Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bana direkt ameliyat dedi bi ilaç verdi 28 gün kullanıp tekrar gel kesin kararı verelim dedi. sizin kist belki küçüktür benim 2 tane biri 4,5 cm biri 3,9cm miş . hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık.
bana direkt ameliyat dedi bi ilaç verdi 28 gün kullanıp tekrar gel kesin kararı verelim dedi. sizin kist belki küçüktür benim 2 tane biri 4,5 cm biri 3,9cm miş . hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık.
Merhaba Rabbim bana da hulusi hocayı vesile kıldı ve ben de şuan ikizlerime hamileyim ank da oturanlAr için tek tavsiye ediceğim doktor daha önce başka merkezde denedik olmadı ilk baştada aklında burası vardı ama kalabalık die başka merkeze gittim pişman oldum araştıranlar için fikir olsun istedim erkek faktördü bizimkisi morfoloji 0 sayı cok azdı
Ankara baskent hastanesi hulisi bulent hocayi soruyorsunuz sanirim hoca tup bebek uzmani ve klinik baskani isinin ehli daha önceki doktorlar sorun yok demesine ragmen hamile kalamamstm ama meğersem dha once gittigim doktorlr gorememis kist varmisti baska bi skntm yok kistten dolayi olmuyor die bisey diemem dedi stres en basta etken tabi yumurtlma 14 gun saniyordum 2 seferdir 21.gun ckti denk glmiyorda olabilir doktora sorduğumda hocam dha oncede varmydi boyle birsey her goz goremez dedi benden tavsiye iyi bir doktor arastirin isinin ehli olsun kadin dogum uzmni degil inferlite ozel ilgi alani olsun