Ne istediğini bilmeyen adam zordur
Devam ederseniz ya yönetimi komple eline alman gerekiyor (ki bu seni aşırı yorar)
Yada ne dese ona uyman
Bu ilişki sürdürülebilirliğini kaybetmiş bence
Yeni mezunsun.O henüz mezun olmamış.Askerlik yok.Daha hayatınızı inşa etmemişken bu sözlenme olayı sana göre normal mi?
O zaman istemiştir.Şimdi yaş oturmaya başladıkça gerçekleri gördükçe daha mantıklı düşünüyordur.Yüksek lisans yapıp iyi bir kuruma geçersin demesi,hayatın hakkında plan değil,mantıklı bir öneri.
Kırıcı yorum yapmayın diyen insanın bu derece atarlanması da çok manidar.2-3 yıllık iş hayatı yenidir HANIMEFENDİ.Yeni mezun değilim hanımefendi, 2-3 yıldır gayet iyi bir işte çalışıyorum (maşallah diyeyim). O daha mezun olamadı. Benim hayatım hakkında da onun plan yapmasını gerektiren bir durum yok.
Kırıcı yorum yapmayın diyen insanın bu derece atarlanması da çok manidar.2-3 yıllık iş hayatı yenidir HANIMEFENDİ.
Yanlış bir şey de söylemedim ayrıca.
Sizin üslubunuz benim anladığım normal üslup değil o zaman.Neyse kolay gelsin.Ben size atarlanmadım, burada herkese hanımefendi diye hitap ederim. Yeni mezun değilim dedim sadece, iş hayatımda yeniyim doğrudur. Yanlış anlıyorsunuz sanırım.
Bazen insan kabuğuna mı çekilmeli diye düşürdürdü bu şikayetiniz.
Yani azıcık uzaklaşmak ilişkiye nefes aldırmak iyi olabilir mi??
Adam isteksiz diyorsun, senin için de bu yaz söz olası çok önemli değil sanırım e o zaman akışına bırak
Canım işinin olmaması ,askerlik yapmamış olmasının da iş önünde bir engel olması onun canını sıkmış olabilir.Bu konuda erkek arkadaşın ile konuşmak ister misin? Belki sözü ertelemeniz o kadar da kötü bir karar değildir.
Aldattığını düşünmedim okuyuncaBen inanın anlam veremiyorum şu duruma. Böyle değildi, son birkaç aydır böyle abuk hareketleri var. Aklıma türlü türlü şeyler geliyor, ben ikinci bir aldatılmayı daha kaldıramam. Üstüne üstlük ilk aldatılmamın yaşattığı travmalardan bahsettiğim halde bunu yapan bir adama 4 senemi heba etmemi kaldıramam.
Astoria, bu konuları açıkça konuşabilmelisiniz, böyle bir sorun hissediyorsan karşına alıp uygun bir dille anlatabilecek donanımda bir insansın ve bilirsin hani bazı şeyler sorundur ama sanki sorun değilmiş gibi hissedilir yüzeyde, bu yüzden konuşulmaya değer bulunmaz. Ama tabanda sorun gibi sorundur, o sorunun havasını solursun. Bu yüzden kendi içinde düşünmeye itilirsin fark etmeden, aslında bunu karşılıklı masaya yatırıp "Nedir-ne değildir, ne değişti, ne hissediyorsun, bak ben bunları bunları düşünmeye başladım, ne yapmalıyız" vb. konuşun erkenden derim.
Biraz telini karıştırsan mi ki
Şüphelerini dindirir
Şimdikiler çok hızlı .Yeni mezunsun.O henüz mezun olmamış.Askerlik yok.Daha hayatınızı inşa etmemişken bu sözlenme olayı sana göre normal mi?
O zaman istemiştir.Şimdi yaş oturmaya başladıkça gerçekleri gördükçe daha mantıklı düşünüyordur.Yüksek lisans yapıp iyi bir kuruma geçersin demesi,hayatın hakkında plan değil,mantıklı bir öneri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?