Baskı

Legendwomen

LİFE GOES ON EVERYTHİNG İS OKEY
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
1.391
1.371
63
25
Merhaba hanımlar, bugün babamla konuşurken geleceğim hakkında ben başarılı bir kadın olacam dedim ve bana söylediği şey şu neden başarılı bir kız demiyorsun da kadın diyorsun dedi laflarına dikkat et dedi ve ben bu baskıdan nefret ediyorum ve korkuyorum ağzımdan bakire değilim ben lafı çıkacak diye ki ben pişman bile değilim bakire olmadığıma ama bu baskı çok saçma geliyor ne yapabilirim bu konuda

Merhaba hanımlar, bugün babamla konuşurken geleceğim hakkında ben başarılı bir kadın olacam dedim ve bana söylediği şey şu neden başarılı bir kız demiyorsun da kadın diyorsun dedi laflarına dikkat et dedi ve ben bu baskıdan nefret ediyorum ve korkuyorum ağzımdan bakire değilim ben lafı çıkacak diye ki ben pişman bile değilim bakire olmadığıma ama bu baskı çok saçma geliyor ne yapabilirim bu konuda
Ne alaka yaa "kadın" kelimesiyle bekaretin ne alakası var?

"baba ben bakire değilim" deme ihtiyacı neden hissediyorsunuz ki :D

kimseye birşey açıklamak zorunda değilsiniz

herkesin de kendi görüşü , bende kadınlara bayan denilmesinden rahatsızım burada bile sürekli bayan diyorlar hanım da denebilir ısrarla bayan diyorlar bunun dışında kadın kız mevzularına gelene kadar önce bizim kendi içimizde çözmemiz gerekeen çooook mesele var

babanızda bu tarz kelimelerden hoşlanmıyorsa damarına basmayın yarım asırlık adamı bu saatden sonra değiştiremezsiniz sonuçta boşverin

Back
X