• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başlama yine, çekemicem seni

Olmaz mı oluyor tabiki hele biz genelde fikir ayrılıgı yasayan kisilerde..aklinialirimsmile

başlama yine, çekemem falan demez hiç ama bir kaç kez uzatma dedi.
daha da cinlendim.
tamam uzatmıyorum dedim sustum.
o gün içinde gönlümü alana kadar hiç konuşmadım tek kelime etmedim.
bir kaç kez bunu yaptıktan sonra bir daha hiç uzatma demedi.:hulya:
inadım tutarsa kötü olacağını biliyor.

bu lafı genelde ona ben diyorum :kahve:
çünkü uzatan taraf o naniknanik

ama ne zaman dogruları işine gelmeyen seyleri sölesem cekemem sus oluyor

bu durumlarda ben cekeceksın essekelr gıbım dınlıceksın dıyorum . hatta cok ılerı gıderse ağzımın kayısı kopuyo - sen benım hayatımı .... ben senın kafanı ... cokmu dıyorum :mymeka:

valla yapıyorlar susuyorumm çok sinirliysem uzatıyorumm... yani genelde susmakla yetiniyorumm gönlümü bir sekilde alırsa oda bende sinirlerimiz yerine yatışınca bir daha olmasın diye telkinde bulunuyorum bazen unutup tekrarlıyor bazende hiç yapmıyor

bazen ne kadar sacmalarsam sacmalayim dinler beni yorumda yapar
ama bazende sacmaladigiimi söyler
bende gercekten sacmaliyosam sorun yok
genelde öyle dediginde gercekten sacmaliyo oluyorum:1:

valla bu bizde çok oluyor 2 buçuk senelik ilkimde kaçkere söylediğini unuttum sayısını unuttum derler ya aynen öyle sayısını unuttum o öyle dediğinde sinirleniyorum konuşuyorum döküyorum içimdeki taşları gelmişini geçmişini döküyorum ortaya dediğinede pişman ediyorum sonra susuyorum şimdi konuşmuyorum konuştur bakalım diyorum 1 hafta konuşmuyorum dolanıyor yavarıyor kuyrumda öyle konuşuyorum yoksa bunlar adam olmaz en azından şimdileri pek söylemiyor biliyor nekadar kötü bir inadım olduğunu damarım tuttumu gözümün onu görmeyeceğini

bnmde bir bucuk senelık ılıskım var bı ıkı kez uzatma dedı ama öyle bagırıp cağırmaz .. yada baslama yıne tarzında bişeler demedi hiç. kavga ettgımızde bnm tarzım bellıdır sakınce anlatırım herseyı acık acık sölerım. o da benm sakın tavrıma karsılık o da bıse oldugunda sakınce söyler .. öyle hallederiz sorunumuzu. tabi sevgiliyken böyle evlenınce değişr mi orasını Allah bilir :)))

Valla tatlım erkeklerin en nefret ettikleri şey dırdırdır
Emin ol dinlemiyorlar bile.
Bizlerin dırdır tarzı kendini gösteren sızlanmaları onlar için emin ol dayanılmaz bişey
Ve biz sızlandıkça, dırdır ettikçe onlar kendilerini daha değerli bizi ise daha cepte görüyorlar
demekki bu kadar dert etmiş beni çok takıyo bırakamaz beni diyorlar
burada en etkili yöntem içerleme yöntemidir
canını mı sıktı soğuk konuş,bak mesela erkeklerin çoğu genelde bunu yaparlar biz de sazan gibi atlar üstlerine düşeriz
ne oldu,söyle problem ne, neden bana böyle soguksun vs vs
tavsiyem aynı şeyi sende yap bırak üstüne düşsün sorun ne,neden böyle bi garipsin, bi problem mi var diye
sen de boşver de iyice uyuz et iyice sıkıştırmaya mı başlıyor seni söyle söyle diye
işte o zaman içindeki problemi dök çünkü söylemeni kendi istiyor olacak haspa:jeyyar:
demem o ki söylenmek nafile genellikle gerçekten dinlemiyorlar, öyle boş gözlerle ne zaman bitecek bu çile tarzı suratınıza bakıorlar
ama kendi isterse sorunu dinlemeyi o zaman hem dinleyecek hem de problem çözülecek
ve tarz gurur kırıcı söylemlere de maruz kalmayacaksınsengözlerimebaksanab

anam kız ben bunu hep yapıyorum ondan mı benimki bana ii davranıyor hehe ama bu benim huyum kimseye dırdır etmem küser susarım delikafaduldendelikafadulden

valla benimkide öyle hemen anlıyor mrelimin bozukluğunu söle söle söle bend eboşver deyip duruyorum iyice kızmaya başlıyor sonrada skıntımı sölüyorum :))

Back
X