baskıcı aileden nasıl izin alınır

aleyaren

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2025
20
7
1
babam dısarı cıkmama kesinlikle karsı kıyafetime cok karısır asla bi yerimib gözükmemesi lazım ve dar olmaması lazım asırı dikkat cekmemem lazım takı vs asırı takmamam lazım ve toplum icinde gülmemden de rahatsızlık duyuyor ama ben bunları bi sekilde hallediyorum o isteyken. ama artık diledigim gibi gezmek dolaşmak istiyorum kendimi sürekli onun isten gelis saati 19.00a göre ayarlamak istemiyorum.dısardayken acaba eve geldi mi diye düşünmek istemiyorum ve saha gec saatlere kadar kalmak istiyorum arkadaslarımla cevremle gezip vakit gecirmek istiyorum. ne yapmam lazım gercekten asırı yoruldum ya karsı geldigimde de hakaret ediyor telefonumu alıyor beni baska seyler yapmısım gibi sucluyor ve yüzüme bakmıyor.

Kendi hayatını kur.

Benim anlamadığım bu kadar baskı altındayken nasıl sevgili yapabildiğiniz.

Sınır ötesi sevgilin aynı şeyleri yapınca ay beni seviyor koruyor diye için gidiyor da seni gerçekten seven koruyan biraz abartsa da başına bi iş gelmesin diye kendini paralayan baban olunca şikayet...
olay öyle degil ben sevgilimin yaptıklarına okey degilim babamın yaptıkları da normal degil ama

Bir de üç aydır sevgili adam yurtdışında ve 7-8 kere buluşmuş. Bu nasıl baskıysa artık.
Açıkçası zamane anne babalarına çok çok üzülüyorum. Bu kuşak terör estiriyor. Anlamını dahi bilmedikleri bir sürü kelimeyle cümleler kurup haklı olmaya çalışıyorlar.
19 yaşımdayken üniversite 2.sınıftaydım. Bir tane platoniğim vardı, kantine girip çıktıkça bakardım mal gibi. Biz de kısıtlandık. Aman kızım şuna dikkat et, aman yavrum buna dikkat et dendi. Hönkürmedik kimseye.
Babam çok müdahale ediyor ama sevgilim var. Hı hı evet.

ben babama sevgilim oldugunu mu söylüyorum ne degisik insanlarsınız saklıyorum tabiki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…