baskıcı anne

Aynı durum bendede var. Yok düzeltemiyorum. Tam diyorumki düzeldi. Sonra bi bakıyorum aynı. İstediği bölümü okudum. Olmadı bıraktım. Niye bıraktım diye burnumdan getirdi. Nereye gitsem bende geleyim diyor. Erkek arkadaşım olduğunda hoşlanmazsa istemiyorum, sen istiyorsan kapı orada diyor. Aahhh aaaahhhb.

Bence bu tip ailelerin psikologa gitmesi lazim.. anormal bir durum.. zamaninda benim ailemde cok baskiciydi, oz guvenimi kaybettim, olan bana oldu.. simdide hayatimi bazi konularda yonetmek istiyorlar.. gelde dellenme.. annenizin kolundan tutup derhal bir uzmana goturun.. ben bunu yapmistim ama anladimki annem hala duzelmemis.. yine yapcam.. yine yapcam.. 25 yasindasin cnm sen bir bireysin.. zamaninda babamda egitim hakkimi elimden alacakti nerdeyse, o liseye gitmeni istemiyorum diyerekten, ama ben direndim.. hatta bagirip cagirdim.. kotumu yaptim hayir, eger bunu yapmasaydim meslek sahibi olamazdim.. aileyse aile, aile duracagi yeri bilsin artik, cocuklarin psikolojilerini etkilemesinler..
30 oldu artık :KK70:

hımm konu açılalı baya bi zaman olmuş inşallah istediğin gibi bir hayata kavuşmuşsundur canım

Aynı durum bendede var. Yok düzeltemiyorum. Tam diyorumki düzeldi. Sonra bi bakıyorum aynı. İstediği bölümü okudum. Olmadı bıraktım. Niye bıraktım diye burnumdan getirdi. Nereye gitsem bende geleyim diyor. Erkek arkadaşım olduğunda hoşlanmazsa istemiyorum, sen istiyorsan kapı orada diyor. Aahhh aaaahhhb.
hilalll kızz kendi konunu halletinde sanki burdasın seni ararken burda yakaladım

Back
X