Başkasının Diyet Listesini Kullanan Oldu mu Hiç?

gezginanne99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
81
19
38
38
Merhabalar arkadaşlar, hiç başkasının diyet listesini kullandınız mı aşşağı yukarı aynı kiloda olduğunuz birisinin, sizce sakıncalı mı bu durum?

Aslında birebir uygulayamazsanız da örnek olarak alınabilir. Ama en güzel ve kolay zayıflama bence önceki yediğinin yarısını ye, yaptığın hareketi iki katına çıkar. En geçerli ve şaşmaz formül bu.

Merhabalar arkadaşlar, hiç başkasının diyet listesini kullandınız mı aşşağı yukarı aynı kiloda olduğunuz birisinin, sizce sakıncalı mı bu durum?
Bence başkasının listesi kullanılmamalı bende insülin direnci var doktor ona göre hazırlıyor listemi bir arkadaşımda diyet yapıyor yedikleri benimle ayni degil gittiğimiz doktorda ayni olmasına rağmen

ben kullanılmasından yana değilim ama kullanan arkadaşlarım var şöyle ki benim listem d ve b12 eksikliğim olduğu için ona göre yapıldı ama arkadaşımın b12 eksikliği yoksa ona ters etki yapabilir diye düşünüyorum

cevaplar için teşekkürler, tedbirli olmakta fayda var evet sormak istedim sadece..

cevaplar için teşekkürler, tedbirli olmakta fayda var evet sormak istedim sadece..
bence kullanmayın, çünkü onun alması gereken makro besin miktarı sizinle aynı olmaz, aynı kiloda olmanız yağ oranlarınızı ya da kas miktarlarınızı aynı yapmaz, ayrıca hastalıklarınız, metabolizma hızlarınız da aynı olmaz... bu durumda o listeyle arkadaş kilo verirken siz kilo bile alabilirsiniz.

bence kullanmayın, çünkü onun alması gereken makro besin miktarı sizinle aynı olmaz, aynı kiloda olmanız yağ oranlarınızı ya da kas miktarlarınızı aynı yapmaz, ayrıca hastalıklarınız, metabolizma hızlarınız da aynı olmaz... bu durumda o listeyle arkadaş kilo verirken siz kilo bile alabilirsiniz.
doğru diyorsunuz aynen bence de, zaten yapmaktan vazgeçtim arkadaşımın listesiydi ama yapmadım..

Arkadaşımın listesini şu anda kullanıyorum.2 ayda 11 kilo verdim. Bu kadar daha verme çabasındayim.

Back
X