Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

Arkadaslar bana yardimci okun nolur :KK43: daha once lokman hekim hast.hsg ve kan tahlili yapildi tüplerim kapali ve pco mevcut.Simdi Hulusi hocaya gitsem yine ayni islemleri yapar mi maddi olarak bu veni yipratir bir de diyelim tüp bebek tedavisine basladik her randevuda 122 tl mi odicez :KK43:maddi olatak skisik olmasam sknti yok ama kafam cok karışık
Merhaba..
Bende Hulusi Beyde tüp bebek yaptırdım ve şuan süreci takip ediyoruz.
Hulusi Hoca asla paragöz bir insan değil aksine işini titiz bir şekilde, para hırsı olmadan yapan biri. O nedenle mutlaka gidip görüşmenizi tavsiye ederim.
Evet her randevuda 122 TL ödeniyor (10 gün geçerli)..Ancak ben bu konuda çok araştırma yaptım diğer merkezler çok daha pahalı. Ayrıca Başkent Hastanesinde kredi kartına taksit imkanı var ve bu da sizi çok rahatlatıyor. Şahsen biz taksit imkanını çok kullandık.
Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin...

Kızlar herkese merhaba bende 6 nisan cuma günü transfer oldum beklemedeyim. Hulusi hocayla tedavi gördüm ve çok memnunum

Ben de hulusi hocaya şehir dışından gitmek istiyorum ama karar veremedim. Benim tedavim sürekli erteleniyor önde giden foliküllerim oluyor hızlı gelişen. Başkent üniversitesini ve hocayı bu konuda nasıl değerlendiriyorsunuz. Bülent traş gibi hocalar farklı teknikler kullanılıyor instagramdan takip ettiğim kadarıyla.

Hulusi Hocaya yeni siklus döneminde tekrar başlayacağım. Daha önce başladığımız tedavi kendiliğinden hamile kalmamla son bulmuştu. Ofis yapıldı bazı işlemler yapılmıştı kendiliğinden olan bebeğim 3 ayı bittiği gün kalbi durdu ve genetik incelemesi sonucunda down sendromlu olduğu ortaya çıktı, bu düşükten bir süre sonra yeniden Hulusi Hocaya gittim genetik inceleme yapıldı sorun çıkmadı ancak kilo vermem gerektiği konusunda çok ısrarcıydı şimdi 10 kg kadar verdim yeniden başlayacağım umarım en yakın zamanda olumlu sonuç alırım.

Hulusi Hocaya yeni siklus döneminde tekrar başlayacağım. Daha önce başladığımız tedavi kendiliğinden hamile kalmamla son bulmuştu. Ofis yapıldı bazı işlemler yapılmıştı kendiliğinden olan bebeğim 3 ayı bittiği gün kalbi durdu ve genetik incelemesi sonucunda down sendromlu olduğu ortaya çıktı, bu düşükten bir süre sonra yeniden Hulusi Hocaya gittim genetik inceleme yapıldı sorun çıkmadı ancak kilo vermem gerektiği konusunda çok ısrarcıydı şimdi 10 kg kadar verdim yeniden başlayacağım umarım en yakın zamanda olumlu sonuç alırım.
Canım ben de göğşen hocanın hastasıyım kayıplarım var, dün yumurta toplamam yapıldı tekrar PGD yapılacak, sana da PGD önerildi mi?

Canım ben de göğşen hocanın hastasıyım kayıplarım var, dün yumurta toplamam yapıldı tekrar PGD yapılacak, sana da PGD önerildi mi?
Yok geçen sene gitmistim dr a ama sonuçlar iyi demişti yani genetik incelenmeli olması gerekiyor demedi.

Yok geçen sene gitmistim dr a ama sonuçlar iyi demişti yani genetik incelenmeli olması gerekiyor demedi.
Bende ve eşimde de genetik bi sonuç çıkmadı canım.. Ama 2 yıl içinde, 2 doğal 1 tüp bebek ikiz olmak üzere 4 kaybım var.. Yaşım 37 AMH düşük.. Yapılmasını ben istedim doktorum da yapılsa iyi olur dedi..

Bende ve eşimde de genetik bi sonuç çıkmadı canım.. Ama 2 yıl içinde, 2 doğal 1 tüp bebek ikiz olmak üzere 4 kaybım var.. Yaşım 37 AMH düşük.. Yapılmasını ben istedim doktorum da yapılsa iyi olur dedi..
Tüp bebeği sorunu olmayanlar da yapabiliyor dimi?
En az kaç yaşında olmak gerek?

Belli bi yaşı yok diye biliyorum.. Ama herhangi bi sorun yoksa neden yapılacak ki onu anlayamadım?
Doğal yollarla kalamadım
Üç doktora bakıttık
Eşimde de bende de sorun yok şükür ama benim anladığım kafama takmaktan oluyor
Bunun çözümü var mı sizce
Bi Öner’iniz ya da fikriniz var mı

Doğal yollarla kalamadım
Üç doktora bakıttık
Eşimde de bende de sorun yok şükür ama benim anladığım kafama takmaktan oluyor
Bunun çözümü var mı sizce
Bi Öner’iniz ya da fikriniz var mı
Anladım canım.. Yalnız sebepsiz infertilite denilen şey bi sebep olmayışından ziyade sebebinin bulunamayışıyla ilgili oluyo..eğer yaşın 30 dan küçükse 1 yıldır, 30 üstüyse 6 aydır deneyip olmadıysa tedaviye başlamanı önerir zaten doktorlar..

ben arıyorum evet kuzumm, burası özel olması lazım, ne kadar ücreti acaba bilginiz var mı?
İlla vardır bilen
Bi yerde gözüm kapalı burayı seçtim tarzı yazıyodu ilk mesajlarda
Ankara’da olsam ben de burayı seçerdim içime sindi:))

İlla vardır bilen
Bi yerde gözüm kapalı burayı seçtim tarzı yazıyodu ilk mesajlarda
Ankara’da olsam ben de burayı seçerdim içime sindi:))
kuzum tüp bebek için mi bakıyor sadece acaba.. takip için bilemedim.. hani uzmanlaştıkları alan farklı oluyor ya.. ben bi soruyum bakalım.. bi araştırıyım canım çok sağoll;)

Ankara baskent hastanesi hulisi bulent hocayi soruyorsunuz sanirim hoca tup bebek uzmani ve klinik baskani isinin ehli daha önceki doktorlar sorun yok demesine ragmen hamile kalamamstm ama meğersem dha once gittigim doktorlr gorememis kist varmisti baska bi skntm yok kistten dolayi olmuyor die bisey diemem dedi stres en basta etken tabi yumurtlma 14 gun saniyordum 2 seferdir 21.gun ckti denk glmiyorda olabilir doktora sorduğumda hocam dha oncede varmydi boyle birsey her goz goremez dedi benden tavsiye iyi bir doktor arastirin isinin ehli olsun kadin dogum uzmni degil inferlite ozel ilgi alani olsun

Yaş ilerledikçe düşük riski artıyor buna neden olanlardan biri de genetik bozulma yasla bağlantılı diye biliyorum belki o zaman demedi ama şimdi diyebilir bir fikrim yok bende 35 yaşındayım. Amh baktirali epey oldu belki benimde düştü bilemiyorum. Benim bir düşük var doğal yolla oldu o da. Pko var bende.

Back
X