kızlar meraba, ben 25 yaşındayım ve şu ana kadarki hiçbir kararımı kendim aldım diyemiyorum, annem soruyor, ne yapmayı düşünüyosun, anlattıktan sonra, hayır öyle olmaz böyle yapacaksın diyo, ve bu beni şu zamana kadar hiç mutlu etmedi, annem istiyo diye 4 yıllık gereksiz bir fakülte bitirdim, annem istiyor diye, okumaktan bıktığım halde yüksek lisans yapıyorum ve annem istiyor diye, iş bulup çalışamıyorum.. ve inanılmaz mutsuzum, birşey söylediğimde hayır bunu böyle yapcaksın diye müdahale ediyor hemen..
ben bu kadar mı gerizekalıyım da kendi kendime kararlar alıp uygulayamıyorum. tamam tek çocuk olmamdan kaynaklanan bir baskı var, ama nice tek çocuk olan arkadaşlarım var, aileleri çocuklarının sözüne saygı gösteriyo, çok bunaldım nerde yanlış yapıyorum, ve BIKTIM
ben bu kadar mı gerizekalıyım da kendi kendime kararlar alıp uygulayamıyorum. tamam tek çocuk olmamdan kaynaklanan bir baskı var, ama nice tek çocuk olan arkadaşlarım var, aileleri çocuklarının sözüne saygı gösteriyo, çok bunaldım nerde yanlış yapıyorum, ve BIKTIM