merhaba bende hulisi beye gitmek istiyorum muayene ve tüp bebek fiyatları hakkında bilgisi olan bana yazarsa sevınırım .
Bende Hulusi Bey'in nasıl olduğunu merak ediyorum... olumlu yada olumsuz tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa bizde faydalanırız, bununla ilgili forumda konular var ama yeni tecrübeler nasıl acaba? ben bir de genartı araştırıyorum... nedense ikisi sıcak geldi... benim çikolata kistim var eşimde de hareket ve morfoloji ama onunki sınırda çok sorunlu sayılmaz...
canım ben hulisi hocayla tedavime başladım uzun protokol.şuan lucrin iğnemi kullanıyorum.hasta olduuktan sonra esas iğnelerime başlayacağım.ayrıca bu ay histeroskopimi de yaptı çok şükür bi şey çıkmadı.harika bi adam ya o kadar kişiyle ilgileniyor.yüzünde hep mutlu tebessüm olan biri.her hastasıyla da gerçekten ilgilendiğini anlıyorsun.Allahım inşallah nasip eder de hulisi hocayla bu mutluluğu yaşarız.bizde de eşimde hareket ve morf.fena değil.ben tavsiye ederim.keşke her giden yazsa buraya.aslında pek çok doktora on basar.ama yazan hasta sayısı az.
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun... İnşallah sonunda sağlıklı hayırlı bir evlada kavuşursun. Hulusi Bey'in birebir hastaları ile ilgilenmesi büyük avantaj çoğu merkezde hocayı doğru dürüst göremediğinden bahsetmiş arkadaşlar, üstelik hastane olması testler vs için de hamilelik sonrası takip hatta doğum için bile büyük avantaj.... ben bir tek laboratuarından emin olamıyorum? o açıdan genart mı acaba diyorum...buarada opu yada transfer cumartesi-Pazar'a denk gelirse ne oluyor acaba bilgin var mı? hoca geliyor mu?
herkese merhaba
bende Hulusi hocanın hastasıyım. 3 kez aşılama denedik maalesef olmadı. ağustosta tüp bebek yaptıracağım. ben de Hulusi hocadan çok çok memnunum. bütün kontrollere kendisi giriyor, işlemi kendisi yapıyor, çok doğru yönlendiriyor, her zaman güler yüzlü ve ilgili. hastalarının adını bile ezbere biliyor mesela. benim iki tanıdığım da kendisinde tedavi oldular ve başarılı sonuç aldılar çok şükür. hem de ikisi de ilk denemede hamile kaldı. biraz kalabalık bunaltıyor insanı ama beklemenize değiyor. inşallah isteyen herkes hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evlat sahibi olur. Allah yardımcınız olsun...
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun... İnşallah sonunda sağlıklı hayırlı bir evlada kavuşursun. Hulusi Bey'in birebir hastaları ile ilgilenmesi büyük avantaj çoğu merkezde hocayı doğru dürüst göremediğinden bahsetmiş arkadaşlar, üstelik hastane olması testler vs için de hamilelik sonrası takip hatta doğum için bile büyük avantaj.... ben bir tek laboratuarından emin olamıyorum? o açıdan genart mı acaba diyorum...buarada opu yada transfer cumartesi-Pazar'a denk gelirse ne oluyor acaba bilgin var mı? hoca geliyor mu?
Arkadaşlar bende kaç gündür deli gibi hulisi hocaya gidenlerin tecrübelerini aradım durdum ve ben bugun karar verip hocaya gittim gerçekten de mükkemmel bir dr ilgili güleryüzlü ben biraz sıkıntılı bir hastayım beni hiç sıkılmadan dinledi çözüm aramaya beni rahatlatmaya kadar elinden geelni yaptı çoğu dr hemen kısaca seni dinleyip sekretere yada hemşireye yönlendiriyor bu benim üçüncü merkezim olacak inş bana çok sıcak geldi ama asıl önemli olanda emriyolokları onlar hakkında pek bilgim yok he bide randevu saatin 1 saat geçebiliyor :) hoca konuşmaları uzun tutuyor ve gördüğüm kadarı ile herkesi kendi muaane ediyor. diğer bir konuda ücret ben rapor işimi çok kolay hallettim çünkü benim tüplerim alındı raporlu 1650 ilaç ise 600 ile 1000 arasıymış bazı kişilerin ilaç kullanımı fazla olursa artabilirmiş azıcık daha umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir
ayy süper ara ara kimse yazmıyor sonunda yazmışsınız arkadaşlarrrrr :))
canım inşallah bende bu mutluluğu hulisi hocayla yasamak isterim.acaba arkadaşlarında ne sorunlar vardı paylaşır mısın??
amin amin amin...yani ben de lab. hakkında bilgi sahibi değilim ama olumlu sonuç alan çok kişi duydum canım.
evet benimde raporlu olucak o açıdan ne bilim şans mı diyim ne diyim :)) üzülmüyorum artık yeterki olsun .
kızlar burdan yazalım lütfen sizi zor buldum :)) iyi ki yazmıssınız.
şans artık tabiki üzülmüyor değilsinde elden bişey gelmiyor çünkü bende öyle diyorum ama gel içime sor bide
canım sen ne zaman başlayacaksın tedaviye?sizdeki sorun ne pekii
Bende Hulusi Bey'in nasıl olduğunu merak ediyorum... olumlu yada olumsuz tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa bizde faydalanırız, bununla ilgili forumda konular var ama yeni tecrübeler nasıl acaba? ben bir de genartı araştırıyorum... nedense ikisi sıcak geldi... benim çikolata kistim var eşimde de hareket ve morfoloji ama onunki sınırda çok sorunlu sayılmaz...
mükemmel birisi
anneler gününde hastalarının anneler gününü kutlayacak kadar insan canlısı
gece 11 de eşimi arayıp durumumu soracak kadar sıcak bir insan
pazara denk gelirse sizin için pazar günü sabahın köründe hastaneye geliyor
Merhaba, arkadaşlar ben Hulusi Bey'den randevu aldım. Ama bir şey soracağım. benim embriyolar gelişmiyor. Hoca bu konuda farklı bir tedavi uyguluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?