- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
- Konu Sahibi dayanamicam konuscam
-
hepsi güzel gercekten ama dediğiniz gibi misafir takımını değiştirme imkanınız varsa değiştirin derimm diğeerlerini çok begendım günlük yemek takımınız en beğendiklerim arasındaherkes paylaşıyor son altı aydır bende başladım bişeyler toplamaya.. hepsinide bi deftere yazıyorum henüz fazla bişey olmasada not almakta fayda var öyle değil mi :) bunu en son doğumgünümde arkadaşlarım toplanıp almışlar eve getirene kadar canım çıktı 24 parça :) Eki Görüntüle 1181115 bunlar shaferdan aldım komple 1500e ocak ayında ama yemek takımından pek menun değilim değiştirsem mi sizce Eki Görüntüle 1181119 Eki Görüntüle 1181122 Eki Görüntüle 1181123 Eki Görüntüle 1181124 bunu A101 den aldım 7 tl yeEki Görüntüle 1181128 mehtap tenceremi 22 tl ye almışım ama şubatta Eki Görüntüle 1181129 lav serisi benim inaılmaz hoşuma gidiyor çay bardağı takımını 18tl ye almışım 30.03.2014 de sürahi ve saklama kabının fiyatını yazmamışım Eki Görüntüle 1181138 Eki Görüntüle 1181140 mini baharatlığımı arkadaşım yılbaşı çekilişinde almış bana Eki Görüntüle 1181144
şimdilik bunlar.. sizce misafşr yemek takımımı değştireyim mi çok mu basit kaçmış
hepsi güzel gercekten ama dediğiniz gibi misafir takımını değiştirme imkanınız varsa değiştirin derimm diğeerlerini çok begendım günlük yemek takımınız en beğendiklerim arasında
Canım hepsi çok güzel güle güle kullan inşallah ama çay bardağına ayrı bi bayıldım yaa
Seneye de benim düğünüm var daha hiçbir şey almadım
Canım hepsi çok güzel güle güle kullan inşallah ama çay bardağına ayrı bi bayıldım yaa
Seneye de benim düğünüm var daha hiçbir şey almadım
onda sana çay ikram etmeyi isterdim :) yada carefourda 18 liraya alabilirsin. züccaciye reyonunda lav serileri var bolcana
tskler canım benm de var ceyiz topiğim fırsatın olunca bakarsınnay beğenmenize sevindim daha güzelleri sizin olsun
a101 i takip edin 15tl ye gelir o bardaklar
güzel seyler gelio canım bunların su bardakları şekerlikleri felan da geliyor hemde marketlerden çok uygun bu bardak bizim burda bi markette 30 tl a101 yarı fıyatına getiriyorrTeşekkürler canım benim takibime aldım a101i bundan sonraa
güzel seyler gelio canım bunların su bardakları şekerlikleri felan da geliyor hemde marketlerden çok uygun bu bardak bizim burda bi markette 30 tl a101 yarı fıyatına getiriyorr
Vallahi ben daha 1 çöp almadım şu mesajına nasıl sevindimmm hemen a101 abonesi oluyorum bugünden tezi yokk
herkes paylaşıyor son altı aydır bende başladım bişeyler toplamaya.. hepsinide bi deftere yazıyorum henüz fazla bişey olmasada not almakta fayda var öyle değil mi :) bunu en son doğumgünümde arkadaşlarım toplanıp almışlar eve getirene kadar canım çıktı 24 parça :) Eki Görüntüle 1181115 bunlar shaferdan aldım komple 1500e ocak ayında ama yemek takımından pek menun değilim değiştirsem mi sizce Eki Görüntüle 1181119 Eki Görüntüle 1181122 Eki Görüntüle 1181123 Eki Görüntüle 1181124 bunu A101 den aldım 7 tl yeEki Görüntüle 1181128 mehtap tenceremi 22 tl ye almışım ama şubatta Eki Görüntüle 1181129 lav serisi benim inaılmaz hoşuma gidiyor çay bardağı takımını 18tl ye almışım 30.03.2014 de sürahi ve saklama kabının fiyatını yazmamışım Eki Görüntüle 1181138 Eki Görüntüle 1181140 mini baharatlığımı arkadaşım yılbaşı çekilişinde almış bana Eki Görüntüle 1181144
şimdilik bunlar.. sizce misafşr yemek takımımı değştireyim mi çok mu basit kaçmış
Hepsi çok hoş güle güle kullanın :) Bence misafir takımını günlük olarak kullanın
Ben de schafer çeyiz setinden aldım, kahvaltı takımımız aynı
Yemek takımında ben de tereddüt ettim ,daha şık takımlar var,imkanın varsa değiştirebilirsin.
Güle güle ve aşkla kullanman dileği ile
Hepsi çok güzel. Güle güle kullan.
Keşke çeyiz setini shafer dan almasaydın cnm çelikleriyle ilgili çok şikayet okudum paslanıyormuş vs... yemek takımlarınında desenleri hemen çıkıyormuş, almışsın artık bence mümkün olduğu kadar sade bir şeyler değiştir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?