- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
Aldatılma ihtimali, sözün ertelenmesi vs hepsini bir kenara bırakıyorum Astoria, eğer ki mutlu hissetmiyorsanız ayrılın, birşeyler seziyorsanız ayrılın çünkü ben sizin hislerinizin kuvvetli, ne istediğini bilen ve sağduyulu, karakteri oturmuş bir insan olduğunuzu düşünüyorum, birşeyler içinize sinmiyor ve mutlu hissetmiyorsanız birşeyler yanlış gidiyor demek ki.Ben inanın anlam veremiyorum şu duruma. Böyle değildi, son birkaç aydır böyle abuk hareketleri var. Aklıma türlü türlü şeyler geliyor, ben ikinci bir aldatılmayı daha kaldıramam. Üstüne üstlük ilk aldatılmamın yaşattığı travmalardan bahsettiğim halde bunu yapan bir adama 4 senemi heba etmemi kaldıramam.
üzerinde baskı varsa bunu sizinle paylaşır. sizi başından atmaya çalışmaz. baskı sizde de var. siz adamı sallıyor musunuz? yooo.
İsteksizliğinden dolayı direkt “aldatıyor” diye düşünemeyiz canım ama cidden sinir bozucu bir durum
“Senin bu tavrın beni düşündürüyor, acaba ilişkiden beklentilerimiz farklılaştı mı” diye sorabilirsin
Aslında konuştum. Endişelerimin yersiz olduğunu, sadece kendi hayatı hakkında endişeleri olduğunu söyledi. Ama ben farkındayım eskisi gibi olmadığımızın, yani kıyas yapınca belli oluyor. Eskiden daha hevesliydi mesela, şu an bir heveslenip sonra olmaması için 40 bahane buluyor.
İnsanın erkek olsun kız olsun,bu devirde özellikle evliliği arka plana atmaları gerekir.Zaman zor.Şartlar ve beklentiler çok.Ve genç yaşta evlilikler yıpratıcı oluyor.Eskiden beklenti azdı,teknoloji daha gelişmemiş,arz talep durumları bu kadar çok değildi.İnsanlar eğit,imlerini tamamlayıp,gerekirse yabancı dil,yüksek yapıp bir meslek sahibi olmalı ve o işte 5 yılı devirmeli.Şimdikiler çok hızlı .
2 yeğenımde bu yaz mezun olucak hem eşleri hem kendılerı ne askerlık yapıldı ne meslek var ellerınde ikiside eylül ayında evlenıyor
Konu sahıbını çok severim . Aklı başında biridir . Benım önerım çok sevıyorsan al karşına konuş de benım için söz tarihiinin bir önemı yok sen askerden gel mesleğini eline al yaparız de . Konuştun baktın düzelmıyor. Yapılcak şey belli
Aldattığını düşünmedim okuyunca
Aklıma direk sorumluluk alacak olmak ağır geldi paşaya diye geldi
Senin bi düzenin başarıların var
Onun önünde engeller
Üstelik plan yaparken senin ne yapacağınıda düşünmüş ki bu ciddi bi ayrıntı bence
Bu adam sana yük olur gibi
Ama çat diye bitirme
Bitmesi gerekebileceği bilinciyle biraz gözlemle derim ben
Bu sırada hem kendini her sonuca hazırlarsın
Hemde erkek arkadaşın bundan sonraki davranış ve sözleriyle daha doğru karar vermeni sağlar.
Şuanda bi karar versen içinde acaba kalır
Bu boşa geçireceğin uzunn bi zaman demek
Yeniden başlamana bile engel olur
Bırak acaba kalmayana kadar devam etsin
Şimdikiler çok hızlı .
2 yeğenımde bu yaz mezun olucak hem eşleri hem kendılerı ne askerlık yapıldı ne meslek var ellerınde ikiside eylül ayında evlenıyor
Konu sahıbını çok severim . Aklı başında biridir . Benım önerım çok sevıyorsan al karşına konuş de benım için söz tarihiinin bir önemı yok sen askerden gel mesleğini eline al yaparız de . Konuştun baktın düzelmıyor. Yapılcak şey belli
Eğer eşit durumda olsaydınızbu şekilde davranmayacaktıYani evet dediğiniz gibi pire için yorgan yakmayım derdindeyim ama bu durumda da çok mutsuzum. Onun gözünde eskisi kadar değerim yokmuş gibi hissetmeye başladım. Bunu söylediğimde de durumun benimle alakası olmadığını, kendi hayatıyla alakalı endişeleri olduğunu söyledi.
Teşekkür ederim, çok naziksin :) Bizim aslında hemen hooopp evlenelim gibi niyetimiz yoktu. Yani maksat aileler tanışsın, olursa da bir söz yüzüğü gibi bir şey olsun dedik hani adı konsun gibi. Yoksa birkaç sene sonra nişan olmuş, düğün olmuş benim için sorun yok tabi ki kendi düzenini oturtacak o da. Ben sadece kendimi değersiz hissetmeye başladım, sorun bu.
Aldatılma ihtimali, sözün ertelenmesi vs hepsini bir kenara bırakıyorum Astoria, eğer ki mutlu hissetmiyorsanız ayrılın, birşeyler seziyorsanız ayrılın çünkü ben sizin hislerinizin kuvvetli, ne istediğini bilen ve sağduyulu, karakteri oturmuş bir insan olduğunuzu düşünüyorum, birşeyler içinize sinmiyor ve mutlu hissetmiyorsanız birşeyler yanlış gidiyor demek ki.
Geçiştirmemesi için konuşurken köşeye kıstırman lazım Astoria, kendi düşüncelerini dökmelisin ve düşüncelerinin nezdinde olabilecekleri de söylemelisin: Senin bu davranışın beni senden uzaklaştırıyor, ister istemez farklı şeyler düşünüyorum, salt senin hayatın değil, ikimizin hayatı, ikimizin birlikteliği de düşünülmeli. Birlikte devam etmek istiyorsak, endişelerimizi de paylaşmalı ve çözümler üretebilmeliyiz. Sen böyle kendi içine çekildikçe benim -acaba-larımı arttırmaktan başka bir şeye sebep olmuyor. Sendeki endişeler, bende farklı endişeler olarak sirayet ediyor. Bu şekilde geçiştirme, açıkça konuşalım neler düşünüyorsun, seni sıkan nedir; niçin şimdi bu planı erteliyoruz? Bunlar sadece senlik endişeler değil, bizim ortak endişelerimiz. Anlat" filan de.
Yani Astoria sen açar dökersin adamı biraz bastırsan ve aradığın cevapları bulursun.
Eğer eşit durumda olsaydınızbu şekilde davranmayacaktı
Kendisine güvenmiyor o ayrı ama senin başarılı olmanda onu düşündürüyor bence
Sen akıllı kadınsın kendine biraz zaman ver
Astoria Sanki ilişkinin büyüsü bozulmuş gibi hissettim,
Kiiiii ilişki seni mutsuz ediyorsa Orada ciddi bir problem var demektir.
Günümüzde Eşimle mutlu değilim diyerek evlilikler sonlandırılıyorsa,
Sevgililer hiç çekmemeli diye düşünüyorum.
Ama tabi idare et geçecek bugünler diyemiyorum.
Yaşlar önemli. 30 a yakın yeni mezun olacak erkeklerde bu hep var. Askerlikte üzerlerine yük oluyor. Muhtemelen kendini sizden ezik görüyor ben öyle hissettim.
Eskisi gibi olmadığımızı hissediyorum, yani yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunun farkındayım. Yani uzaktan bakılınca hiçbir şey yok, ama hareketleri yüzünden kendimi değersiz hissetmeye başladım. Sürekli geçiştirildiğimi hissediyorum. Onu geçtim, tamam olabilir istemiyor olabilirsin. Ama başta sevindirik gibi hevesli olup beni zorlayarak sonra yaa acaba yapmasak mı, buluşmasak mı demeleri sinir bozucu oluyor. Bir de hep başkasına atıyor bunun da farkındayım "Askere gitmedim, babam arabayı vermedi, şu gün bilmem nereye gitmem lazım" gibi. Ben son sınıfta çok yoğundum, hem stajım hem makale ödevlerim hem gönüllü projelerim vardı ona rağmen kendisine vakit ayırıyordum. Benden daha fazla yoğun değil.
Askerlik is olaylari erkeklerde daha cok dert olabiliyor cok rahat bir tip degilse takiyordur.
Sen calisiyorsun o calismiyorsa daha cok baski vardir.
Aldatilma suphesi nerden cikti onu anlamadim ama supheleniyorsan emin olduktan sonra hareket et sen akilli bir kizsin.
Eskisi gibi olmadığımızı hissediyorum, yani yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunun farkındayım. Yani uzaktan bakılınca hiçbir şey yok, ama hareketleri yüzünden kendimi değersiz hissetmeye başladım. Sürekli geçiştirildiğimi hissediyorum. Onu geçtim, tamam olabilir istemiyor olabilirsin. Ama başta sevindirik gibi hevesli olup beni zorlayarak sonra yaa acaba yapmasak mı, buluşmasak mı demeleri sinir bozucu oluyor. Bir de hep başkasına atıyor bunun da farkındayım "Askere gitmedim, babam arabayı vermedi, şu gün bilmem nereye gitmem lazım" gibi. Ben son sınıfta çok yoğundum, hem stajım hem makale ödevlerim hem gönüllü projelerim vardı ona rağmen kendisine vakit ayırıyordum. Benden daha fazla yoğun değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?