Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

Arkadaşlar hulusi hoca iyi bir Dr ama sekreterleri bizim hassasiyetimizi anlamayacak kadar duyarsızlar.Bu süreç zaten sıkıntılı birde oraya ulaşamamakzorla ulaştığınızda cevap almamak ayrı bir sıkıntı ben yeni başlıycaktım ama vazgeçiyorum bu tedavide strese girmemek önemli iyi düşünün derim

Hulusi hocada 2 kere aşılama yaptırdım ikiside negatif sonuçlandı. evet gayet iyi bir doktor çok ilgili bir doktor ama inanılmaz kalabalık hele bide çalışansanız ve işe biran önce gitmeniz gerekiyorsa bekle Allah bekle insanın sinirleri yıpranıyor stres oluyor ister istemez. oturacak yer bile olmuyor. sekterleri evet arayıp da gelin diyolarlar ama o kadar aradım ben daha bir kere bile konuşamadım telefonda çünkü yoğunluktan telefona cevap vermiyorlar. Hoca çok iyi bir insan ama o kalabalıkta iki dakika bişey sorup konuşma imkanın yok. tüp bebek yaptırıcam artık ona mı gitsem başkasına mı gitsem çok kararsızım kızlar :( :KK17::KK17:

Hulusi hocada 2 kere aşılama yaptırdım ikiside negatif sonuçlandı. evet gayet iyi bir doktor çok ilgili bir doktor ama inanılmaz kalabalık hele bide çalışansanız ve işe biran önce gitmeniz gerekiyorsa bekle Allah bekle insanın sinirleri yıpranıyor stres oluyor ister istemez. oturacak yer bile olmuyor. sekterleri evet arayıp da gelin diyolarlar ama o kadar aradım ben daha bir kere bile konuşamadım telefonda çünkü yoğunluktan telefona cevap vermiyorlar. Hoca çok iyi bir insan ama o kalabalıkta iki dakika bişey sorup konuşma imkanın yok. tüp bebek yaptırıcam artık ona mı gitsem başkasına mı gitsem çok kararsızım kızlar :KK43: :KK17::KK17:
Gogsen hocaya git derim

Gogsen hocaya git derim
Aslında göğşen hocanın eşi çok süper bir doktor ama özel muayenesi olduğu için tüp bebek işlemini herhangi bir merkezde yapıyomuş. offf offf sorularr sorulaarrr bide göğşen hocayı düşeneyim teşekkür ederim

Bende bitürlü karar veremiyorum tam vermiştim başkente ama muamele korkuttu çok yoğun ve bende çalışıyorum orada zaman kavramı yok uff napıcam

Bende bitürlü karar veremiyorum tam vermiştim başkente ama muamele korkuttu çok yoğun ve bende çalışıyorum orada zaman kavramı yok uff napıcam
Aşılama yaptırırken yumurta kontrolüne gidiyorsunuz ya gün aşırı 9'da girip 12,30'da çıktığımı hatırlıyorum ben :) ama hulusi hocam gerçekten çok iyi ama bende kararsızım Ankara'da Cem Akarsu diye bir doktor var onu duydunuz mu acaba? Benimde biran önce karar vermem lazım bu ay tüp bebeğe başlıyorum artık hayırlısıyla

Kizlar benimde ilk tup bebek denemem olumsuzlukla sonuclandi subat ya da martta hoca degerlendirecek 2.ye baslayacagiz ikinci sansi vermek gerekiyor cunku hoca duruma hakim oluyor bu arada doktorum hulusi hoca

Kizlar benimde ilk tup bebek denemem olumsuzlukla sonuclandi subat ya da martta hoca degerlendirecek 2.ye baslayacagiz ikinci sansi vermek gerekiyor cunku hoca duruma hakim oluyor bu arada doktorum hulusi hoca
En kısa zamanda bebişini kucağına alırsın inşallah :) bi arkadaşım daha hulusi hocaya gidiyoruz. bu kadar kalabalıkta hoca acaba bazı ayrıntıları bazı noktaları kaçırıyor mu diye düşünüyoruz ama bilmiyorum yaa bunların hepsi vesile Rabbim ne zaman verirse o zaman olur

En kısa zamanda bebişini kucağına alırsın inşallah :) bi arkadaşım daha hulusi hocaya gidiyoruz. bu kadar kalabalıkta hoca acaba bazı ayrıntıları bazı noktaları kaçırıyor mu diye düşünüyoruz ama bilmiyorum yaa bunların hepsi vesile Rabbim ne zaman verirse o zaman olur
Canim benim amin bende senin gibi dusunmustum hoca beni unutuyor mu kafasi sanki karisik gibi diye ta ki ameliyat olana kadar adam benim anotomimi resmen kafasina kazimis o cok zeki biri insallah vesilemiz o dur sizin ilk mi deneme olacak

Canim benim amin bende senin gibi dusunmustum hoca beni unutuyor mu kafasi sanki karisik gibi diye ta ki ameliyat olana kadar adam benim anotomimi resmen kafasina kazimis o cok zeki biri insallah vesilemiz o dur sizin ilk mi deneme olacak
Banada küçük bi operasyon yaptı canım iki kerede aşılama denedik tutmadı bir ay dinlen dedi. aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanlar oluyor dedi ama benim hiç ümidim yok ki bu ay gidicem tüp bebek yapıcaz artık.
Ankarada başka doktora gittin mi hiç sen canım

Banada küçük bi operasyon yaptı canım iki kerede aşılama denedik tutmadı bir ay dinlen dedi. aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kalanlar oluyor dedi ama benim hiç ümidim yok ki bu ay gidicem tüp bebek yapıcaz artık.
Ankarada başka doktora gittin mi hiç sen canım
Yok canim gitmedim aşilamada şansin dusuk oldugu soyleniyor sana ne yapti canim histereskopi falan mi üzülme olur mu seni cok iyi anliyorum ama önce psikolojimizi toparlamamiz lazim ins bebislerin olucak

Yok canim gitmedim aşilamada şansin dusuk oldugu soyleniyor sana ne yapti canim histereskopi falan mi üzülme olur mu seni cok iyi anliyorum ama önce psikolojimizi toparlamamiz lazim ins bebislerin olucak
Rahimde şekil bozukluğu varmış armut gibiymiş de biraz :)) o üst kısmını ofis işlemiyle düzeltti. evet ben trioid hastasıyım bi de aşılama yapmadan direk tüp bebek yapalım dedim ama hoca kabul etmedi 2 kere denedik işte. yaa aslında kendimi çok üzmüyorum ama olsun istiyorum artık yaa evimizin içi bomboş bi boşluk var yani. biraz da işte ailesel sıkıntılar var ama çok şükür o kadar vahim durumda değilim ve dediğin gibi psikolojimizin normal olması lazım bu süreçte. seninde vücudunu tanımıştır hoca ilaçlara karşı verdiğin tepkiyi falan bu ikicisinde daha iyi olur tabi ve inşallah tutar bu sefer :)
tüp bebekte sen yattın mı sürekli hiç ayağa kalkmadan canım

Rahimde şekil bozukluğu varmış armut gibiymiş de biraz :)) o üst kısmını ofis işlemiyle düzeltti. evet ben trioid hastasıyım bi de aşılama yapmadan direk tüp bebek yapalım dedim ama hoca kabul etmedi 2 kere denedik işte. yaa aslında kendimi çok üzmüyorum ama olsun istiyorum artık yaa evimizin içi bomboş bi boşluk var yani. biraz da işte ailesel sıkıntılar var ama çok şükür o kadar vahim durumda değilim ve dediğin gibi psikolojimizin normal olması lazım bu süreçte. seninde vücudunu tanımıştır hoca ilaçlara karşı verdiğin tepkiyi falan bu ikicisinde daha iyi olur tabi ve inşallah tutar bu sefer :)
tüp bebekte sen yattın mı sürekli hiç ayağa kalkmadan canım
Yok canim yatmadim surekli ama bende cok şişkinlik oldu yatmak mümkün degildi yani bebis tutunmaya calisti ama tutunamadi 8 beta hcg cikti sonrada düştü aynen bende öyle düşünüyorum güvenmek ve inanmaktan başka yol yok canim napalim Allah yüzümüze baksin benim esimin sperm sayisi az 9 milyon ondan tabi bu canli ve cansiz toplam sperm sayisi ondan direk tüp denedi canim

Yok canim yatmadim surekli ama bende cok şişkinlik oldu yatmak mümkün degildi yani bebis tutunmaya calisti ama tutunamadi 8 beta hcg cikti sonrada düştü aynen bende öyle düşünüyorum güvenmek ve inanmaktan başka yol yok canim napalim Allah yüzümüze baksin benim esimin sperm sayisi az 9 milyon ondan tabi bu canli ve cansiz toplam sperm sayisi ondan direk tüp denedi canim
yaa benimde aşılamadan sonra kilo aldım zaten su içsem yarıyo ilaçlar mı şişirdi naptı bilemedim tüp bebekte de ondan çekiniyorum birazcık :( Bu sefer inşallah kavuşursun canım bebişine yada bebişlerine :))

yaa benimde aşılamadan sonra kilo aldım zaten su içsem yarıyo ilaçlar mı şişirdi naptı bilemedim tüp bebekte de ondan çekiniyorum birazcık :KK43: Bu sefer inşallah kavuşursun canım bebişine yada bebişlerine :))
Amin canim evet ilac lardan oluyor ama tekrarveriliyor kilolar doktorunu dinle o baslayalim diyorsa başla canim insallah ikimizde kavusuruz minnaklarimiza

Arkadaslar merhaba.. Bende hulusi hocaya gitmeyi dusunuyorum yardiminiza ihtiyacim var. En azindan benimle ayni sorunu yasayanlar varsa aranizda.. Daha once bir myom ameliyati oldum. Cok sukur su anda iyiyim hsg mde iyi cikti ama esimde ileri hareket sorunu ar degeri dusuk. Doktorlar bu sonuclarla hamile kalirsin ya da kalamazsin diyemeyiz dediler ama 6 aydir olmuyor iste her ay ayni husran.. Hulusi hocaya gitmeyi dusunuyorum bu ay sizce erken mi biraz daha beklemelimiyim.. Uff cok umitsizim ve mutsuzum:(((( benimle ayni sorunu yasayip hulusi hocaya gidenler var m

Arkadaslar merhaba.. Bende hulusi hocaya gitmeyi dusunuyorum yardiminiza ihtiyacim var. En azindan benimle ayni sorunu yasayanlar varsa aranizda.. Daha once bir myom ameliyati oldum. Cok sukur su anda iyiyim hsg mde iyi cikti ama esimde ileri hareket sorunu ar degeri dusuk. Doktorlar bu sonuclarla hamile kalirsin ya da kalamazsin diyemeyiz dediler ama 6 aydir olmuyor iste her ay ayni husran.. Hulusi hocaya gitmeyi dusunuyorum bu ay sizce erken mi biraz daha beklemelimiyim.. Uff cok umitsizim ve mutsuzum:KK43:((( benimle ayni sorunu yasayip hulusi hocaya gidenler var m
Ah canim benim gecmis olsun beni kasim 17sinde ameliyat etti miyomektomi oldum .Simdi aralik adetimi bekleyip bittikten sonra rahim filmi cekilecek. Eger hersey yolunda giderse martta tup bebek denemesi yapicaz ilk denememde tutmamisti. Ameliyatimi Hulusi Hoca yapti bu surecten sonra nasil olacak bende bilmiyorum hayirlisi

Amin canim evet ilac lardan oluyor ama tekrarveriliyor kilolar doktorunu dinle o baslayalim diyorsa başla canim insallah ikimizde kavusuruz minnaklarimiza

Ah canim benim gecmis olsun beni kasim 17sinde ameliyat etti miyomektomi oldum .Simdi aralik adetimi bekleyip bittikten sonra rahim filmi cekilecek. Eger hersey yolunda giderse martta tup bebek denemesi yapicaz ilk denememde tutmamisti. Ameliyatimi Hulusi Hoca yapti bu surecten sonra nasil olacak bende bilmiyorum hayirlisi
bende subat ayinda olmustum hsg cekildi agustosta 6 ay oldu demiyoruz. O kadar yorucu bir surecki myomla ugrastigim zamanlar bebegin olmamasi nerdeyse 2 yildir ugrasiyoruz. Artik enerjimde tukendi galiba.

merhaba arkadaslar.bende hulusi hocanin hastasiyim.agustos ayinda negatifle sonuclanan bir asilamam var.kasim ayinda da uzun protokol olarak ilk tup bebek denememize basladik.yarin transferim var.fakat anladigim kadariyla hastanede 3.gun embriyo transferi gerceklestiriyolar.5.gun embriyosu yapmiyorlar bu bana cok mantikli gelmedi.bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim.

merhaba arkadaslar.bende hulusi hocanin hastasiyim.agustos ayinda negatifle sonuclanan bir asilamam var.kasim ayinda da uzun protokol olarak ilk tup bebek denememize basladik.yarin transferim var.fakat anladigim kadariyla hastanede 3.gun embriyo transferi gerceklestiriyolar.5.gun embriyosu yapmiyorlar bu bana cok mantikli gelmedi.bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim.
Arkadasim bana 2. Gun yaptilar dusun o kadar kaliteli embrion var dedi yasin 27 dedi yani yani benim avantajlarim dezavantajlarima dönüstu. Simdi ise onemsiz gorulen miyomlarimdan dolayi miyomektomi oldum ve aralik adetim bekleniyor rahim filmi cekilecek hoca ilkinde bu kadar detayci davranmadi simdi ise daha farkli bir yol izliyorum Allah yardimcimiz olsun. Ilk bebisim tutunmadigimda bende tereddutlere kapildim ikinci gun transfer mi olur histereskopi yapmisti miyomum alinamamisti ama 6 kere tup bebek tedavisi deneyen ve en sonunda hulusi hoca ile gebe kalan bir arkadasla tanistim o da sabret ve ikinci sansi mutlaka hulusi hocaya ver dedi cunku ankaradaki diger tup bebek merkezi doktorlari hulusi hocaya bir duayendir o diyorlarmis. Simdi bekleyip sabredecegiz

Back
X