Baslamadan ayrilmis mi olduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Azra910

Junior Meg
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
8.287
25.071
498
Biz flort ediyoduk. Ama tatli imalar vardi canim cicim yoktu aramizda. Sonra onun mezuniyet sinavlari vardi o 1hafta konusamadik yazmadi oncesinde mutlaka gunaydin yazardi. Sinavlari bitince 2 gun once ben yazdim bulusalim musait oldugunda dedim tamam dedi. E 2 gundur yine haber yok. Bu 1haftada unuttu mu beni? Daha once hic sevgilisi olmamis kimseye baglanmak mi istemiyor. Zaten demisti ben duygusal degilim bundan sonra da boyle gider diye. Ama benim psikolojim bozuldu mesaj beklemekten internete girmis mi diye takip etmekten ruyalarima giriyor ben onu cok istiyorum asik oldum. O ne dusunuyor neden boyle oldu ara girdi diye bitti mi yoksa bu durum normal mi

Aslan ise bilemem ama İkizler ise huyundandır diyecektim.. Benim de bi dönem İkizler flörtüm aynı şeyi yapıyordu..
Acaba benim istemedigimi dusundu de kendini geri mi cekti diye 2gun once mesaj attim aklima gelen ilk sebep buydu
2-hic sevgilisi olmadigi icin nasil davranacagini bilmiyor
3-boyle devam edersek sevgili oluruz baglanirim diye korktu
Ama benden hoslaniyodu ben napicam cok alistim ona seviyorum :(

Aslan burcu biraz yavaş ilerler diye biliyorum. 2 gün yazmadın diye senin vazgeçtiğini düşünmez ama ilgiyi de sever çok aşırı olmadığı sürece

Biz flort ediyoduk. Ama tatli imalar vardi canim cicim yoktu aramizda. Sonra onun mezuniyet sinavlari vardi o 1hafta konusamadik yazmadi oncesinde mutlaka gunaydin yazardi. Sinavlari bitince 2 gun once ben yazdim bulusalim musait oldugunda dedim tamam dedi. E 2 gundur yine haber yok. Bu 1haftada unuttu mu beni? Daha once hic sevgilisi olmamis kimseye baglanmak mi istemiyor. Zaten demisti ben duygusal degilim bundan sonra da boyle gider diye. Ama benim psikolojim bozuldu mesaj beklemekten internete girmis mi diye takip etmekten ruyalarima giriyor ben onu cok istiyorum asik oldum. O ne dusunuyor neden boyle oldu ara girdi diye bitti mi yoksa bu durum normal mi
Mesaj atma ara. Ses tonundan anlarsın ne olup bittiğini.

Ikizler olsa havada kapardi sevgilisi olmamasi imkansiz olurdu😂 bnce basaktir umursamaz dunya yansa gamsizdir

Mesaj atma ara. Ses tonundan anlarsın ne olup bittiğini.
Ben gecen gun mesaj attigimda hicbir degisiklik yoktu konusmamizda saddce o bitirme sinavlari oldugu hafta yazmadi ama benddn beklemis olabilir. Biz arkadas grubunda tanistik bu olanlar yeni olmaya basladigi ickn reddetmemden korktu diye dusundum onun icin yazdim bulusalim dedim ama 2gundur ses yok simdi arayip ne diyecegim ki :(
Aslan burcu biraz yavaş ilerler diye biliyorum. 2 gün yazmadın diye senin vazgeçtiğini düşünmez ama ilgiyi de sever çok aşırı olmadığı sürece
Ilgilenmek istiyorum ama 1hafta bana yazmadi 2gun once ben yazdim bulusalim musait oldugunda dedim bi bulussak cok guzel ilgilenicem artik onunla ama bir adim bekliyorum

Acaba benim istemedigimi dusundu de kendini geri mi cekti diye 2gun once mesaj attim aklima gelen ilk sebep buydu
2-hic sevgilisi olmadigi icin nasil davranacagini bilmiyor
3-boyle devam edersek sevgili oluruz baglanirim diye korktu
Ama benden hoslaniyodu ben napicam cok alistim ona seviyorum :KK43:

Yaş kaç sizin ?

Ben gecen gun mesaj attigimda hicbir degisiklik yoktu konusmamizda saddce o bitirme sinavlari oldugu hafta yazmadi ama benddn beklemis olabilir. Biz arkadas grubunda tanistik bu olanlar yeni olmaya basladigi ickn reddetmemden korktu diye dusundum onun icin yazdim bulusalim dedim ama 2gundur ses yok simdi arayip ne diyecegim ki :KK43:
Ilgilenmek istiyorum ama 1hafta bana yazmadi 2gun once ben yazdim bulusalim musait oldugunda dedim bi bulussak cok guzel ilgilenicem artik onunla ama bir adim bekliyorum

Aynen buluşalım da demişsin artık sen bir şey deme onun buluşma teklifini bekle. Arar mesaj atarsa da normal konuş sorgulama filan senin de işlerin varmış onları halletmişsin gibi filan. Neşeli eğlenceli ol yani. Ben de merak ettim arayacak mı ne yapacak

Cewremde cok aslan var akraba hepsi pof poflanmak ilgi sewgi bekliyo.Cunku genellikle onlar herseyden once kendini sewer.Aşkta utanma olmaz gururda olmaz gelmis o sana epey beklemis bence sira sende 😁

Aynen buluşalım da demişsin artık sen bir şey deme onun buluşma teklifini bekle. Arar mesaj atarsa da normal konuş sorgulama filan senin de işlerin varmış onları halletmişsin gibi filan. Neşeli eğlenceli ol yani. Ben de merak ettim arayacak mı ne yapacak
Keske o hergun gunaydin mesaji attigi zamana donebilsem bende daha ilgili olurdum 1hafta ara vermezdim bende yazardim :( flort ederken boyle araya zaman girmesi normal mi yani bu konusma sıklıgı

Cewremde cok aslan var akraba hepsi pof poflanmak ilgi sewgi bekliyo.Cunku genellikle onlar herseyden once kendini sewer.Aşkta utanma olmaz gururda olmaz gelmis o sana epey beklemis bence sira sende 😁
2gun once yazdim bulusalim diye haber bekliyorum eger yazarsa konusucam zaten ama beklemekten psikolojim bozuldu acaba artik vaz mi gecti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X