Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

Merhaba Arkadaşlar.. Ankara dışından gelenler için nasıl bir düzenleme var ? yumurta takibini İstanbul da yaptırsam diğer tüm işlemleri Hulusi beyde yaptırsam oluyor mu acaba ?
Ankara disindan gidiyorduk ama tum kontrollere baskente gittik zannetmiyorum o sekilde kabul edecegini bizzat kendisi yakindan takip ediyor cunku

Kizlar bende size durumumu anlatayım ilk dusukten sonra kucuk bi sehirdeydim rahim filmi cektirdim ve hersey normal diye universite hastanesinden rapor cikti.daha sonra tekrar hamile kaldim yine dusuk yaptim.bu sefer ankaradaydim ve hulusi beye gittik rahim filmini gorur gormez sana ameliyat gözüküyor tupde sorun var dedi.neyse belki yanılıyorumdur diye bi suru test yaptirdi temiz cikti hepsi.bende rahim filminin tekrarlanmasini istedim ve sonuc sol tup tikali hidrosalpenks ici sıvı dolu.ultrasonda da goruldu.baska bi doktora daha gittim o da aynısını dedi.simdi ameliyata gun sayıyorum.
Hulusi beyin ilk görüşünde dusundugu sey dogru cikti isinin ehli ve cok bilgili.ben inanıyorum ki once Allah sonra Hulusi beyin sayesinde evlatlarimiza kavusacagiz.tek gereken sabir hepimizin hakkinda hayırlısı...

Slm arkadaslar hulusi beyin okadar cok hastasi varken burda cok aktif olunmadiginj gordum birbirimize yardimci olmamiz gerekiyor.hulusi beyde bu ay tup bebek yaptirdik bizde 3 gun sonra test gunumuz .hulusi bey her zamanki gibi cok titiz ve ilgili davrandi hic tereddutunuz olmasin insallah bu sefer pozitif olcak.rabbim hic birimizin emegini karsiliksiz koymaz ins sabir diliyorum herkese bol bol sabir

ben mayısta baslıcaktım ama egıtım sıkıntısı cıktı 7. aya sarktı gıbı benım tedavı ama hulusı hocamız ıyıdır canada yakındır sagolsun kızsada kabulumuzdur ıyılıgımız ıcındır der sıneye cekerız :) kıloma takık :D

1 negatif aşılama ve 2 negatif tüp bebek denemesine rağmen bir kere bile acaba eksik bişey mi yaptı diye düşünmedim. çünkü biliyorum ki çok uğraştı ve ne gerekiyorsa yaptı ama maalesef olmadı. rabbim hayırlısıyla bizlere de en kısa zamanda evlat nasip eder inşallah vesilesi de hulusi hoca olur.

1 negatif aşılama ve 2 negatif tüp bebek denemesine rağmen bir kere bile acaba eksik bişey mi yaptı diye düşünmedim. çünkü biliyorum ki çok uğraştı ve ne gerekiyorsa yaptı ama maalesef olmadı. rabbim hayırlısıyla bizlere de en kısa zamanda evlat nasip eder inşallah vesilesi de hulusi hoca olur.
Inşallah canım benim sana bisey soracam daha yeni benden iki damla iç çamaşırım ma kahve rengi bi leke geldi ya canim

Arkadaşlar bende hulusi hocanın hastasıyım ikinci denemem ve yumurtalar toplandı transfer gününü bekliyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun

Daha once yazmistim sonuc bekliyoruz diye negatif sonuc aldik hulusi hoca bir arastiralim dusunelim dedi ve kontrol icin cagirdi tekrar gidecrgiz bakalim.bu 5.tup bebekti hulusi hocada 2. Bakalim hakkimizda hayirlisi elinden gelni yapiyor hulusi hoca guvenim sonsuz rabbim herkese sabir versin

Daha once yazmistim sonuc bekliyoruz diye negatif sonuc aldik hulusi hoca bir arastiralim dusunelim dedi ve kontrol icin cagirdi tekrar gidecrgiz bakalim.bu 5.tup bebekti hulusi hocada 2. Bakalim hakkimizda hayirlisi elinden gelni yapiyor hulusi hoca guvenim sonsuz rabbim herkese sabir versin
Merhabalar canim gecmis olsun oncelikle rabbim tez zamanda evladina kavustursun seni insallah.. Bende tedaviye basladim igneleri kullaniyotum su anda. Senin sorunun neydi acaba? 5. Diyorsun hic arastirilmadi mi nedeni

Sorunumuz azospermi bana ofis histeroskopi yapildi ama niye olmadigi tam olarak anlasilmadi ama buyuk ihtimal erkek kaynakli infertiliteden dolayi olabilir denildi.bakalim tekrar ofis histeroskopi yapilcak sonra tup bebek

Herkese merhaba bende çok kilinik araştırdım ama nedense başkent hastanesi hulusi hocaya karar verdim aklımda centrum recai papuccuda vardı onuda eledimkafamda kasım gibi başlamak istiyorum hulusi hocaya ben tasiyicilik dan dolayı tüp bebek yaptıracağım eşim ve ben genlerden hastalık tasiyomysuz Bir kizimvar hasta ikincisini düşünüyoruz tekrar olabilir %75 sağlıklı olur %25 hasta olurdedigenetik doktorlar bizde şansa birakamuyiruztabi tüp bebek düşünüyoruz genetik ten aritip tüp bebek sistemi yani pgt ...hulusi hocaya nasıl ulasiyisunyzweb sayfası falan mi var mesaj mi atiliyo yardımcı olabilurmusiniz

Inşallah canım bende hulusi hocanin hastasıyım şuhan 2 aylık hamile yım allah hepimizin yardımcısı olsun
Hayirli olsun canm en son lekelenmem var yazmistin cok sevindim hamile olmana:) benimde bugun yumurtalarim toplandi insallah gizel bir sekilde dollenir ve mutlu bir sonuc alabilirm.

Back
X