Tüp Bebek Merkezleri baskent üniverstesi hulusi bülent zeyneloğlu

arkdaşlar başkent hastanesinde hulusi hoca da çikolata kisti ameliyatı olan varmı aranızda? varsa nekadar tuttu ameliyatınız bilgi verebilirmisiniz

Tüpler açık çıktı ama hsg çekiliyor kadar ağrılı oldu köpüklü işlem (exem foam kit) kanama yine aynı keza.

Kafam çok karışık masrafları ile başa çıkamayacağımı düşündüğüm için devlet hastanesi düşünmeye başladım :KK57:
Ne kadar ödediniz exem e

Merhaba Rabbim bana da hulusi hocayı vesile kıldı ve ben de şuan ikizlerime hamileyim ank da oturanlAr için tek tavsiye ediceğim doktor daha önce başka merkezde denedik olmadı ilk baştada aklında burası vardı ama kalabalık die başka merkeze gittim pişman oldum araştıranlar için fikir olsun istedim erkek faktördü bizimkisi morfoloji 0 sayı cok azdı

Ankara baskent hastanesi hulisi bulent hocayi soruyorsunuz sanirim hoca tup bebek uzmani ve klinik baskani isinin ehli daha önceki doktorlar sorun yok demesine ragmen hamile kalamamstm ama meğersem dha once gittigim doktorlr gorememis kist varmisti baska bi skntm yok kistten dolayi olmuyor die bisey diemem dedi stres en basta etken tabi yumurtlma 14 gun saniyordum 2 seferdir 21.gun ckti denk glmiyorda olabilir doktora sorduğumda hocam dha oncede varmydi boyle birsey her goz goremez dedi benden tavsiye iyi bir doktor arastirin isinin ehli olsun kadin dogum uzmni degil inferlite ozel ilgi alani olsun
merhaba , bana pko tanısı kondu da Ankara Baskent Hastanesinde bildiğiniz özellikle bu konuda işinin ehli bi doktor var mı ?

Back
X