Hulusi hoca hamile kalamama sorunu ile ilgili gittiğim ilk doktor. İnternet ününü duyup gittim, pek bi güleryüzle ilgili doktor. 2 kere aşılama yaptı tutmadı ara verdik tedaviye tüp bebeğe geçecektik artık sonra ki ay 15 gün gibi kısa bi sürede regli olunca Hulusi hoca da malum saatlerce bekliyorsunuz 3 dakikalık muayene için onun yerine arkadaşımın tavsiyesi üzerine başka bir doktora gittim. Tedavilerde ilk etapta klomen ile başlanır kullandın mı diye sordu hayır 2 kere aşılama oldum dedim ve klomen kullanalım deyince hiç ümidim yoktu. Aşılama da tutmadı hapla mı olacak dedim ve oldu HAMİLEYİM. İlk klomen kullanmam da 3 tane yumurtam oldu . İlişkiye girmem gereken günü bırakın saatlere kadar söyledi sabah 6,7,8 dedi. Herşeyden önce tabiki Rabbimin takdiri o nasip etti ve oldu. Ama tedaviye yanlış şekilde başlamaları tek yumurta geliştirilerek yapılan aşılamam hastanede saatlerce beklemem hem zamanımı aldı hem de psikolojimi mahvetti. O yoğunlukta herkese aynı ilgiyi aynı özeni göstermesi imkansız kızlar 2 dakika durup soru bile soramıyor sunuz , Rabbim bana nasip etti çok şükür isteyen herkese versin inşAllah