Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

Faemde canim myomun tuplerine baski yapmis demekki.. Benimde myom varken hsg cekildigimde tuplerim kapali gozukmusti ilac gecmemisti hic. Ameliyattan 6 ay sonra cektirdim acik cikti cok sasirdim.. myom malesef oyle masum birsey degil bu yuzden rahmini kaybedenler bile oluyormus. Biz sukredelim halimize. Hem tek tuple hamile kalan birsuru insan var. Olmadi zaten tup bebek yolundayiz tuplerinde onemi kalmiyor bu durumda sen canini skma icini ferah tut..

Sizin probleminizde benimkine cok benziyor:(( bndede myom vardi esimde sorun var o ameliyat olfu ben oldum son bir yil korkunc gecti:((( allah daha beterini vermesin ins

Bn daha baslamadim canim aslinda bnm durumum karisik henuz gidrmedim hulusi beye. Esimde ileri har dusukluk var 6 aydr olmuyor bebis doktorlarda kesn bisi soyleyemiyolar bu degerlerle olabilirde olmayabilirde diyolar. Benim artik sabrim kalmadi ama gercekten biran once olsn istiyorum hayirlisiyla
canim bence bi git gorus.en azindan fikir edinirsin hulusi hoca bana gore bu alanda cidden bir duayen.en azindan diger merkezler gibi hastayi ayakli para gibi gormuyolar.

Hulusi hoca 1.de olmadı mı denemeye devam 2.de daha olumlu sonuçlar bekliyoruz diyor... benim de 2. Transfer oldu dün... inşallah 2.de yüzümüz guler...
ahh canim zorlu bekleyistesin demek.allahim insallah bu denemende yuzunu guldurur de bizede umut olursun.

Aynen o kadar morelim bozuk ki aglamaktan halim kalmadi bilmiyorum ne yapicagim simdi biz esim sebebiyle baslamistik skmdi bendede problem olustu bu tikaniklik ne olur bilmiyorum :KK43:
moralini bozma sakin.egerki eksik biseylerin oldugunu dusunuyosan veya seni rahatsiz eden buseyler varsa orda devam etmen cok mantikli degil.cunku dr hasta arasindaki iliski cok onemli.bana iyi gelen dr bi baskasina iyi gelmiyo.mesela acibademde bi bayan dr var.herkes kadina taparken benim kadinla yildizim hic barismadi ve resmen sayesinde tum kadin dr lardan nefret ettim.bu konuyu bence hemen hocayla konus.nasil bi yol cizecek onu ogren ona gore sende yolunu ciz.

Cani
Faemde canim myomun tuplerine baski yapmis demekki.. Benimde myom varken hsg cekildigimde tuplerim kapali gozukmusti ilac gecmemisti hic. Ameliyattan 6 ay sonra cektirdim acik cikti cok sasirdim.. myom malesef oyle masum birsey degil bu yuzden rahmini kaybedenler bile oluyormus. Biz sukredelim halimize. Hem tek tuple hamile kalan birsuru insan var. Olmadi zaten tup bebek yolundayiz tuplerinde onemi kalmiyor bu durumda sen canini skma icini ferah tut..
Canimsin ya sagolun zaten beni benim gibi bu yolda emek verenler anliyor. Iste anlik morel bozuklugu oluyor ya insanda hicbiseyim yok derken bir anda olumsuzla karsilasinca kotu oluyorsun oyle birsey aynen ne pis biseymis bu miyom evet dedigin gibi sol tupun agzina kadar inmis demisti

Y
moralini bozma sakin.egerki eksik biseylerin oldugunu dusunuyosan veya seni rahatsiz eden buseyler varsa orda devam etmen cok mantikli degil.cunku dr hasta arasindaki iliski cok onemli.bana iyi gelen dr bi baskasina iyi gelmiyo.mesela acibademde bi bayan dr var.herkes kadina taparken benim kadinla yildizim hic barismadi ve resmen sayesinde tum kadin dr lardan nefret ettim.bu konuyu bence hemen hocayla konus.nasil bi yol cizecek onu ogren ona gore sende yolunu ciz.
Yok canim hocayla daha gorusmedim pazartesi gorusucem bakalim ne dicek ya insanin moreli alt ust oluyor sen naptin iyi misin gorustun mu hocayla

Canim benim
Dokunmak ne yaa...Sen moralini yüksek gene de canım. .. arkadaşımın tek tüple ikizi oldu... onunda miyom ameliyatı sonrasiydi... gönlünü ferah tut hersey yoluna girer. Sonuçta doktor da yaptığının bizim gibi bebek hasreti cekenler icin ne anlama geldiğini biliyordur bırak biraz da o girsin strese önlemlerini ona göre alsin...
Canim benim iste bu miyom ta sol tupun agzina kadar inmis demisti Yarabbim hepimize yardim etsin aynen pazartesi gorusecegim bakalim ne dicek insanin moreli bozuluyor ister istemez sen nasilsin nasil gidiyor

Cani

Canimsin ya sagolun zaten beni benim gibi bu yolda emek verenler anliyor. Iste anlik morel bozuklugu oluyor ya insanda hicbiseyim yok derken bir anda olumsuzla karsilasinca kotu oluyorsun oyle birsey aynen ne pis biseymis bu miyom evet dedigin gibi sol tupun agzina kadar inmis demisti
Cok zor birsey ama motive olmamiz lazim canim.. Seni o kadar iyi anliyorumki adet oldugumda iki gun aglamaktan icim sisiyor. Cocuklu arkadaslarimi gordukce gozyaslarimi icime dokuyorum. Ama sonra yine motive olmaya calisiyorum. İns birgun bizlerde bebislerimizi alcaz kucagimiza.. bir arkadasim hulusi hocayla ikiz evlatlari oldu onu gordukce icimi umut kapliyor :))

ben kendim yaptirmafim canim ama yaptiran arkadasim o sekilde yaptirmisti diye hatirliyorum.

Faemde canim sizdeki sorun neydi myom disinda? Esimde sorun var demistin tam olarak ney? Benm esime bir vitamin vermisti doktor 3 ay kullandi acaba bi duzelme olurmu degerinde..

Faemde canim sizdeki sorun neydi myom disinda? Esimde sorun var demistin tam olarak ney? Benm esime bir vitamin vermisti doktor 3 ay kullandi acaba bi duzelme olurmu degerinde..
Canim esimde sperm azligi var bu yuzden tup bebek icin basvurduk ilk tup bebek denememizde 2 embrio transferi oldu ama 8 beta hcgde kaldi yani tutunamadilar. Yumurta toplama islemimde miyomdan sol tarafimdan yumurta toplayamadi bu yuzden miyomu aldi durumum bu emodex theatrio ilaci kullanio esim
Ben ise folic acid combi , polivit c ve theatrio kullaniyorum sende durumlar ne tatlim

ayy lokalmi? vajinadanmi igne yapiyolar? H Hulya90 cim senin genel oldu heralde buna hocami karar veriyo senmi?
Evet canim vajinadan yapildi ama herseyi hissettim cok agridi ama benden sonraki giren arkadas bise hissetmedi
Ama anestezi diye birsey varken niye stres olasin ben artik herseyi anestezili istiyorum cok ta rahat oluo uyuyorum uyaniyorum hersey bitmis oluyor mis gibi
Evet Hulusi hoca karar veriyor ama benim agri esigim dusuk kendimi cok kasiyorum sizde rahatca istediginiz islemi yaparsiniz beni uyutun lutfen deyince hop uyutuyor canımı

Evet canim vajinadan yapildi ama herseyi hissettim cok agridi ama benden sonraki giren arkadas bise hissetmedi
Ama anestezi diye birsey varken niye stres olasin ben artik herseyi anestezili istiyorum cok ta rahat oluo uyuyorum uyaniyorum hersey bitmis oluyor mis gibi
Evet Hulusi hoca karar veriyor ama benim agri esigim dusuk kendimi cok kasiyorum sizde rahatca istediginiz islemi yaparsiniz beni uyutun lutfen deyince hop uyutuyor canımı
canim tesekkur ederim cevabin icin.ozamana geldigimde aklimda olsun canim. bende lokal istemiyorum.uyuyim uyanayim bitmis olsun hersey.

Back
X