az evvel bir konu okudum kk de artık facede hırsızlık suç sayılmıyormuş.Arkadaslar dun kizkardesimin adina facebook acildigini ogrendik fotolarida paylasilmis. 60 kisiye yakin kisi eklenmis coguda ayni ilcede kardesimi yakinen uzaktan taniyn kisiler eklenmis
Ve cinsel icerikli yazisilmis randevu verilmis kizkardesimin okularkadasi uyardi hesap yeni acilmis sikayet ettik face kapatildi ama birsuru insan kardesimin hakkinda nedusunuyor kimbilir hangi birini bulup aciklama yapalim burasi kucuk yer
Canmz cok.skldi
Savciliga basvuracagiz ama facebook silindigi icin sonuc alabilirmiyiz
keşke önce sayfayı kaydetseydiniz elinizde bir delil olurdur. ama savcılığa gitseniz size zaten kapatılmış hesap diyeceklerdir. şu anda bir şey yapılabileceğini sanmıyorum. kapanmadan gitseydiniz ip adresinden kimin açtığın vs illaki araştırırlardır
Benimde başıma geldi
Resimlerim çalınıp akraba ve arkadaşlarım eklenmişti ama uygunsuz bişey paylaşılmadı
Ben görene kadar hesabını kapatmış, sonradan öğrendim herkes ben sandığı için
Hesabımı dondurmuştum açarsa diye ablam pusuda bekledi de açmadı deve kuşu
Geçmiş olsun bu tipler tırsak oluyo zaten adam olsa karşımıza geçer derdini söylerler
Ne tuhaf tipler varBiz komsu kizindan suphe duyuyoruz ruh hastasi daha once evimizden altin caldi,6 ay once falan ortaya cikti onun yaptigi
kardesimi kiskanir cekemez konusmuyoruz 2,gun once dugun vardi bukizda geldi kardesimle barismaya calisti kardeismde kabul etmedi vs akabinde bu olay yasandi daha oncede butarz bir seyi baskasina yapmisti kesin odur diyoruz hatta kizi skstrdk ama inkar ediyo tabiki
KEsinlikle başvur.
Benımde başıma böyle birşey geldi. Lİseye giderken bir çocuğu reddetmiştim.
Buda bana kınlenıp benım adıma face açmış.
1500 yakın arkdaş vardı gördğmde şok oldum.
Derhal bende sahte bı hesap açıp onu arkdaş olarak ekleıdm ve kabul ettı. Daha sonra kım oldugunu anladım. Annemı alıp evıne gittik. Annesıne babasına şikayet ettık. Gözumun onunde facebooku sildi. Ve listede butun herkese onun gerçek olmadıyla ılgılı bı mesaj attırdım.
İnanabiliyormusun benım adıma ,insanlarla çıkmış internet uzerınden.
Çok buyuk bı şok yaşamıştım. Ogunden berı akrabalarımdan başka kmseyı eklemıyorum sosyal medya hesaplarıma..
Suphelendigimiz var ama iste ispat olmayinca bisey yapamiyoruz erkek kardesimi dun zor tuttuk o suphelendigimiz kizi eve cagirip tartaklayacakti serli insanlar ugrasmak istemedim kizin her acigini biliyoruz herkes biliyor ama ailesi bozuk rezil etsekte utanma duygusu yok hirsizlik yaptigini herkesin bildigini biliyor utanmadan kuzrnimin dugunune geldiKardeşinizin gerçek hesabındaki ekli kişileri gözden geçirin, yakın zamanda kardeşinizle tersleşenleri, onun sildikleri, hesabını donduranlar.. Belki olmuşsa ex erkek arkadaş, yada erkek arkadaş kıskanan kız arkadaş.. Tersleştiği kız arkadaş. Yada kıskançlığını bildiği birileri.. Bunları gözden geçirip, yazı tipinden bile tanıyorsa kardeşiniz bulabilirsiniz. Bunu yapanı yasal olarak değilsede rencide etmek için fırsat kollayın..
Bilişim suclarina gidin savciliktan önce eğer facebook ip adresi verirse bulunur diye biliyorum face adresi silinse bile mesajları vs sunucularinda olur sonuçta onlar silinmez. Bilişim kanunu gereği. Dedigim gibi önce bilişim suclarina gidin.Suphelendigimiz var ama iste ispat olmayinca bisey yapamiyoruz erkek kardesimi dun zor tuttuk o suphelendigimiz kizi eve cagirip tartaklayacakti serli insanlar ugrasmak istemedim kizin her acigini biliyoruz herkes biliyor ama ailesi bozuk rezil etsekte utanma duygusu yok hirsizlik yaptigini herkesin bildigini biliyor utanmadan kuzrnimin dugunune geldi
Sanalda yazdığınız hiç bir şey asla yokolmaz.. Bilişim suçlarına şikayet edin, facebook zaten bir süre sonra hesapları aktif ediyor. O vatandaş fotoları hesaptan kaldırmamışsa fotolarla yine aktif olur hesap. Keşke hiç olmazsa linki kopyalasaydınız.Belki pc geçmişinizden yada tanıdığınız güvendiğiniz bilgisayar donanımından anlayan biri varsa, hard disc ten linki bulur. onunla şikayetinizi yine yapabilirsiniz, bi şansınızı deneyin.Suphelendigimiz var ama iste ispat olmayinca bisey yapamiyoruz erkek kardesimi dun zor tuttuk o suphelendigimiz kizi eve cagirip tartaklayacakti serli insanlar ugrasmak istemedim kizin her acigini biliyoruz herkes biliyor ama ailesi bozuk rezil etsekte utanma duygusu yok hirsizlik yaptigini herkesin bildigini biliyor utanmadan kuzrnimin dugunune geldi
Bilisim suclarina yonlendirdiler yarin gidecegiz bakalim insallah sonuc alirizBilişim suclarina gidin savciliktan önce eğer facebook ip adresi verirse bulunur diye biliyorum face adresi silinse bile mesajları vs sunucularinda olur sonuçta onlar silinmez. Bilişim kanunu gereği. Dedigim gibi önce bilişim suclarina gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?