Başkasını unutmak için kullanılmak?

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.029
18.139
248
28
Merhabalar,
Birinin bir başkasını unutmak için size yaklaştığını anlamanın bir yolu var mı? Böyle red flag diyorlar ya hani flört esnasında şunlar varsa şüphelen dediğiniz, çevrenizde ya da kendinizde şahit olduğunuz durumlar? İlişkilerde fazla anlayışlı olduğumdan mıdır bilmiyorum yaralı kuşların uğrak yeri oluyorum hep. Bu tarz şeyleri paylaşırsanız hem bana hem de okuyanlara akıl olur diye düşünüyorum, şimdiden teşekkürler

Kendini belli ederler ya. İlla bir yerde karşılaştırma olacak ya da seni birine benzetmeye başlayacak. Giyimini ,saçını , gülüşünü, vs.

Senin ismin hariç bir kız ismi duyduğunda m@l gibi kalıyorsa, ilişki istemiyorum diyorsa hareketleri çekimserse ve bir ileri iki geri yapıyorsa yüksek ihtimal öyledir

Var. Erkeklere evlilik hakkında düşüncelerini sorun basit bir şekilde vereceği cevaptan anlarsınız.
Mesela ben evliliği düşünmüyorum cümlesi, sonra bir bakarsanız evlenmiş gitmiş bile. Buda demek oluyor ki evlenmeyi düşünüyorum fakat seninle düşünmüyorum vs gibi.

aslında çok basit
unutamadığı biri varsa mutlaka diline de dolanır. bi şekilde o insandan bahsetmeden duramaz
olumlu veya olumsuz konuşması önemli değil, isterse küfürler etsin arkasından
o insan hala dilinde olur ve sık sık bahseder
ara sıra bahsetmeyi kastetmiyorum, bazen laf lafı açar o kişiyle ilgili bişi söyler insan. buna anormal diyemem
ama özellikle alakasız konuları bile sıkça belli bi kişiye bağlıyorsa o insanın aklında hala o vardır

ben şöyle bişi yaşamıştım
her buluşmamızda mutlaka bahsederdi, yazışmalarda bile bazen bahsini açardı
ben ilk etapta konduramadım, kendisine yapılanları hazmedemiyor herhalde o yüzden bahsediyor diye düşündüm
ama bir gün bana kalkıp, benim uzun ilişkim yeni bitti ben hazır değilim dediğinde hala unutamadığını anladım
mesela o ex'i hemşireydi, hemşirelerden nefret ediyorum o hemşireydi, derdi . (ne alaka)
kardeşiyle ilgili bişi anlatırken anlamadığım biçimde konuyu ona getirdi ve çok güzeldir dedi mesela (övüyor)
ikimiz de aynı burçtanmışız kızla, burcumu söyleyip "bilmem ne burcu olanlar şöyle oluyor böyle oluyor " demişti
arabada gidiyoruz, ah bu yollarda ne anılarımız var diyor (bunun üzerine dayanamayıp o defter kapanmadı mı dediğimde kapandı demişti )
sosyal medyadan sürekli imalı paylaşımlar (o kişiyle takipleşmediği halde)
bunun gibi bir sürü şeyi vardı

dediğim gibi insan arada bi bahsedebilir eski sevgilisinden, ayda alemde bir olabilir
sonuçta bi yaşanmışlık var, anılar var
ama hayatın akışına ters biçimde sık sık bahsediyorsa orada kesin bi unutamama durumu oluyor .

Bir kaç anlama yöntemi var.
Öncelikle o kişiden bahsediyorsa iyi kötü fark etmeksizin. Ama kötü bahsetmesi daha negatif. O kişiyi hala unutamamış ve kuyruk acısı var demektir.
Bunun dışında siz de sorabilirsiniz eski sevgilisinden neden ayrıldığını. Anlatırken ki tepkilerini ölçmeye bakın. Anlatırken zorlanıyor mu? Üzülüyor mu? Karşı tarafı suçluyor mu? Ya da öfkeleniyor mu? Bu tarz tepkiler görüyorsanız o kişiye karşı hala hisleri var demektir.
Eğer kısaca tarafsız bir şekilde ayrılma sebeplerini anlatıyorsa içinizi rahat tutabilirsiniz.
Önceden eski ilişkilerin sorulmasına karşıydım ama acı bir tecrübe ile sorulması gerektiğini öğrendim. İş görüşmesi gibi düşünün önceki işinizden neden ayrıldınız minvalinde :)
Sizden önceki ilişkisi ne zaman bitmiş bu da önemli. Minimum altı ay gerekli bence bir ilişkiyi atlatıp sağlıklı bir ruh haliyle yeni bir ilişkiye başlamak için. Eğer bir ay ya da iki ay derse ortamdan koşarak uzaklaşın, beyefendi ribaund arıyor kendine. Kimsenin yara bandı olmayın.
Son olarak eski sevgilisi ile hala iletişimi devam ediyorsa. Söz konusu kişi eski sevgilisinin yedek kulübesinde tekrar oyuna alınacağı anı bekliyor demektir. İşte bu tam bir red flagtir

Şeyi merak ettim siz neden böyle olduğunu düşündünüz. Onu açıklarsanız daha iyi yorumlayabiliriz belki.

2 sene olmuş ilişki biteli ama kız bitirmiş. Sanırım çok yoğun ve sürekli beraber oldukları bir ilişki yaşamışlar. Pek çok anıları var. O kişiyi çok benimsemiş. Şu an hisleri ne düzeyde bilmiyorum ama o kızı tanıyan arkadaşıyla oturduğumuzda konusu açıldı

O zaman dediğim diğer maddelere odaklanın. Ama şu anda böyle düşünmek için elimizde yeterli veri yok.

Deliler gibi aşık olduğum eski sevgilim" birkaç" ay sonra manita yapıp parfümümun adını ve şampuanımi sormuştu . .. aniden parfüm ve şampuan gelirse ordan çakın mevzuyu hiç hoşlanmam bu yüzden koku hediyeleri almaktan hep aklıma gelir .

Seninle yeterince ilgilenmiyorsa.Seninle yeterince gülmüyorsa sana kendini özel hissettiremiyorsa sinirlendiğinde kendini kontrol edemediği gibi özür dilemeyi bilmiyorsa.Özur dileyip dileyip aynı şeyleri tekrar ediyorsa.Güven problemim var bana hep yanlış yapıldı diyen ve senin gecmisini didik didik didikleyen bunuda seviyorum kıskanırım martavalina sığınarak yapıyorsa,Seni değiştirmeye çalışıyorsa ,kafam karisik zamana bırakalım diyorsa bitir bitir bitir Arada zaten bunları yaparsan o kalbim kırık yaralıları sana uğramaz paspas olmamanın şartları bunlar.Zaten soğudumu belli ediyor insanlar derdini sorup ustelemeyin anlayışlı olmayin çekilin.Biri varsa gidiyor zaten.Ha sorun gerçekten bir dertse anlatıyor.

Hiç kimse vazgeçilmez değildir .Hiç kimse kendini vazgeçilmez sanan biri kadar aptal değildir.Herkes unutulur o insanların husnukuruntusu erkekler çok güzel unutur.Sonunda ne eskiye ne simdikine yeni birine aşık olur pufff kaybolur.Eskilerdende yenilerdende değil kendinize güvenin hep kendinize onların öyle bir gücü olsa mutlu olurlardı nokta.Bunu düşünmeyin bile eskileri kesin enerjiyi

Hep güçlü kazanır aşkta hep güçlü olan manevi ve psikolojik yönden kafasını kim daha iyi kullanıyorsa aşk aslinda kalple değil beyinle kazanılır.Taktik vs değil dediğim.Kendini seven kendine saygı duyan ve karşıdan bunu talep eden sınırlarını bilen yani ağlamadan fedakarlık diye saçmalamadan sen son erkeksin bu dünyadaki son sansimsin diye düşünmeyen insan kazanır .

diğer yazdığın her şeye katılmakla beraber 6 ay konusuna "artık" çok katılmıyorum
eskiden ben de böyle düşünürdüm, en az birkaç ay lazım falan derdim
ama insanları gözlemledikçe, bişeylere şahit oldukça bu genellemeye artık katılmaz oldum
bu inanılmaz değişken bi konu
her insanın yeniden başlama biçimi farklı. kimisi aylarca yalnız kalmak ister kendini toplamak için
kimisi hemen yenilerle tanışarak unutabilir birini. unutma biçimleri çok değişken
günümüzde eğer biten ilişki uzun soluklu, ciddi niyetli, çok fazla derin duyguların yaşandığı bi ilişki değilse
yenisine başlamak için 6 ay geçmesini beklemek ömürden çalmak demek oldu benim için
çünkü dünya çok hızlı değişiyor, yenilerle tanışmak artık aşırı kolay
eskiyi unutamadığını anlamanın diğer başka bir sürü yolu varken artık şu kaç ay önce bitti olayına eskisi gibi takılmıyorum ben
ama diğer maddelerine aşırı aşırı katılıyorum

eğreti durur yazmaz aramaz sormaz sevişmek içi bi araya gelir sonra canı ilgi istedimi yaklaşır imalı şarkılar sözler anlıyorsun ya kadınlar hemen anlar o hissi veriyo erkekler istemiyor seni itiyor aynı zamanda

Haklı olduğunuz noktalar var. Diğerleri kadar önemli bir kriter değil bu bence de. Ama ben yine de bir insan uzun ilişkisi bitip hemencecik başka bi ilişki peşinde koşan kişiye şüpheyle yaklaşırdım. Bu kişinin bağlanmaya yönelik problemleri olduğunu düşünürdüm. Ben yalnız geçirilen kafayı dinleyip ne olduğunu anlamak, ruhunu dinlendirmek için kullanılan sürenin ömürden çalmak olduğunu düşünmüyorum. Yangından mal kaçırmıyoruz bi kaç ay yalnız kalabiliriz bence.
Kendi açımdan düşünüyorum da ayrıldığım saniyede bi daha aklıma gelmeyen ilişkim de oldu(çünkü aslında ilişki sürecinde yasını tutmuşum farkında olmadan), aylarca yasını tuttuğum ilişkim de oldu.

dediğim gibi uzun ilişkileri hariç tuttum
elbette insan nasıl iyi hissedecekse öyle davransın , yangından mal da kaçırmıyoruz elbette ama insanın aşka nerde ne zaman denk geleceği de belli olmuyor
ama uzun ilişkilerde hemen pat diye yeni bişeye başlama durumuna ben de şüpheyle yaklaşırım
bazıları hayatından çıktığında bi boşluk hissedersin bazıları da hayatından çıktığında üstünden bi yük kalkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…