Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslında birebir uygulayamazsanız da örnek olarak alınabilir. Ama en güzel ve kolay zayıflama bence önceki yediğinin yarısını ye, yaptığın hareketi iki katına çıkar. En geçerli ve şaşmaz formül bu.
Bence başkasının listesi kullanılmamalı bende insülin direnci var doktor ona göre hazırlıyor listemi bir arkadaşımda diyet yapıyor yedikleri benimle ayni degil gittiğimiz doktorda ayni olmasına rağmen
ben kullanılmasından yana değilim ama kullanan arkadaşlarım var şöyle ki benim listem d ve b12 eksikliğim olduğu için ona göre yapıldı ama arkadaşımın b12 eksikliği yoksa ona ters etki yapabilir diye düşünüyorum
bence kullanmayın, çünkü onun alması gereken makro besin miktarı sizinle aynı olmaz, aynı kiloda olmanız yağ oranlarınızı ya da kas miktarlarınızı aynı yapmaz, ayrıca hastalıklarınız, metabolizma hızlarınız da aynı olmaz... bu durumda o listeyle arkadaş kilo verirken siz kilo bile alabilirsiniz.
bence kullanmayın, çünkü onun alması gereken makro besin miktarı sizinle aynı olmaz, aynı kiloda olmanız yağ oranlarınızı ya da kas miktarlarınızı aynı yapmaz, ayrıca hastalıklarınız, metabolizma hızlarınız da aynı olmaz... bu durumda o listeyle arkadaş kilo verirken siz kilo bile alabilirsiniz.