Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

Hayirlisi bizimbi sorunumuz yok tasiyicilikdan dolayi tup bebek yaptiracagiz eminim gidince Birsuru sorun cikacak ufff Ya bu basil kaderdirbilmem kaderde tedaviyle bebek yapmakta varmis ki bencocuklardan nefret ederdim aglamasi uykusuzluk evlenince degisti cocukcocuk diye olecem birkizimvar zaten (hasta yavrum )simdide ikiz olsa okadar sevinirim tek saglikli olsunda ikizucuz fark etmez buyuturum
Kizimsu hayatta yanlis kalmasin kardesi olsun Belkin hayirli kardesi olur da sahip cikar ne biliyim yaaa kismet kader bakalim hayatne gosterecek
canım merhaba bende ankarada hulisi hocayı düşünüyorum bizdede tek gen hasarı var.pgt yapılması gerekiyor embriyolara.memnunmusun hulisi hocadan tedavin ne durumda

B
canım merhaba bende ankarada hulisi hocayı düşünüyorum bizdede tek gen hasarı var.pgt yapılması gerekiyor embriyolara.memnunmusun hulisi hocadan tedavin ne durumda
Ben istanbuldan tedaviye gittim hulusi beye.. biraz fazla bekliyorsunuz ama inanın herşeye değer..

Başkentte tüp bebek de transfer sonrası nasıl bir yol izleniyor acaba genartta beni 15 dk eve yolladılar hic dinlendirmediler opudan sonrada uyandım hemen o zamanda öyle oldu yani bu durum normal mi . doktorunuz Hulusi bey sert mi benim iki negatif tupum oldu üçüncü icin Hulusi beye mi gitsem gogsen bey ile pek anlasamadik biraz yavaş geldi Hulusi bey daha mi ehil acaba

Başkentte tüp bebek de transfer sonrası nasıl bir yol izleniyor acaba genartta beni 15 dk eve yolladılar hic dinlendirmediler opudan sonrada uyandım hemen o zamanda öyle oldu yani bu durum normal mi . doktorunuz Hulusi bey sert mi benim iki negatif tupum oldu üçüncü icin Hulusi beye mi gitsem gogsen bey ile pek anlasamadik biraz yavaş geldi Hulusi bey daha mi ehil acaba
Hulusi hoca isinin kesinlikle ehli biri.. Kesinlikle guvenebilirsin oyle bir hafizasi varki massallah o kadar cok hastasi olmasina ragmen bir kere seni dinlememezlik yapmaz her seyiyle kendi ilgilenir moralini yerine getirmeye calisir. Dunya tatlisii bir insan.. Transferden sonrada ben 15 dk sonra kalktim ozellikle kalk artik diye birsey demediler kalkabilir miyim diye sordum tabi dediler 15 dk yatmadim bile.. hulusi hocami gogsen hocami diye sorarsaniz kesinlikle hulusi hoca derim. Ama biraz yogun bekledigimiz cok oluyor orada kalabalik olunca ve her islemi kendisi yaptigi icin. Ama sonuna kadar guvenebilirsiniz kendisine.

Yorumlarını için Allah razi olsun artik seneye deneyecegim çünkü maddi açıdan devlet desteği almadan artik bu yıl denemem çok zor inş Rabbim hepimizin kucağını doldurur insan her şeye katlaniyormus beklemeye raziyim genartta hic beklemedim yorulmadim ama olmadı tek olsun da bekleriz umudumu yitirmeyecegim her şeye inat yeniden başlayacak dualarla bir gün bebeklerime kavusacagim Allaha emanet olun

Yorumlarını için Allah razi olsun artik seneye deneyecegim çünkü maddi açıdan devlet desteği almadan artik bu yıl denemem çok zor inş Rabbim hepimizin kucağını doldurur insan her şeye katlaniyormus beklemeye raziyim genartta hic beklemedim yorulmadim ama olmadı tek olsun da bekleriz umudumu yitirmeyecegim her şeye inat yeniden başlayacak dualarla bir gün bebeklerime kavusacagim Allaha emanet olun
Ozel merkezler cok pahalilar ve sen unlu olan doktor icin gidiyorsun oraya seninle asistanlari ilgelniyorlar hep.. Hulusi hocam herseyle kendi ilgileniyor yumurta takibi opu transfer hepsini bizzat yapiyot ve fiyat olarakda diger merkezlere gore cok uygun.. Rabbim insallah nasip etsinn sanada bu duyguyu. Ben ilk tedavimde once rabbimin yardimiyla sonra da hukusi hocam sayesinde hamileyim bir daha olsa yine ona giderim hic dusunmem.. Rabbim hakkinda hayirlisini versin

Kızlar merhaba bende hulusi beyin hastasiyim ilk kez o da tüp bebek yaptık olmadı bizde erkek infertilitesi var ve laboratuvar bu konuda önemli başka bir topicte imsi yobteminden bahşedilmiş başkentin int sitesinde icsi kullanılıyor yazmış bir de gerekirse micro chip ama o ekstra ücrete dahil hulusi beyle tedavi olup erkek kısırlığı sebebiyle micrpchip kullanan var mi acaba ve hangi ilaçları veriyor erkek sorunlarında bize sadece emodex verdi

Kızlar merhaba bende hulusi beyin hastasiyim ilk kez o da tüp bebek yaptık olmadı bizde erkek infertilitesi var ve laboratuvar bu konuda önemli başka bir topicte imsi yobteminden bahşedilmiş başkentin int sitesinde icsi kullanılıyor yazmış bir de gerekirse micro chip ama o ekstra ücrete dahil hulusi beyle tedavi olup erkek kısırlığı sebebiyle micrpchip kullanan var mi acaba ve hangi ilaçları veriyor erkek sorunlarında bize sadece emodex verdi
Başkentte erkek infertilitesiyle ilgili gelişmiş bir laboratuvar yok bence.

Başkentte erkek infertilitesiyle ilgili gelişmiş bir laboratuvar yok bence.
Cnm micro chip en son çıkan teknoloji değil mi başkent de ücret karşılığı yapılıyor şen neye dayanarak söyledin bunu biraz açıklar misin insan olunca en iyisi olsun istiyor birde imsi varmış micriskop dağa fazla buyutuyormus ama başkent de icsi var galiba valla ikinciyi de başkent xecdenerim diyordum ama hrs ye mi gecsem

Canım başkentte 2. Tüp bebek denememi yaptırdım mikorçip kullanıldı ama olmadı 3. Denememide hulusi hocada düşünüyorum yeni binaya taşınacaklarmış orda ımsinin olcağını söyledi bana kasım aralık gibi tedaviye başlıcam hulusi hoca iz söylemeden zsten ne gerekiyprsa yapıyor

Canım başkentte 2. Tüp bebek denememi yaptırdım mikorçip kullanıldı ama olmadı 3. Denememide hulusi hocada düşünüyorum yeni binaya taşınacaklarmış orda ımsinin olcağını söyledi bana kasım aralık gibi tedaviye başlıcam hulusi hoca iz söylemeden zsten ne gerekiyprsa yapıyor
Ne zaman taşınacak acaba benim ekim de tekrar deneriz demişti birde taşınma hengamesinde emvriyolar zarar girmesin dondurup sonra transfer yapariz demişti sizde erkek ibfertikiresi mi var neden micrichip kullandiniz tutmama sebebi olarak ne soyledi.

arkadaşlar bende ikinci tüp bebek düşünüyorum çok kararsızım bülent tıras istanbulamı gitsem yoksa hulisi hocayamı hiç bilmiyorum ölçü olarak neye bakmalıyım sonuç odaklıyım aslında

evet benimde erkek sorunlu bi durum sizce tedavi olarak hulisi bey etkilimidir

Ben
evet benimde erkek sorunlu bi durum sizce tedavi olarak hulisi bey etkilimidir
De erkek ibfertilitesi hulusi bey de olmadı ilki ama rahim fazla kalinlasmis dedi sebep olarak bülent tıraş benim de ilgimi çekiyor ama ıstanbul ters geliyor eğer ıstanbul uygunsa bülent tirasa git derim

Ben

De erkek ibfertilitesi hulusi bey de olmadı ilki ama rahim fazla kalinlasmis dedi sebep olarak bülent tıraş benim de ilgimi çekiyor ama ıstanbul ters geliyor eğer ıstanbul uygunsa bülent tirasa git derim
siz daha önce her hangi bi yerde yaptırmışmıydınız

daha yeni arkadaşım yaptırdı hulusi hocada şuan hamile aynı anda yaptırdık ama ben samsunda o yuzden orası çok cazip geliyor şuan :/ benim eşimin sperm sayısı az ben de bişey çıkmadı.arkadaşın bi tüpü kapalı olmasına rağmen hamile

Back
X