- 5 Şubat 2016
- 1.549
- 1.235
- 63
Arkadaşlar benden 1 yaş büyük kız kardeşim hamile oldğum için yanıma geldi ailem başka şehirde normalde kız kardeşim kapalı ve bende açık biriyim kız kardeşim namaz kıl baskısı yapıyor devamlı emri vaki yapıyor hadi andest alıp namaz kılalım falan eşim akşam geldiğinde onada zorla namaz kıldırtmaya çalışıyo başlarda hoşuma gidiyodu ama bu kadar aşırı baskı yapması artıl sinirlendirmeye başladı sabah namazınada kaldırcam sizi bilmem ne diyip duruyor dün akşam yatsı namazı kılarken bacaklarımda dermansızlık olmaya başladı ve zorlandığımı hissettim tabiki bu bir bahane değil ama bu kadar baskı yapmadı sinir bozucu olmaya başladı söylüyorum kendisine sen ibadetini yap bizim aklımız var biz yaparız zaten diyorum güzel dille söylüyorum yinede kendi kurallarını benim evimde uygulamaya çalışıyor sinirleniyorum bu şekilde daha çok günaha giriyorum ve vicdanen içim hiç rahat değil daha çok rahatsız hissediyorum ve bebeğime birşey olacak diye korkuyorum allah beni cezalandırır diye sizce ne yapmalıyım