J japonnn Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2012 89 0 96 Batman 10 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi japonnn #1 Arkadaşlar merhaba. Başkent üni hastanesinde Göğşen Beye gitmeyi düşünüyorum aşılama için. Muayene ve aşılama ücreti hakkında güncel bilginiz varmı? Eğer tüp bebeğe geçersek aşamaları ve Ücret bilgisi olan varsa paylaşımlarımızı bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba. Başkent üni hastanesinde Göğşen Beye gitmeyi düşünüyorum aşılama için. Muayene ve aşılama ücreti hakkında güncel bilginiz varmı? Eğer tüp bebeğe geçersek aşamaları ve Ücret bilgisi olan varsa paylaşımlarımızı bekliyorum.
jazz_baby Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2013 39 10 38 13 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi japonnn #2 slm canım 122 tl muayene 250 ilaçlar( raporlu olursa) sgk varsa 570 aşılama ücreti
J japonnn Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2012 89 0 96 Batman 13 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi japonnn #3 jazz_baby .!.: slm canım 122 tl muayene 250 ilaçlar( raporlu olursa) sgk varsa 570 aşılama ücreti Genişletmek için tıkla... Canım çok teşekkürler cevabın için. Göğşen Beyle ilgili yorumların nedir?
jazz_baby .!.: slm canım 122 tl muayene 250 ilaçlar( raporlu olursa) sgk varsa 570 aşılama ücreti Genişletmek için tıkla... Canım çok teşekkürler cevabın için. Göğşen Beyle ilgili yorumların nedir?
jazz_baby Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2013 39 10 38 14 Eylül 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi japonnn #4 japonnn .!.: Canım çok teşekkürler cevabın için. Göğşen Beyle ilgili yorumların nedir? Genişletmek için tıkla... canım ona gitmedim o yuzden yorum yapamıyorum
japonnn .!.: Canım çok teşekkürler cevabın için. Göğşen Beyle ilgili yorumların nedir? Genişletmek için tıkla... canım ona gitmedim o yuzden yorum yapamıyorum