Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hulusi bey iyi bir doktor güler yüzlü ve ilgili.ben ilk denememde hamile kaldım,inşallah devamı gelir.çalışanlar da aynı şekilde ilgili ve güler yüzlü,tek sıkıntı çok kalabalık.ama ben çok memnun kaldım.
merhabalar benimde yarın prof hulısı beyle randevum var.ben bır aşılama ıkı tüp bebek denemem oldu ucuncuyu baskentte yaptırmayı dusunuyorum ekım ayında.benım problemım yumurta rezervi azlığı. 36 yasndayım. yarın merkez hakkındakı dusuncelerımı yazarım bende ılk defa gıdıyorum merkeze.
benimde yarın randevum var. 2. tüp bebeği orada düşünüyorum.
diğer 2 denemeni nerede yaptırmıştın.
gata da ve euro fertilde. ben dr begendım. benım ıcın hemen tüp bebek baslanmaz dedi. Önce tedavi süreci gerekiyormuş.Belki bir seneyi bile bulabilir dedi. Öncelikle sorunları halledelim tüp bebek daha sonra dedi. önceki gittiğim merkezler direkt tüp bebek yaptılar. benden önce konuştuğu bayan hastasının benımle aynı problemleri olduğunu 5 ay tedavi olduktan sonra tüp bebek yaptığını ve şuan ikiz gebe olduğunu söyledi. Bana dr söyledikleri mantıklı geldi ve drgüvendim. Bu aydan itibare başladık tedaviye.Her ay takip edecek ve olumlu gördüğü ay tüp bebek yapacak.
ben de dün gittimi ekimde başlamayı düşünüyordum ama bana da aynı şekilde gelecek ayda bir bakalım dedi, biraz kafa yoran karışık bir hastasın gel hemen tüp bebek yapalım derim ama senin farklı durumun var sana doğru iyi bir tedavi uygulamak gerekir dedi. benim 3 negatif aşılamam,1 negatif tüp bebeğim var fakat 3 tane daha doğal yoldan gebeliğim var bunlarında devamı gelmedi üçünüde değişik nedenlerdendeğişik şekillerde kaybettim. vitamin falan verdi. zaten kullanıyordum.
Hulusi Bey bana samimi geliyor,daha objektif bakıyor, HŞ klinikle görüştüm başkentten önce ki gün o da bana benzer şeyleri dedi, ama gürgan klinik ve hrs klinikte hemen gelecek ay gel başlayalım dedi.
senin sorunun neydi.[/QUOT Ben de ekimde başlamayı düşünüyordum. FSh yüksek 26.Yaşımda 36. Yumurta rezervlerinde azalma var. benden AMH testi istedi. Bİrde dhea hapı olan biesteron kullanmaya başladım. Her ay yumurta kontroluna gideceğim. Uygun gördüğü ayda tüp bebek yapacağız.
ben de dün gittimi ekimde başlamayı düşünüyordum ama bana da aynı şekilde gelecek ayda bir bakalım dedi, biraz kafa yoran karışık bir hastasın gel hemen tüp bebek yapalım derim ama senin farklı durumun var sana doğru iyi bir tedavi uygulamak gerekir dedi. benim 3 negatif aşılamam,1 negatif tüp bebeğim var fakat 3 tane daha doğal yoldan gebeliğim var bunlarında devamı gelmedi üçünüde değişik nedenlerdendeğişik şekillerde kaybettim. vitamin falan verdi. zaten kullanıyordum.
Hulusi Bey bana samimi geliyor,daha objektif bakıyor, HŞ klinikle görüştüm başkentten önce ki gün o da bana benzer şeyleri dedi, ama gürgan klinik ve hrs klinikte hemen gelecek ay gel başlayalım dedi.
senin sorunun neydi.[/QUOT Ben de ekimde başlamayı düşünüyordum. FSh yüksek 26.Yaşımda 36. Yumurta rezervlerinde azalma var. benden AMH testi istedi. Bİrde dhea hapı olan biesteron kullanmaya başladım. Her ay yumurta kontroluna gideceğim. Uygun gördüğü ayda tüp bebek yapacağız.
bende dün AMH verdim, geçen sene yaptırmıştım normaldi, bakalım bu sefer ne çıkacak. dhea yı hulusi bey mi önerdi. bende rezerv sorunu yok ama geçen tüp bebekte yumurtalarım kalitesizdi,11 taneden ancak 2 tane döllenebildi onlarda tutunamadı zaten. eşinin değerleri normal görünüyor ama ondanda yaş nedeni ile kaynaklı olabilir dedi, o da vitamin kulansın dedi.
merhaba arkadaşlar.ben de ankara da üçüncü denemem için merkez arıyorum..başkent hastanesine gidenler ücret konusunda bilgi verebilirler mi ?
SLM arkadaşlar bizde tavsiye üzerine başkent hulusi bey e gidecegiz,nasip olursa ekimde ordayız,bi aksilik olmazda hemen yapılır işlemler inş.bende 30 yaşındayım,eşim 35 azospermi sornumuz var..başarıları nedir cok bilmiyorum.ücretini sordum raporsuz 4000 tl dediler..allahım herkese saglıklı evlat versin inş.dua edin banada..hepinize boooollll şanslar,ihtiyacımız olcak...
bende dün AMH verdim, geçen sene yaptırmıştım normaldi, bakalım bu sefer ne çıkacak. dhea yı hulusi bey mi önerdi. bende rezerv sorunu yok ama geçen tüp bebekte yumurtalarım kalitesizdi,11 taneden ancak 2 tane döllenebildi onlarda tutunamadı zaten. eşinin değerleri normal görünüyor ama ondanda yaş nedeni ile kaynaklı olabilir dedi, o da vitamin kulansın dedi.
SELAM TOPRAKSU. İNŞALLAH SENİLE AYNI ZAMAN BAŞLAR,AYNI DÖNEMDE HAMİLE OLURUZ. DHEA YI HULUSİ BEY VERDİ. EŞİN İÇİN HANGİ VİTAMİNİ VERDİ? İSMİNİ YAZARMISIN LÜTFEN? BU ARADA EŞİN KAÇ YAŞINDA?BEN, EŞİM 39 YAŞINDA.
SELAM TOPRAKSU. İNŞALLAH SENİLE AYNI ZAMAN BAŞLAR,AYNI DÖNEMDE HAMİLE OLURUZ. DHEA YI HULUSİ BEY VERDİ. EŞİN İÇİN HANGİ VİTAMİNİ VERDİ? İSMİNİ YAZARMISIN LÜTFEN? BU ARADA EŞİN KAÇ YAŞINDA?BEN, EŞİM 39 YAŞINDA.
benim eşim 45 yaşında. eşime folbiol kullansın dedi, birde ben kendi içtiğim ACE plus selenyum dan aldım ona da. bana dhea demedi, yüksek dozda folik asit almalısın dedi,b vitamini al dedi. folbiol, b vitamini, çinko, ace plus selenyum içiyorum bende.
benim eşim 45 yaşında. eşime folbiol kullansın dedi, birde ben kendi içtiğim ACE plus selenyum dan aldım ona da. bana dhea demedi, yüksek dozda folik asit almalısın dedi,b vitamini al dedi. folbiol, b vitamini, çinko, ace plus selenyum içiyorum bende.