Başkent üniversitesi kışla hastanesi

umutsuz kar tanesi

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
249
361
37
Arkadaşlar geçen hafta bu hastaneye muayene için gitmiştik hastaya gösterilen muamele berbat sadece parayı almayı biliyorlar doktor desen az daha kovalayacaktı bizi odasından ben oraya sorunumu danışmak bilgi almak için gitmiştim gitmez olaydım gittiğimize bin pişman olduk sizlere tavsiyem sakın bu hastanenin önünden dahi geçmeyin benim gibi bir sürü laf işitir boş boş dönersiniz Allah hepimizin karşısına halden anlayan iyi insaflı insanlar çıkarsın inşaAllah.

Arkadaşlar geçen hafta bu hastaneye muayene için gitmiştik hastaya gösterilen muamele berbat sadece parayı almayı biliyorlar doktor desen az daha kovalayacaktı bizi odasından ben oraya sorunumu danışmak bilgi almak için gitmiştim gitmez olaydım gittiğimize bin pişman olduk sizlere tavsiyem sakın bu hastanenin önünden dahi geçmeyin benim gibi bir sürü laf işitir boş boş dönersiniz Allah hepimizin karşısına halden anlayan iyi insaflı insanlar çıkarsın inşaAllah.
adana kışla başkent mi ? hangi dr

o Dr e kuzenimin eşinin yumurtalığını alıyor diğerini nohut tanesi kadar bırakıyor ve yumurtaları almadım diyor

Biz şehir dışından gitmiştik o hastaneye bizi o doktora yönlendirdiler yoksa önceden beri haberim olsaydı bende başka doktor seçerdim biz gittiğimizde hastanede sadece Erhan bey vardı hasta bakan başka doktor yoktu zaten.

Biz şehir dışından gitmiştik o hastaneye bizi o doktora yönlendirdiler yoksa önceden beri haberim olsaydı bende başka doktor seçerdim biz gittiğimizde hastanede sadece Erhan bey vardı hasta bakan başka doktor yoktu zaten.
anladım canım Hayırlısı olsun başka doktorda bakmaz şimdi o hastanede ne yapmayı düşünüyorsun ben de şehir dışından gidiyorum

Önümüzdeki ay Adana'ya yine geleceğiz tüp bebek tedavisi yaptırmayı düşünüyoruz tedaviyi balcalıda fakültede yaptıracağız oraya daha önce gitmiştik orada ibrahim hoca var sorumlu hekim asistanlar ilk muayeneyi yapıyor daha sonra hoca ile konuşup ne tedavi yapılacaksa karar veriyorlarmış.

Merhaba.. 33 yaşımdayım ve kalp rahatsızlığım var. Bebek sahibi olamıyordum. Çok doktora gittim; fakat yine olmadı. Bir arkadaşımız Başkent Üniversitesi kışla hastanesinde Erhan Şimşek var, ona git dedi. Gittik, cok ilgilendi. Hastalığımı göz önünde bulundurarak ve sağlığımı çok düşünerek hareket etti ve yönlendirdi. Çok şükür şimdi hamileyim. Allah razı olsun Erhan beyden. Güler yüzünü hiç eksik etmedi. Çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle Tavsiye ediyorum.

Ben de Erhan beyden çok memnun kaldım , çok doktora gittim, en son Erhan beyi önerdi bir çok kişi. Gider girmez rahim filmi ve sulu ultrason çekti ve polip olduğunu gördü rahimde . Vakit kaybetmeden polip alındı ve ardından tup bebek yapıldı ve cok şükür şimdi yaklaşık 11 haftalık hamileyim. Vakit kaybetmeden gerekli uygulamaları yaptık ve Allahın izniyle de sonuca ulaştık. Allah razı olsun ondan.

X