Kendi hayatını kur.babam dısarı cıkmama kesinlikle karsı kıyafetime cok karısır asla bi yerimib gözükmemesi lazım ve dar olmaması lazım asırı dikkat cekmemem lazım takı vs asırı takmamam lazım ve toplum icinde gülmemden de rahatsızlık duyuyor ama ben bunları bi sekilde hallediyorum o isteyken. ama artık diledigim gibi gezmek dolaşmak istiyorum kendimi sürekli onun isten gelis saati 19.00a göre ayarlamak istemiyorum.dısardayken acaba eve geldi mi diye düşünmek istemiyorum ve saha gec saatlere kadar kalmak istiyorum arkadaslarımla cevremle gezip vakit gecirmek istiyorum. ne yapmam lazım gercekten asırı yoruldum ya karsı geldigimde de hakaret ediyor telefonumu alıyor beni baska seyler yapmısım gibi sucluyor ve yüzüme bakmıyor.
ona da izin vermez kiKendi hayatını kur.
Sınır ötesi sevgilin aynı şeyleri yapınca ay beni seviyor koruyor diye için gidiyor da seni gerçekten seven koruyan biraz abartsa da başına bi iş gelmesin diye kendini paralayan baban olunca şikayet...ona da izin vermez ki
üni 1. sınıfım 19 yasındayımÖncelikle yaşın kaç? Eğitim durumun ne?
Benim anlamadığım bu kadar baskı altındayken nasıl sevgili yapabildiğiniz.babam dısarı cıkmama kesinlikle karsı kıyafetime cok karısır asla bi yerimib gözükmemesi lazım ve dar olmaması lazım asırı dikkat cekmemem lazım takı vs asırı takmamam lazım ve toplum icinde gülmemden de rahatsızlık duyuyor ama ben bunları bi sekilde hallediyorum o isteyken. ama artık diledigim gibi gezmek dolaşmak istiyorum kendimi sürekli onun isten gelis saati 19.00a göre ayarlamak istemiyorum.dısardayken acaba eve geldi mi diye düşünmek istemiyorum ve saha gec saatlere kadar kalmak istiyorum arkadaslarımla cevremle gezip vakit gecirmek istiyorum. ne yapmam lazım gercekten asırı yoruldum ya karsı geldigimde de hakaret ediyor telefonumu alıyor beni baska seyler yapmısım gibi sucluyor ve yüzüme bakmıyor.
olay öyle degil ben sevgilimin yaptıklarına okey degilim babamın yaptıkları da normal degil amaSınır ötesi sevgilin aynı şeyleri yapınca ay beni seviyor koruyor diye için gidiyor da seni gerçekten seven koruyan biraz abartsa da başına bi iş gelmesin diye kendini paralayan baban olunca şikayet...
Bir de üç aydır sevgili adam yurtdışında ve 7-8 kere buluşmuş. Bu nasıl baskıysa artık.Benim anlamadığım bu kadar baskı altındayken nasıl sevgili yapabildiğiniz.
Üniversite okutuyorlar sevgilin de varmış. O kadar da asarım keserim değiller demek ki. Şu an yapabileceğin bir şey yok okulunu okuyacaksın önce mezun olup işe gireceksin.üni 1. sınıfım 19 yasındayım
Aşkım babanı begenmiyorsun da aynı model bi adamla niye sevgilisin o zaman?olay öyle degil ben sevgilimin yaptıklarına okey degilim babamın yaptıkları da normal degil ama
Niye sevgilin hala o zaman? Hadi baban atsan atılmaz, satsan satılmaz.olay öyle degil ben sevgilimin yaptıklarına okey degilim babamın yaptıkları da normal degil ama
Benim anlamadığım bu kadar baskı altındayken nasıl
Bir de üç aydır sevgili adam yurtdışında ve 7-8 kere buluşmuş. Bu nasıl baskıysa artık.
okudugunu anlama zorlugun mu var babam isten dönene kadar evde oluyorumBir de üç aydır sevgili adam yurtdışında ve 7-8 kere buluşmuş. Bu nasıl baskıysa artık.
tmm ayrılıyormNiye sevgilin hala o zaman? Hadi baban atsan atılmaz, satsan satılmaz.
Açıkçası zamane anne babalarına çok çok üzülüyorum. Bu kuşak terör estiriyor. Anlamını dahi bilmedikleri bir sürü kelimeyle cümleler kurup haklı olmaya çalışıyorlar.Bir de üç aydır sevgili adam yurtdışında ve 7-8 kere buluşmuş. Bu nasıl baskıysa artık.
İster ayrıl, ister ayrılma beni hiç ilgilendirmez ama yağmurdan kaçarken doluya tutulursun, ona dikkat et.tmm ayrılıyorm
ayrılıyorm bi dkAşkım babanı begenmiyorsun da aynı model bi adamla niye sevgilisin o zaman?
Biz okuduğumuzu anlıyoruz. Sizde yaşadığını idrak edememe sıkıntısı var.okudugunu anlama zorlugun mu var babam isten dönene kadar evde oluyorum
ben babama sevgilim oldugunu mu söylüyorum ne degisik insanlarsınız saklıyorum tabiki deAçıkçası zamane anne babalarına çok çok üzülüyorum. Bu kuşak terör estiriyor. Anlamını dahi bilmedikleri bir sürü kelimeyle cümleler kurup haklı olmaya çalışıyorlar.
19 yaşımdayken üniversite 2.sınıftaydım. Bir tane platoniğim vardı, kantine girip çıktıkça bakardım mal gibi. Biz de kısıtlandık. Aman kızım şuna dikkat et, aman yavrum buna dikkat et dendi. Hönkürmedik kimseye.
Babam çok müdahale ediyor ama sevgilim var. Hı hı evet.
DEME ÖYLE YAAAİster ayrıl, ister ayrılma beni hiç ilgilendirmez ama yağmurdan kaçarken doluya tutulursun, ona dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?