başkasıyla gördüm...

Once bu kisilerden kurtuldugunuza sevinin, ama siz de biliyorsunuz ki sizin de yanlislariniz olmustur iliskide. Ayrica, bir erkege kesinlikle kendinizi tamamen vermeyin, yoksa degeriniz kalmaz. En onemli taktik budur arkadaslar. Istekleriniz, talepleriniz de olsun.

Once bu kisilerden kurtuldugunuza sevinin, ama siz de biliyorsunuz ki sizin de yanlislariniz olmustur iliskide. Ayrica, bir erkege kesinlikle kendinizi tamamen vermeyin, yoksa degeriniz kalmaz. En onemli taktik budur arkadaslar. Istekleriniz, talepleriniz de olsun.
Tabi ki benim de yanlışlarım oldu ama insan değil miyiz ? Yanlışlar olur önemli olan anlayışlı olmak, karşılıklı çözmek değil mi bunları :( onun da oldu yanlışları ben neden diyemedim bitirelim diye :( :(

Erkeklerde eldetme duygusu var beş sene de koşar peşinden tabi koşarken boş değildir.arada birileri mutlaka olmuştur seni elde edincede büyü bozulur

Salla gitsin.. unutmak 5 dk onlar icin.. Rabbim bu erkeklere nasil bi beyin vermisse artik :) bi sartlandiriyolar kendilerinj hop unuttular bile :)

uzun olacak biraz ama okuyun lütfen.

5 sene kadar önceydi,küçüktüm daha ilk defa aşık olmuştum. bana iğrenç davranmaya başlamıştı ama normalde hiçbir şey söylemiyordu. bigün her yerden sildi engelledi beni konuşmayacağız artık dedi. 3 gün sonra biriyle çıkmaya başlamış. çok tecrübesizdim. çok kötü oldum.aylarca ağladım nasıl yapar bir insan bunu dedim. hayatımın içine edilmiş gibiydi.bir daha hiç mutlu olamayacakmış gibi.sonra yavaş yavaş geçti. ama bi daha kimseye güvenemiyordum. ya yine aynısı olursa ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye.

2 sene önce biriyle tanıştım. ilk gördüğü andan itibaren ilgi göstermeye başladı bana. arada sağlık sorunlarından memlekete gittim 6 ay görüşmedik. geldim aynı insan. kimse yok hayatında. beni beklemiş sanki. aynı ilgi devam .bi gün açıldı bana hayır dedim. istemiyorum. tamam dedi ama aynı ilgi devam sürekli yanımda iki dk daha görebilmek için beni her şeyi göze alıyor. Allah kahretmesin ben de başladım hoşlanmaya. tamam dedim herkes aynı değildir ya bulsa şimdiye elli kere başkasını bulurdu seviyor işte beni ve çıkmaya başladık.

ilk1 ay mükemmel sonra facia. her şeyden kavga ediyoruz. ama istediğim tek şey var bana değer verdiğini hissetmek sadece ya beni sevdiğini hissetmek. o ise arkadaşlarından zaman buldukça beni görmeye geliyor, canı isteyince telefonu açıp bana cevap veriyor vs vs vs ilk iş arama sürecindeydi çıkma aşamamızda. ben de bakıyordum ara sıra. bi tane buldum bak buna başvur dedim, başvurdu ben bir nedenden dolayı başvuramadım,girdi o işe. işe girdikten sonra aramız iyice kötü oldu her dediğim batıyor ona. bi gün sarılıp uyuyorduk yine bi şeyden kavga ettik, sinirlendim gittim.2 hafta konuşmadık iki hafta sonra konuşalım dedi.gittim içimden devam etmek gelmiyor ayrılalım dedi. buz gibi neye uğradığımı şaşırdım. özür diledim çocukluk ettim konuşmamakla çözebilirdik seviyorum ben seni dedim. sadece bakıyor. mesak attım sonra ben de bitti artık her şey bunları söylemem lazım galiba yoksa daha çok üzüleceksin dedi. öyle deyince kafamdan aşağı kaynar sular döküldü ama peki dedim. kabullenme sürecim başladı. beni her gördüğünde kaçıyordu. bütün ortak arkadaşlarımızla muhabbeti kesmisti. bi ara yalnızca bunun için konuşmaya çalıştım. gerek yok böyle şeylere ayrılmak istedin ayrıldık bu saatten sonra sana bir şey diyecek bir insan değilim dedim. hiç cevap bile vermedi.

dün gördüm arkadaşlar. bir kızla el ele. hem de inanır mısınız? benim yönlendirdiğim iş var ya orda tanıştığı kızla , kız bizim üniversitendi tanıyorum hatta ilk işe girdiğinde benden bahsetmişti yeni girdiği arkadaşlarına.

bütün gece tavana baktım. bunu hak edecek naptım niye. yok biliyorum geçecek,ilki nasıl geçtiyse öyle geçecek ama şimdi peki bi daha gerçekten nasıl güvencem birine ben ? neden böyle insanlar beni buluyor, hayatımda karşı taraftan beklediğim tek şey bana değer vermesi olduğu halde. ne hesap ödetirim, ne hediye beklerim ne de birinin hayatını kısıtlamaya çalışırım ben varım artık diye. karşı taraftan neden bunu görüyorum peki? sadece ağlayabiliyorum şu an anlaşamadığımız için ayrılığı kabullenmiştim ama bu kadar peşimde dolanıp 6 ay sonra başka birisinden hoşlanmaya başladı diye ayrılık? sanki bu çok acımasız ya

Not: yaş şu an 25
Bundan sonra hesap ödettir senin için çabalasın hediye alsın ve şu da var şuçu kendinde arama bitince bitiyor yapacak birşey yok

Ben dayanamıcam gidip konuşacağım galiba, konuşmak derken ağzıma geleni söylemek istiyorum. Bu defa içimde kalmasın, bana aylar önce yapması gereken açıklamaşarı zorla yaptırıp içimde ne varsa söyleyeceğim

Ben dayanamıcam gidip konuşacağım galiba, konuşmak derken ağzıma geleni söylemek istiyorum. Bu defa içimde kalmasın, bana aylar önce yapması gereken açıklamaşarı zorla yaptırıp içimde ne varsa söyleyeceğim
Bence hiç gerek yok bırak pisliğin de boğulsun elbet onunda olmayan beynine tak edecek anlayacak yaptığı hatayı da iş işten geçecek.

Bu saatten sonra herşeyi boşver bak hava misss bahar geldi heryer olacak cıvıl cıvıl bak önüne insanları iyi analiz et ve senin için ölüyorum diyenlere asla inanma.

Elbette senin de karşına çıkacak güzel insanlar değecek insanlar. İlk mesajımda dediğim gibi herşeyi yaşamak sizin elinizde yaşayın ama çabuk tüketmeden yavaş yavaş inşaAllah bulursun mutlu olacak birini :)

Bence hiç gerek yok bırak pisliğin de boğulsun elbet onunda olmayan beynine tak edecek anlayacak yaptığı hatayı da iş işten geçecek.

Bu saatten sonra herşeyi boşver bak hava misss bahar geldi heryer olacak cıvıl cıvıl bak önüne insanları iyi analiz et ve senin için ölüyorum diyenlere asla inanma.

Elbette senin de karşına çıkacak güzel insanlar değecek insanlar. İlk mesajımda dediğim gibi herşeyi yaşamak sizin elinizde yaşayın ama çabuk tüketmeden yavaş yavaş inşaAllah bulursun mutlu olacak birini :)
Haklısınız ben de susmak istiyorum ama içimde dair ona dair bi şey kalacaksa eğer hiçbir doğru düzgün açıklama yapmadan beni salak yerine koyup başkasına bu kadar kolay gitmesini yüzüne vurmamam olacak bundan sonra, bu ihaneti bu kadar kolay yapması hiçbir şey söyleyemem.. onda hiç etki olmayacak biliyorum ama rahatlamak istiyorum artık

Yine yorum okumadan cevap vereceğim.

Bi kere sakın "sarılıp uyuduğundan, her şeyi vermişsin" cehaletine düşme. bir ilişkide ne istersen verir, ne istersen alırsın. sen bir bireysin. yanlışların da vardır, hataların da. seni "elde ettiği, tadını aldığı "için bırakmışsa eğer, böyle bir iğrenç zihniyetteyse zaten 1 gram üzülmene gerek yok. biraz artık çağımızın bakış açısıyla bakmaya çalış. evet seni 1.5 yıl kovalayıp biraz kedi fare durumu hoşuna gitmiş ve sonra ilişki gerçekleşince bunun beklediği gibi bişey olmadığını görmüş, heyecanı bitmiş olabilir ama bu demek değil ki seni kullanıp attı ya da sırf cinsellik için senle birlikteydi vs. bi ilişki yaşanmış, duygular tükenmiş. bitti gitti. sen de yeni ufuklara yelken aç, en güzel şey kalbini kapatmamak olur. güven dediğin şeyi karşına çıkan kişi sağlar ve hissedersin zaten..

Yine yorum okumadan cevap vereceğim.

Bi kere sakın "sarılıp uyuduğundan, her şeyi vermişsin" cehaletine düşme. bir ilişkide ne istersen verir, ne istersen alırsın. sen bir bireysin. yanlışların da vardır, hataların da. seni "elde ettiği, tadını aldığı "için bırakmışsa eğer, böyle bir iğrenç zihniyetteyse zaten 1 gram üzülmene gerek yok. biraz artık çağımızın bakış açısıyla bakmaya çalış. evet seni 1.5 yıl kovalayıp biraz kedi fare durumu hoşuna gitmiş ve sonra ilişki gerçekleşince bunun beklediği gibi bişey olmadığını görmüş, heyecanı bitmiş olabilir ama bu demek değil ki seni kullanıp attı ya da sırf cinsellik için senle birlikteydi vs. bi ilişki yaşanmış, duygular tükenmiş. bitti gitti. sen de yeni ufuklara yelken aç, en güzel şey kalbini kapatmamak olur. güven dediğin şeyi karşına çıkan kişi sağlar ve hissedersin zaten..
Yok yazdığım gibi bu yorumları ciddiye bile alacak durumda değilim şu an ama nasıl her şey bu kadar kolay ben birbirimizi seviyoruz biz diyordum her engeli çözmeye çalışıyordum . O ise başkasıyla olacağını bildiği an bıraktı beni. Kaldıramıyorum bunu şu an çok mutsuzum :( :(

hatanı bulmuşsun işte.
hesap ödeteceksin, beklentiye gireceksin, kısıtlayacaksın ve asla kendini kullandırtmayacaksın.
elin adamıyla neden sarılıp yatıyorsun??
yani hak etmiyorlar gördüğün gibi. ağırdan al biraz

sakın gidip konuşma sakın. poposunu kaldırma. kendini bişey sanacak. o nasıl baktı hayatına sen de bak arkadaşım. evli değilsin, çoluk çocuk yok. daha niceleri çıkar karşına.

sakın gidip konuşma sakın. poposunu kaldırma. kendini bişey sanacak. o nasıl baktı hayatına sen de bak arkadaşım. evli değilsin, çoluk çocuk yok. daha niceleri çıkar karşına.
Götünü kaldırmak değil ama bu saatten sonra her şey bu kadar içimde kalmasın ya şerefsizin tekiymişsin demek o kadar istiyorum ki 1 cümle de olsa

deneme yanılma yöntemiyle bulunuyor doğru insan
karşına bu kişiler çıkmazsa o insanı bulduğunda nasıl farkına varacaksın?
geçmişi boşver, önüne bak ve devam et.

Götünü kaldırmak değil ama bu saatten sonra her şey bu kadar içimde kalmasın ya şerefsizin tekiymişsin demek o kadar istiyorum ki 1 cümle de olsa

ama o onun için ölüp bittiğini düşünür. bence sen yoluna bak. insanlar ayrılık acısını, ölüm acısını, yolunda gitmeyen işlerin acısını çekmeli ondan sonra yollarına bakmalı. yoksa ileride sıkıntı daha büyük olur. yani o adamın ki büyük olacaktır zaten. sen sadece yoluna bak.

şu el ele tutuştuğu her kimse onla ne kadar mutlu olacağını bilemezde başkasinin elini değil ister başka tarafını tutsun o saaten sonra bir hükmü kalmaz. başkası var yanında diye hislerin körelmedi zannediyorsun ama aklının derinliklerinde dönse bile sana kıymeti kalmaz. sevgili niyetine hep tuhaf insanlar gelmiş.zaten başkasının sevindiren seni mutlu eder mi?

şu el ele tutuştuğu her kimse onla ne kadar mutlu olacağını bilemezde başkasinin elini değil ister başka tarafını tutsun o saaten sonra bir hükmü kalmaz. başkası var yanında diye hislerin körelmedi zannediyorsun ama aklının derinliklerinde dönse bile sana kıymeti kalmaz. sevgili niyetine hep tuhaf insanlar gelmiş.zaten başkasının sevindiren seni mutlu eder mi?
Yok Allah korusun bu saatten sonra hayatta dönüşü yok bu işin iki taraflı da, bunu bana yapmış bir insanı hayatta istemem artık, tek amacım cidden içimde bi iki bi şey kaldı bi sövmeden rahat edemeyeceğim sonra yoluma bir daha arkama bakmamak üzere devam edeceğim

Iyisin iyisin boyle böyle buyuuo olgunlasiyor biz kizlar. Erkeklerin ne malolduğunu onlari tanidikca öğreniyoruz.

Ben bir kez hataya dustum sonra hic guvenmedim. Cok erkekle de görüştum. Ama guvenmemek gerektigini öğrenmiştim . Sonra biri cikti karsima inanamiuordum. Boyle insan kaldi mi diyordum, durust namuslu erdemli sevgi dolu. Uzun sure de tanimak icin zorladim onu. Bakalim su koy verecek mi diye. Yok anam bu adamla 3 yildir evliyim 5 yildir taniyirum hala su koy vermedi .
Yine de bir kiz ciksa karsina flort etse ne yapar mi acaba diye dusunmeden etmiyorum.
Bekle ölç tart en iyisini bulursun bir zamab sonra.
Hiç inancım kalmadı gerçekten artık ama ... :(

Yok yazdığım gibi bu yorumları ciddiye bile alacak durumda değilim şu an ama nasıl her şey bu kadar kolay ben birbirimizi seviyoruz biz diyordum her engeli çözmeye çalışıyordum . O ise başkasıyla olacağını bildiği an bıraktı beni. Kaldıramıyorum bunu şu an çok mutsuzum :KK43: :KK43:
off ya kocaman sarılasım geldi:KK74:. bi süre acıyor ama gecicek. o insan senin hayatındaki yerini kendi belirlemiş. hiçbir şey senin için yani. bir de mutlak mutluluk yok zaten ki. iki gün sonra o kızdan da sıkılır, iki gün olmasa daha sonra ama kimse her zaman mutlu kalmıyor. bu beni biraz sakınleştiriyor.

off ya kocaman sarılasım geldi:KK74:. bi süre acıyor ama gecicek. o insan senin hayatındaki yerini kendi belirlemiş. hiçbir şey senin için yani. bir de mutlak mutluluk yok zaten ki. iki gün sonra o kızdan da sıkılır, iki gün olmasa daha sonra ama kimse her zaman mutlu kalmıyor. bu beni biraz sakınleştiriyor.
Böyle bencil insanlar hep mutlu oluyor, mutsuz olacaklarını anladıkları an karşıdakini mutsuz edip kaçmayı çok iyi biliyorlar çünkü maalesef

Back
X