• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Baskent Hastanesi Hulusi Zeyneloglu'nda Tedavi Gormus, Goren ve Gorecek Olanlar

echomare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
899
630
53
Merhaba arkadaslar hepimiz merkez ararken interneti resmen hatim ediyoruz.Karar verdigimiz zamanda aklimizda olan hocayla ilgili bilgiler ariyoruz.Tedavi esnasinda hastanede birbirimizi hic tanimasak da kirk yillik dost gibi olup, sevinci sevincimiz, uzuntusu uzuntumuz oluveriyor. Hastanedeki gibi burda da birbirimize destek oluruz belki diye dusundum.Umuyorum ki Hulusi hocamin hastalari beni burada da yalniz birakmaz:)

hosgeldin :) kararini verdin sanirim hulusi hoca da hayirli olsun:) ne zaman basliyosun tedaviye? insallah insallah.bakalim benim pazartesi transferim oldu.biliyorum ki hulusi hocam elinden geleni yapti artik rabbim ol derse olacak.

Evet verdim canim hulusi hocadan yana kullandim sansimi daha dogrusu olaylar o sekilde gelisti orda beklerken keske gohsen hocaya gitsmiyisim dedim ama onu bekleyen cok kisi olmadgi icin:)) bi yarim saat konustuk hocayla bakalim onumuzdeki ay baslayalim gerekli tahliler filan yapilsin once dedi.hayirlisini versin Allahim hepimizee..senin de en zor surec simdi baslamis asil neyse guzel sonucu alacagina cani gonulden inaniyom.kacinci gun kac embriyo aldin tatlim

hayirli olsun canim.iki hoca da birbirinden degerli insanlar bence.zaten birbirleriyle paslasarak gidiyorlar. hic sorma gunler gecmiyor sanki :( insallah canim hepimiz hayirlisiyla guzel sonuclari alalim insallah.bizi bizden baskasi anlayamaz sonucta.bu surecte olan kim varsa dualarim onlarla. bana 3.gun embriyosu transfer edildi canim.

bıtanem beni biliyosun zaten sana mesaj attım ocakta tekrar yapcaz tup bebk bakalım kısmet artık

inşallah canım ama ben herzamankı gibi nötrüm sanki hep boyle yaşayacakmışım gibi geliyor

koskoca kadinlar klubunde bizden baska hulusi hocaya giden yok zaten kuzum. veya olsa da yazan yok sanirim;)

canim.kaybin icin cok uzuldum.negatif icin ne diyo peki hoca?
Acikcasi tutmaması için hiç bir problem yok... Genetik taraması yapılmıştı bir sıkıntı yok rahim filmi çekilmişti odada bir sıkıntı yok embriyolar da kaliteliydi... artık ne oldu bilemiyorum... hulusi bey tam olarak birsey demedi 2. Regl de gel dedi... bakalım nasıl bir yol çizecek. ..

Acikcasi tutmaması için hiç bir problem yok... Genetik taraması yapılmıştı bir sıkıntı yok rahim filmi çekilmişti odada bir sıkıntı yok embriyolar da kaliteliydi... artık ne oldu bilemiyorum... hulusi bey tam olarak birsey demedi 2. Regl de gel dedi... bakalım nasıl bir yol çizecek. ..
bizde de aynıydı. rahim filmi normal.sperm ve yumurtalar normal. 2 tane 8 hücreli embriyo transfer edildi ki hulusi hoca %70 gebesin diyodu ama sonuç hüsran. hulusi hocaya çok güveniyorum ben. biliyorum ki elinden geleni yaptı ama olmadı.bizimde nedeni belli değil. burdan tanıştığım bi arkadaşım söylemişti bana da.ona da herşey yapılmış ama bi türlü tutmuyormuş en son sperm dna hasar testi istemişler dna da hasar varmış. eğer yaptırmadıysan onu da bi araştır canım

bizde de aynıydı. rahim filmi normal.sperm ve yumurtalar normal. 2 tane 8 hücreli embriyo transfer edildi ki hulusi hoca %70 gebesin diyodu ama sonuç hüsran. hulusi hocaya çok güveniyorum ben. biliyorum ki elinden geleni yaptı ama olmadı.bizimde nedeni belli değil. burdan tanıştığım bi arkadaşım söylemişti bana da.ona da herşey yapılmış ama bi türlü tutmuyormuş en son sperm dna hasar testi istemişler dna da hasar varmış. eğer yaptırmadıysan onu da bi araştır canım
Artık ne gerekiyorsa yapacağız. .. benim ilk tup bebek denemem tutmuştu. .. üçüzleriM vardı ama kalp atislari durdu 12.haftada... hulusi hocaya çok güveniyorum... Bu denemede ben çok yogundum rapor alamadim... dinlenme firsatim olmadi... birgun sabah işteyim gece otobuse bin ertesi gun hastanede oglen otobuse bin ertesi gün iş sonra gece yine otobus... 1 haftayi askin dogru duzgun yatak yuzu gormeden kosusturdum..transfer gunu atesim cikti sanırım ondan oldu kendisine de söyleyeceğim gittiğimde. .. akillandim artık yumurta takibi zamanı rapor alıp yatacagim sepet gibi...

Artık ne gerekiyorsa yapacağız. .. benim ilk tup bebek denemem tutmuştu. .. üçüzleriM vardı ama kalp atislari durdu 12.haftada... hulusi hocaya çok güveniyorum... Bu denemede ben çok yogundum rapor alamadim... dinlenme firsatim olmadi... birgun sabah işteyim gece otobuse bin ertesi gun hastanede oglen otobuse bin ertesi gün iş sonra gece yine otobus... 1 haftayi askin dogru duzgun yatak yuzu gormeden kosusturdum..transfer gunu atesim cikti sanırım ondan oldu kendisine de söyleyeceğim gittiğimde. .. akillandim artık yumurta takibi zamanı rapor alıp yatacagim sepet gibi...
ne güzel sizin ilk denemenizde pozitifi görmüşsünüz. ben maalesef kan testlerimde 0.1 in üzerine hiç çıkamadım.ama ben inanıyorum bu denememde allahımın takdiri ve hulusi hocamın vesilesiyle hamile kalıcam :) benimde çok yoğun bi işim vardı ve sırf tedavim için işimden ayrılmak zorunda kaldım.hep dinlendim çok dikkat ettim ama olmadı. ne yaparsan yap kaderinde yoksa olmuyor.

Merhaba ben de Hulusi hocanın hastasıyım. Cuma günü onu şikemi yapıldı yarın da transferim olacak. Sonuçları paylaşırım. Çok yoğunluk, çok bekliyorum ama hocaya fazlasıyla güveniyorum. Daha önce farklı bir merkezde denemiştim yaklaşım farkı, yapılan testler hocaya güvenimi daha da arttırıyor. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz:)

Merhaba ben de Hulusi hocanın hastasıyım. Cuma günü onu şikemi yapıldı yarın da transferim olacak. Sonuçları paylaşırım. Çok yoğunluk, çok bekliyorum ama hocaya fazlasıyla güveniyorum. Daha önce farklı bir merkezde denemiştim yaklaşım farkı, yapılan testler hocaya güvenimi daha da arttırıyor. Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz:)
transferin oldu buyuk ihtimal hadi gozun aydin insallah pozituf haberlerini duyariz.:) bekliyoruz:)

arkadaşlar selam,
ben de önümüzdeki ay Hulisi beye gitmek istiyorum, 3.deneme olacak, bizim sorunumuz morfoloji idi ama son yaptırdığım testlerde benim de fsh yükselmeye başlamış yaşım 35 yani artık acele etmeliyiz.
merak ettiğim konu fiyatlar nasıl, ben en son 2011 de yaptırmıştım o yüzden biraz uzak kaldım.
bilgisi olan var mı raporlu kaça mal oluyor başkentte

Back
X