğu içim şükretsin üzülmek yerine

Aralarında cinsellik geçmişse adamın arzulamasinin nesi anormal ? Açık açık söylemiş derdini.

"Ben çok da kötü bir şey göremedim.
Arkadaşınız çocuktan hoşlanıyorsa üzücü olmuş ama çocuk yalan söylememiş sonuçta."

Tam bunu yazıyordum, çocuğun eski sevgilisi olduğunu fark ettim.
Çocuk bunu sevgili olduktan sonra söylediyse şerefsizlik etmiş.
Eski sevgiliyi unutamayan erkeklerden buda ona cinsel obje gibi bakmasına anlam veremedi üzüldü iğrenç buldu ki çok temiz ve saf bı kızdır tecrübe edinmiş oldu malesef her erkekte böyle cinsel düşünceler oluyor rast geldim :( ama şimdi kiza tek seni seviyorum falan diyor kandırmaya çalışıyor aptal yerine koymaya çalışıyor

Amacı sadece cinselliktir, bunu iki tarafta kabul eder buna bir şey diyemem en azından dürüstlük vardır.
Ama seni seviyorum ayaklarına kadınları kandırıp cinsellik yaşadıktan sonra ayrılan tiplere şer*fsizden başka diyecek bir şeyim yok. Üzülmesin arkadaşınız da. Bu tipler daha çok çıkacak karşısına. Kendini sevsin, kendine güvensin. Yeri geldiğinde de tak diye suratına yapıştırsın her şeyi.
Arkadaşınızı aptal yerine koymayan çalışan tipitip asıl aptal.

"Ay nazik mabadım" demek geldi içimden.
Arkadaşınıza söyleyin hiç üzülmesin. Eski sevgilisiyle cinsel ilişki yaşamış olsa dahi (ki yaşamamış) obje olarak görünmek onun sorunu değil. Karşısındaki, sonradan uzamışı yüzünden beynine kan gitmeyen amip'in sorunu.

Ben olsam; "bu senin sorunun, seni arzulamayı bir kenara bırak; sana karşı içimde yaprak kımıldamıyor." der engeli basarım.
Sonra da gider dişil enerjim yükseldi diye sevinirim.

Back
X