baskasinin adina facebook

Facebook sikayet ettigimiz icin komple hesap kapatildi yazisilan konusmalarda o hesabin yazdiklari gorunmuyor yani dondurulmus degil hesap kaldirildi
Silinsin tekrar gelir. Sonuçta saklanması gerek.

Facebook sikayet ettigimiz icin komple hesap kapatildi yazisilan konusmalarda o hesabin yazdiklari gorunmuyor yani dondurulmus degil hesap kaldirildi
İnşallah sorun çözülür.. Cezasını alır yapan.. Ayrıca e posta hesabını kapatmamışsa bunu yapan daha çabuk ulaşılır. Dediğim gibi profilin üst tarafındaki linki saklasaydınız e postaya kendiniz bile ulaşırdınız.

İnsallah
hukuken bir sonuc cikmaZsada
allah bin beterini yasatir yapana hem bu dunyada hem obur dunyada insallah

Bence kardeşin facebook kapatsın bir süre.

Tüm fotolarını kaldırsın ve kendi adına hesap açmasın, ya da farklı ad ile açsın.

Çok yazık ya çok üzüldüm geçmiş olsun ikinize de; umarım bilişim suçu falan bieyler bulunabilir..

Tesekkur ederim canm insallah bulunur herkimse

Geçenlerde bir arkadaşıma yapıldı böyle birşey kadın evli çocuklu herkese sapıkça şeyler attı yolladı.Elinde delillerle polise başvurdu şikayetçi oldu ama hiçbir cacık olmadı ilgilenmediler.Hakkınızı sonuna kadar arayın arkasında durun.Gencecik bir genç kızın iffeti namusuyla oynamanın kolay olmadığını gösterin umarım sonuç alırsınız

Ekran görüntüsü alındıysa kanıt olabilir. Ama izine nasıl rastlanır adamın bilmiyorum.
Benim face hacklenmiş tanıdıklardan 2000 TL borç istenmişti ve gönderen bir arkadaşım mağdur olmuştu. Bilişim suçlarına başvurdum ama sonuç alamadık maalesef. Ne kadar peşinde koşuldu onu da bilmiyorum pek takip etmedim bir daha da sosyal medyaya bulaşmadım...

Başkasının adına profil açmak, onun ağzından paylaşım yapmak suçtur. Siz yine de savcılıga başvurun ip adresinden bulabilirler.

Bilişim suçları konusunda uzmanlaşamadık henüz maalesef . Büyük gecmiş olsun.

Şahsen sosyal paylaşım sitelerinin hiçbirini basıma böyle bişi gelir diye kullanmıyorum, solo resmim sadece eş, anne, babada vardır. O kadar yani..

Mümkün olduğunca dikkat etmek lazım..

İnşallah sonuç alırsınız

Hemen savcılığa şikayet edin. Bu arada kız kardeşiniz de gerçek facebook hesabından durumu açıklayan genel bir ileti yayınlasın. Zaten gerisi hallolur. Canınızı sıkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…