Başkasının çocuğuna müdahale etmek

Terbiyesizlik etme. Ne kadar çirkin bi insan olduğun ortada. Yazık çoluğuna çocuğuna. Bi daha bana hakaret etmeye kalkışırsan suç duyurusundan bulunurum haberin olsun pis
Bulun ben densiz bir üye hakkında bulunmuştum. O da böyle premsesimm modundaydı. Şu aralar yok kendisi 😂Çirkefe çirkef olacaksın. Asla alttan alma. Bu tipler dişli birini görünce pısıyor zaten😂

Başka iş yok malesef aynen nefret kusacak duruma geldım
Bunu kötü anlamda demiyorum ama öğretmenlik yapılacak meslek değil. Ben de kadrolu öğretmendim. İstifa edip akademiye geçtim. Bölümünün lisans öğrencisi yok. İstemedim çünkü. Ne uğraşacaksınız böyle tiplerle. Ne halleri varsa görsünler. Ha alanımdan dolayı bize de geliyor sorunlu çocuklar. Ailelerin profili malum. Hiç şaşırtmıyor. O yüzden boşverin.

Allah Allah sana mı sorucaz okusaydın yerimize sen olsaydın sen emek verseydin? Mesleğimize laf edemezsin saygılı ol çocuklarınızı şımartmak zorunda değiliz aslada senin gibilerden korkup çocuklarını pohpohlamıcam işimden olurum en fazla sorun yok.

Ben zaten okudum, formasyon alıp şıp diye atanabileceğim bi bölüm okudum.Ama çocuklara tahammül edemem ve sevmediğim işi yapamam diye ne formasyon aldım ne de öğretmen oldum.Yani sizin anlaycağınız kendime saygım var ne başka insanların çocuklarının başını yaktım ne de sevmediğim işi yapıyorum.Herkes kendini bilsin bi zahmet yapamayacağı işe zıplamasın.

Sanıyorlar ki sadece öğretmenin maaşı vergi ile veriliyor. Diğer maaşlar vahiy yoluyla devlete gökten iniyor falan
Hep söylerim yeri gelmişken tekrar edeyim. Devlet memurları maaşlı çalışanlar içinde en çok vergiyi verenlerdir. O yüzden devlet memurları diğer insanların vergileriyle çalışmazlar, daha çok diğer insanlar devlet memurlarının vergisiyle ücretsiz bir kamu hizmeti alırlar.

Gecen yakinlarimla dişardaydim, bir sey aliyorduk, onun sirasinda duruyorduk. 3-4 yaşinda bir kiz cocugu bize bakip ustumuze tukuruyor, aaa yapma ayip dedikce tukurmeye devam ediyor. Orda bana nasil bir sinir geldi anlatamam. Bi o cocuga baktim, bi de yanimdaki cocuguma. Annesi de cocugun yaninda durmus, cocugunun terbiyesizliyini umursamiyor. Konuyu niye anlattim bilmiyorum))))
Konuya gelirsek o kadar hassas olmayin konu sahibi, cocuk travma almaz. O anne de telaslanmis olmali ki, ses tonu azacik yukselmistir.
Bununla ilgili cok sey yazacaktim da useniyorum ((
Yok zaten dediğim gibi dünkü olay travmalık değil tabi ama genel olarak yabancıların sert müdahalesinin travmayla ilgili olduğu söyleniyor.Burda yazdıklarımı herkes kafasına göre yorumladığı için belki sizin de kafanızı karıştırmışlardır.Cevabınız için teşekkürler.

Hep söylerim yeri gelmişken tekrar edeyim. Devlet memurları maaşlı çalışanlar içinde en çok vergiyi verenlerdir. O yüzden devlet memurları diğer insanların vergileriyle çalışmazlar, daha çok diğer insanlar devlet memurlarının vergisiyle ücretsiz bir kamu hizmeti alırlar.
Devlet memuruyum ben de. Bordroya bi bakıyorum Maaşın ciddi bir kısmı vergilere gitmiş ama sanıyor ki bazıları o maaşı kendi ödüyor

Agzina saglik gurban olduum ablam💕 yeminle psikoloji diye diye millet kafayi kirdi😂
Sosyal kontrol denen birsey vardi eskiden.. simdi onun yerini cok baska seyler aldi ne yazikki..
Artık sosyal kontrol yok, sosyal ebeveyncilik var. Çocukların da kafası karışık.

Sosyal medyada anne: Dağıtsın, kirletsin, yeter ki öğrensin...
Kamera arkası anne: (Car car bağırır) Oğlum/Kızım niye oyuncaklarını dağıttın, topla şunları. Niye elinde dolanarak yiyorsun? Kaç defa söyleyeceğim, bir öğretemedim; oyuncaklarını dağıtmadan oyna, orada burada bir şey yeme çıldırıcam ya çıldırıcam...

Birde bunların yolda izde, kafede, avmde çocuğuna kaşlarını çatıp kızdığında, sen dünyanın en kötü ebeveyniymişsin gibi cıkcıklayanları var ki daha vahim. Hepsi doğal ortamında çocuklarına aslan, kaplan. Fakat sosyal görünüş çok önemli, dışarıda cici ve tatlı ebeveyn olmalısın. İnsanlar ne kadar bilinçli anne, nasıl da sabırlı demeli.

Sonra çocuk diyor ki; annem bozuk para gibi yazısı ile turasının ne zaman döneceği belli değil. Çocuğuna hiç kaşlarını çatmayan, kızmayan anne var mı?

Anneler evrim geçirdi sadece. Eskiden oklava, terlik gösterilirdi şimdi psikolojik şidder var çocuklar üzerinde. Çocukların da haliyle kafası karışık.

Sanıyorlar ki sadece öğretmenin maaşı vergi ile veriliyor. Diğer maaşlar vahiy yoluyla devlete gökten iniyor falan
Yok canım sağlıkçılar için de aynı konu mevcut 😬 kimsenin vergisiyle maaş almıyoruz aksine onlar bizim maaş vergimizle tedavi olup devlet okulundan imkanlardan faydalanıyorlar hizmet sektörünü kölelik olarak gören böyle görülmesine yol açılan sistemlere lanet okuyorum

hıc unutmuyorum bır ana haber bultenınde gormustum
eylemcı polıse bagırıyor sen benım odedıgım vergı sayesınde burdasın dıye :D polıs cıkardı eylemcıye 50 tl verdı gıt burdan dedı :D :D cok kral harekettı valla .

odedıgımız vergılerın doktorla memurla ogretmenle ne alakası var onu cozemedım onca sene genel muhasebe yaptım onun harıcınde tum noterlık ıslerıne baktım . odedıgımız vergılerın memura gıtmesıyle alakası yok kı . parktakı banka gıder , ucretsız halka acık tuvaletlere gıder, yol yapım durak yapım elektrık dıregı falan buna gıder . memur ne alakaymıs :D

eylemcı polıse bagırıyor sen benım odedıgım vergı sayesınde burdasın dıye :KK70: polıs cıkardı eylemcıye 50 tl verdı gıt burdan dedı :KK70: :KK70: cok kral harekettı valla .

odedıgımız vergılerın doktorla memurla ogretmenle ne alakası var onu cozemedım onca sene genel muhasebe yaptım onun harıcınde tum noterlık ıslerıne baktım . odedıgımız vergılerın memura gıtmesıyle alakası yok kı . parktakı banka gıder , ucretsız halka acık tuvaletlere gıder, yol yapım durak yapım elektrık dıregı falan buna gıder . memur ne alakaymıs :KK70:
İşte onlar öyle düşünmüyor. Düz mantık bak şimdi::: vergiyi devlet alıyor. Devlete aldığı vergiyi ben ödüyorum. Bu memurun maaşını da devlet veriyor. Demek ki memurun maaşını ben veriyorum. Hshsjsjnsam. Bilmiyor ki vergiyi zavallı memur düzenli olarak ödüyor

eylemcı polıse bagırıyor sen benım odedıgım vergı sayesınde burdasın dıye :KK70: polıs cıkardı eylemcıye 50 tl verdı gıt burdan dedı :KK70: :KK70: cok kral harekettı valla .

odedıgımız vergılerın doktorla memurla ogretmenle ne alakası var onu cozemedım onca sene genel muhasebe yaptım onun harıcınde tum noterlık ıslerıne baktım . odedıgımız vergılerın memura gıtmesıyle alakası yok kı . parktakı banka gıder , ucretsız halka acık tuvaletlere gıder, yol yapım durak yapım elektrık dıregı falan buna gıder . memur ne alakaymıs :KK70:
Benim vergilerim diyenlerin verdikleri para nereye gidiyor umurlarında mı, hatta keşke umurlarında olsa da arkasını arasalar biraz. Maksat yaygara yapmak işte :)) bunu diyenlere bizim gibi sen de gelirinin üçte birini devlete veriyor musun diye sorsak çoğu vermiyordur, ya maaşının bir kısmını elden alır ya da kendi işiyse zarar gösterir. Eee cayır cayır vergi kaçırınca aldığın hizmet de seni tatmin etmiyor abijim o paraya bu kadar oluyor :D

İnsanlara hayretle bakıyorum artık
Aslında bu konuda söylenecek çok şey var
YouTube da bir belgesel var, TAHTACI FATMA adıyla geçiyor, adını aklıma böyle büyük harflerle yazdım büyük büyük
İnsan olan, içinde zerre merhamet olan izleyince bir daha çocuk psikolojisinden bahsedemez
Izlicem bunu.. hepimiz yeri gelince dusunuyoruzda, dedigin gibi artik suyunu cikardik el birligiyle..

Artık sosyal kontrol yok, sosyal ebeveyncilik var. Çocukların da kafası karışık.

Sosyal medyada anne: Dağıtsın, kirletsin, yeter ki öğrensin...
Kamera arkası anne: (Car car bağırır) Oğlum/Kızım niye oyuncaklarını dağıttın, topla şunları. Niye elinde dolanarak yiyorsun? Kaç defa söyleyeceğim, bir öğretemedim; oyuncaklarını dağıtmadan oyna, orada burada bir şey yeme çıldırıcam ya çıldırıcam...

Birde bunların yolda izde, kafede, avmde çocuğuna kaşlarını çatıp kızdığında, sen dünyanın en kötü ebeveyniymişsin gibi cıkcıklayanları var ki daha vahim. Hepsi doğal ortamında çocuklarına aslan, kaplan. Fakat sosyal görünüş çok önemli, dışarıda cici ve tatlı ebeveyn olmalısın. İnsanlar ne kadar bilinçli anne, nasıl da sabırlı demeli.

Sonra çocuk diyor ki; annem bozuk para gibi yazısı ile turasının ne zaman döneceği belli değil. Çocuğuna hiç kaşlarını çatmayan, kızmayan anne var mı?

Anneler evrim geçirdi sadece. Eskiden oklava, terlik gösterilirdi şimdi psikolojik şidder var çocuklar üzerinde. Çocukların da haliyle kafası karışık.
Artik herseyin ama herseyin suyu cikti.. iliskiler cocuklarimizla iliskilerimiz, tatillerimiz , gezmemiz tozmamis.. hic birseyi kendimiz icin yapmiyor hale geldik. Sorsan cogu kisi insanlari umursamiyor.. ama kendin icin ne yapiyorsun? Ya da seninde dedigin gibi sahnede gozukenle perde arkasi ayni mi? Bu yapmacikliktan bende bikmis durumdayim cunku arka planda ne yasadiklarini biliyorum.

eylemcı polıse bagırıyor sen benım odedıgım vergı sayesınde burdasın dıye :D polıs cıkardı eylemcıye 50 tl verdı gıt burdan dedı :D :D cok kral harekettı valla .

odedıgımız vergılerın doktorla memurla ogretmenle ne alakası var onu cozemedım onca sene genel muhasebe yaptım onun harıcınde tum noterlık ıslerıne baktım . odedıgımız vergılerın memura gıtmesıyle alakası yok kı . parktakı banka gıder , ucretsız halka acık tuvaletlere gıder, yol yapım durak yapım elektrık dıregı falan buna gıder . memur ne alakaymıs :D

O vergim vergim diyenler acaba cop kutusu bulamazsa eve kadar tasiyor mu copunu? Vergim diyenlerin cogu gercekten reklam

Burcucuk sadece bu konuda değil genel olarak yorumların genelde gergin agresif geçimsiz. Muhtemelen pek arkadaşın da yoktur eğer gerçek karakterin buysa. Merak ediyorum gerçek hayatta da bu şekilde tepki gösterebiliyor musun olaylara? Mesela o gün çocuğun annesine?
Gecen 18 aylik cocugun konusmamasini tuhaf bulup 2 yasindaki cocugunun cumle kurdugunu soylemisti. Her cocugun gelisimi farklidir dedikce isi abartmisti. Aslinda bu konudada aklima gelmedi degil, cocugun kendini savunamadi mi demek😏.. ama simdi senin yorumunu gorunce dayanamadim

Back
X