Başkasıyla nişanı var.. ;(

rumus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
1.282
584
333
Allah ım ne garip bi duyguymuş...
Söze nerden başlamam gerektiğini bile bilmiyorum
Bilenler bilir üç senelik ilişkim mart ayında bitmişti daha doğrusu bitirmişti.
Bugün nişanı var ve benim aklımda deli sorular.
Ne ara birini buldu da evliliğe adım atmaya başladı yoksa biz birlikteyken var mıydı bu ilişkisi
Gerçekten seviyor mu yoksa beni kıskandırmak için mi böyle bi yola başvurdu
Nişanı eski sevgilisinin oturduğu yerde yapılıyo ve ben o kişi olduğunu düşünüyorum :( sürekli unuttuğunu hiç bişey ifade etmediğni söyler beni de buna ikna etmeye çalışırdı ama benim hep içime sinmeyen bişeyler vardı..
Nasıl atlatıcam ben bu durumu :( onlar aldıkları bu ahla nasıl mutlu olacaklar ve nereye kadar :(
Bana bu kadar hayaller kurdurup bi anda tekmeyi basp soluğu başkalarının kollarında alması haksızlık değil mi :(
dürüstlük güzellik bile bi yere kadarmış :(
Söyleyin kızlar ne yapayım ben şimdi :( sizce bu ahla mutlu olabilirler mi! ilahi adalet var mı! :( varsa temennim bi an önce tecelli etmesi ;(

ilişkiniz bitmiş gitmiş bence sizde yolunuza bakın mutlu olmaya çalışın. kafanızı soru işaretleriyle doldurmayın.

bence bu kadar çabuk birini bulup evlilik kararı alan adamdan hayır gelmezmiş
sizin onu sevdiğiniz kadar sizi sevmemiş bu kadar çabuk olmaz bu işler
arkadaşım geçmişe sünger çek ve Allaha dua et demek hakkında bu hayırlı imiş
unutmaki olmayanda da hayır vardır

Olmuşla ölmüşe çare yok
Kendi hayatına adapte olmaya çalış
Herkes ektiğini biçer bir gün nasılsa, sen dert etme bunları

Bence siz de yolunuza bakın evet zor bir durum bu kadar kısa sürede olması ama sizin ilişkiniz bitmiş kafanızda sorular sorup kendinizi üzmenin bir anlamı yok:51:değmezmiş diyeceksiniz yolunuza bakacaksınız daha çabuk toparlarsınız içiniz böyle daha çok soğur ona karşı :25:

Ne ara birini buldu da evliliğe adım atmaya başladı yoksa biz birlikteyken var mıydı bu ilişkisi
Nişanı eski sevgilisinin oturduğu yerde yapılıyo ve ben o kişi olduğunu düşünüyorum :( sürekli unuttuğunu hiç bişey ifade etmediğni söyler beni de buna ikna etmeye çalışırdı ama benim hep içime sinmeyen bişeyler vardı..
Nasıl atlatıcam ben bu durumu :( onlar aldıkları bu ahla nasıl mutlu olacaklar ve nereye kadar :(
Bana bu kadar hayaller kurdurup bi anda tekmeyi basp soluğu başkalarının kollarında alması haksızlık değil mi :(
Söyleyin kızlar ne yapayım ben şimdi :( sizce bu ahla mutlu olabilirler mi! ilahi adalet var mı! :( varsa temennim bi an önce tecelli etmesi ;(

ilahi adalet tabiki var sabır......kısa zaman da unutmaya bak....

Böyle bi durumu yaşayan var mı ? yaşamayınca ne kadar da kolay oluyomuş yorumlaması şuan anladım allah ım kimseye böyle bi üzüntüyü hayal kırıklığını yaşatmasın :(

Zamanında benim kocam deli gibi birine aşıkmış.kızda ona..ama kızın yalanlarından dolayı bitmiş.kız kabul etmiyordu tabi..ama eşim bitirmişti tamamen.beni buldu sonra..nişanlandık.kız evlenmeye ramak kala son bi hareketle gidip başkasıyla nişanlandı.baktı eşim benden vazgeçmiyor,2 ay sonra nişanı attı.kıskanacak zannetti.demem o ki,bayanlar vazgeçebiliyor nişandan ama erkekler vazgeçmiyor...muhtemelen oda vazgeçmicek.unutmak zor olsada unutmayı deneyin...

bi anda nişan olması zor. benim bi arkadaşım öyle yaptı 2 ayda tanışıp söz kestiler ama arkadaşım görücü usulü istiyodu zaten :44: bi cemaate mensup o yüzden de biraz öyle yaptı. senin arkadaşın nasıl biri bilmiyorum ama bu şekilde düşünmüyosa muhtemelen senle berbaerken böyle düşünceleri varmış :19:

Şu düşünceyi unut ilk önce..
Öncesi varmış demek ki..
Hiç böyle bir karaktersiz için kendini yıpratma..
O sayfayı kapat ve yemi bembeyaz bir sayfa aç kendine.
Rabbim hayırlı bir insan çıkarsın karşına inşallah(amin).

Tabıkı de yoluna gıdıp unut, allaha havale et. Şimdi onlar ayrılsa sana dönse sana hayrı olur mu o adamın. Evlendikten sonra aldatabılır ve kandırabılırdı seni. Unut ve kafanı oyalayacak işler bul.

Allah yardimciniz olsun..
İlahi adalet elbette var,neden ayrldgnzi bilmiyorm fakat herkez yaşattigini yasamadn olmeyecek yapacagnz tek sey sabretmek ve onlra beddua etmek yerine kendnize dua etmek.zaman herseyin ilaci..

bne bu ah alma meselesini anlayamıyorum.....zaten ilişkiyi bitirmişsiniz...siz beraberken gidip başka biriyle nişanlanmış olsa anlarım....yolunuza bakacaksınız..yeni sayfa açacaksınız kendinize...sürekli onu düşünüp neden diye sorup kendinizi hırpalamayın bence...

Böyle bi durumu yaşayan var mı ? yaşamayınca ne kadar da kolay oluyomuş yorumlaması şuan anladım allah ım kimseye böyle bi üzüntüyü hayal kırıklığını yaşatmasın :(
bundan 10 sene önce 2004 yılında staj yaptığım yerde birisiyle tanışmıştım yaz aşkıydı ilk sevgilim diyebilirim uzun değil 8-9 ay sevgilimdi hep birlikteydik birgün aramıza soğukluk girdi ve bulunduğum ilçede tanınmış bir ailenin oğlu olduğu için konsere gitmiş akrabasının kızıyla gazeteye çıkmışlardı tesadüf olay olmuştu! iki aile arasında ve nişanlandırmışlardı ben ertesi gün yolumu çizdim neden demedim bile direk ayrıldım! neticede o kızla konserde ne işin var! sevmemiş beni aldatmış dedim. o na söz hakkı bile vermedim! zaten o senenin yazında şuanki eşimle tanıştım!

demem o ki sende yoluna bak daha iyi biri çıkar inşallah karşına

kötü bir durum üzüldüm gerçekten ama onu düşünerek daha fazla hırpalamayın kendinizi bir anda unutulacak bir şeyde değil sonuçta 3 senelik bir ilişki ama unutmaya çalışın başka şeylerle oyalanın zamanla kabul edeceksiniz bu durumu

bosverin unutun .. siz hayataınıza dönün ..
bitmiş gitmiş .. hayırlısı deyip geçmeyi öğreneceksiniz zamanla ..

bne bu ah alma meselesini anlayamıyorum.....zaten ilişkiyi bitirmişsiniz...siz beraberken gidip başka biriyle nişanlanmış olsa anlarım....yolunuza bakacaksınız..yeni sayfa açacaksınız kendinize...sürekli onu düşünüp neden diye sorup kendinizi hırpalamayın bence...

İlişkiyi bitiren ben değilim hiç bir neden yokken bi anda tekmeyi basan o..Evlilik hayali kurduran kurduğun insan sebepsiz yere bi anda ortadan kayboluyo ve ansızın bi başkasıyla ve daha içim soğumadan dönme umuduyla beklerken evliliğe adım atıyosa bu adam gayet de ah almış oluyo hem de ne ah! ve hele ki bu ilişki ilişkimiz varken gerçekleşmişse ki büyük ihtimalle öyle basbaya ah almış oluyo işte

kötü bir durum üzüldüm gerçekten ama onu düşünerek daha fazla hırpalamayın kendinizi bir anda unutulacak bir şeyde değil sonuçta 3 senelik bir ilişki ama unutmaya çalışın başka şeylerle oyalanın zamanla kabul edeceksiniz bu durumu

Umarım öyle olur :(

nikahına benide cagır sevgilim. bu kim diye soran olursa sıvacı osman dersin:24:
kime üzülüyosunuz pardon... yada üzülücek adam göremiyorum ben ortalıklarda:51:

Bir arkadaşım vardı..
Koskoca 8 yıllık bir ilişki..
Bir arkadaşımızın doğum gününe davetliydik..
Kalabalık kız kıza kutluyoruz..
"Nasıl gidiyor yaa? " falan diye soruyoruz..
Kız arkadaşım " çok mutluyum kızlar" vs..diyor.
Yaklaşık iki saat sonra telefon geldi arkadaşımıza..
Yere yığılıp kaldı,şaşkınlıktan donup kaldık..
Neyse kolonya falan derken ayıldı ama ayılır ayılmaz bir ağlamak..:43:(yazarken bile o acı üzüyor beni)
Ne oldu diyoruz..
Pisliğin arkadaşı aramış " x evleniyor şu an,seni aramamı istedi,sakın rahatsız etme onları" demiş..:53::53:
Düşün doğum gününe bırakıyor kızı sonra nikahına gidiyor..
Rabbim kimsye yaşatmasın..
Uzun süre kendine gelemedi arkadaşımız..
Sonra iyi biriyle evlendi çocuğu falan oldu..
İnanması güç bir hikaye gibi..
Sonra boşanmış pislik..
Neyse bak önüne boşver.

Back
X