baskıcı aileden nasıl izin alınır

ben babama sevgilim oldugunu mu söylüyorum ne degisik insanlarsınız saklıyorum tabiki de
Aferim. Sakladığın için de her şey normal oluyor. Soruyu anlasak mı önce. Madem bu kadar baskıdasın, nasıl sevgili yapacak ortamlara girdin diyor insanlar.

Ben ailemden ayrı bir sehirdeydim, okula gider gelirdim olur da başka bi işim olsa annemi arar söylerdim, hani başıma bi iş gelirse beni nerede arayacaklarını bilsinler. Valla bizim nesil korkuyordu. simdikiler çok cesur.

ben babama sevgilim oldugunu mu söylüyorum ne degisik insanlarsınız saklıyorum tabiki de
Burda size ne yazılır ki
üniversiteyi şehir dışında okuyabilirdiniz belki o zaman izin derdiniz olmazdı
Babanın evi babanın kuralları

Kendi hayatınızı kurmadan paranızı kazanmadan maalesef o ne derse o

bu ne kanka sürekli bi eleştiri pesindesiniz acık acık yaptıklarını söylesem susarsınız
Yo susmam. Bu her şeyi biliyorum havalarıyla adamı nasıl çileden çıkarıyorsunuz kim bilir. Milletle dalga geçer gibi tmm ayrılıyorum yazmalar, enteresan konuşmalar.
Soru sormuşsunuz insanlar cevap veriyor. Karşınızdaki insanlar sizin gibi dünkü çocuk değil. Sizin gittiğiniz yollardan dönüyoruz biz. İnsanlara ya soru sormayın ya da yazdıklarına cevap verirken haddinizi aşmayın.

Bak kızım, ben senin annen yaşındayım. Böyle alay ettiğini zannediyorsun ya çok ergence hareketler bunlar. Ne yaparsan yap, çokta umurumda. Allah akıl fikir versin.
Nasıl çocuk yetiştiriyorlar anlamak mümkün değil. Terbiyesiz terbiyesiz tavırlar, garip hitaplar. Dünkü çocuk milletle laf dalaşına giriyor.

bu ne kanka sürekli bi eleştiri pesindesiniz acık acık yaptıklarını söylesem susarsınız
Biz senin yaptıklarını okuduk anladık, baban bişey biliyor ki böyle davranıyor. Bak yavrucum duydukların hoşuna gitmiyor farkındayım ama otur bi düşün, bu insancıklar niye böyle söylüyor diye. Kendinle ilgili bir karar vereceksen ya da bir davranışta bulunacaksan kıstasın şu olsun; benim kızım bunu yapsa ben nasıl tepki gosterirdim.

Burda size ne yazılır ki
üniversiteyi şehir dışında okuyabilirdiniz belki o zaman izin derdiniz olmazdı
Babanın evi babanın kuralları

Kendi hayatınızı kurmadan paranızı kazanmadan maalesef o ne derse o
üniye zor yolladı ne sehir dısısı

baskıcı birisiyle sevgili olduğumu söylediğim icin böylesiniz olay bunun cok dısında o cocugu istedigim an hayatımdan cıkarırım biter gider ama ben su ana çözüm bulmak istiyorum gercekten her seyime karısıyor acıgımı bulmak icin elinden geleni yapıyor

O zaman okulunuz bitip meslek sahibi oluncaya kadar ne derse eyvallah diyeceksiniz

Aferim. Sakladığın için de her şey normal oluyor. Soruyu anlasak mı önce. Madem bu kadar baskıdasın, nasıl sevgili yapacak ortamlara girdin diyor insanlar.

Bak kızım, ben senin annen yaşındayım. Böyle alay ettiğini zannediyorsun ya çok ergence hareketler bunlar. Ne yaparsan yap, çokta umurumda. Allah akıl fikir versin.
ne alay etmesi ablacım üzüldügüm icin deme öyle dedim. yasınız büyük diye her konuda haklı olabilirsiniz diye bir sey yok saygımı bozmam

Okul kazanıp okuyup kendi paranı kazanmaya başlarsan rest cektinlerinde gücün olur Aşırı baskiyida çok rahatliğıda onaylamiyorum insan anne babası ile uygun bir dille herşeyi paylasmaliki başına ne gelirse gelsin ailenin desteğini hissetsin çok sıkılan aşırı otorite ile büyüyen kız yada erkek karar alma doğru karar verme becerisi edinemiyor .Herşeyi gizli saklı yapıyor ve ne doğru ne hatalı kim kötü kim iyi bilmiyor çocuk kalıyor .Bu nedenle belli bir özgürlük alanı güven ve destek olursa bunların yerine yalanlar olmaz kaçıp kurtulma fikride olmaz

tesekkür ederim gercek anlamda anladın beni

ne alay etmesi ablacım üzüldügüm icin deme öyle dedim. yasınız büyük diye her konuda haklı olabilirsiniz diye bir sey yok saygımı bozmam
Saygını ve üslubunu bozmadığın sürece burada herkes sana yardımcı olmak için elinden geleni yapar merak etme ama buradaki kadınlar herkesin karakterini şıp diye çözüyorlar. Bu da hayat tecrübesi ile alakalı. Sen bir çıkış yolu arıyorsan önce okuluna asılacaksın ve atanırsın, iş bulursun bir şey yaparsın artık, kendi ayakların üzerinde durarak bütün baskılardan kurtulursun.

tesekkür ederim gercek anlamda anladın beni
Hepimiz anlıyoruz da ortam çok kötü tabiki özgürlük istiyor gençler işte bizlerde korkuyoruz ortalık takıntılı şiddet eğilimli erkek kaynıyor yani bu nedenle aslında insanlar sert yorumlar yapıyor bir lise aşkı konusuna bende yaptım.Ne yapıp edin mutlaka meslek sahibi olun gerisi olur bir şekilde .

Ama senin baskılanmış halin buysa adam korkuyor demek ki. Biraz onun gözüyle baksana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…