• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlamadan bitiyor sizce ne yapmalıyımmm

loveher

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
6
0
16
İstanbul
Kızlar; benim erkek arkadaşımdan ayrılalı 2 ay olmuştu büyük bir aşk acısı çekiyordum.Bir gün arkadaşımın doğum gününe gitmiştim orada bir çocukla tanıştım ve ondan hoşlanmaya başladım aşk acımı unutturan tek kişi oydu benim için ve o yüzden görüşmek istedim. Sonra internetten konuşmaya başladık arkadaşlarım da bu durumu onayladı , daha sonra buluşmaya başladık güzel günler geçirdik hatta her güne bir plan yapıp onu uygulayama başladık çok mutluydum.
Sonra bir gün bana ; bir ilişki istemediğini, beni de daha fazla üzmek istemediğini ve beni mutsuz edeceğini söyleyip gitti. Büyük bir hüsran içine girdim hayal kırıklığımı size anlatamam ama gene de ona iyi davranmaya ve konuşmaya devam ettim. Sonuçta beni sevmiyorsa arkadaşım olarak kalabilirdi onu hep hayatımda istiyordum çünkü.
Birkaç gün böyle geçtikten sonra geri geldi ve benden özür diledi. Kendisinin çok mutsuz olduğunu ve bu yüzden beni mutlu edemeyeceğini düşündüğünü söyledi ama beli ki çok pişman olmuştu benim çok iyi biri olduğumu ve baştan başlamamız gerektiğini ,gene planlar yapıp her günü birlikte geçirmemiz gerektiğini söyledi.
Bense ona çok kırgındım biraz canını acıtmak birazda test etmek için ona ‘ ben sadece senin için vicdan azabıyım ,sen sadece yapacak bir şeyin olmadığından vakit geçirmek için benim yanımda duruyorsun’ dedim amacım onu test etmekti zaten affedecektim çünkü aşık olmuştum ona. Bu özrünü geri çevirme niyetinde değildim.FAKAT tepkisi ‘neyse ben gidiyorum’ demek oldu onu çok yanlış tanıdığımı ve eğer zaten böyle düşünüyorsam her şeyi boş vermem gerektiğini söyledi ve gitti şuanda konuşmuyor benle…….Yani onu affedecekken, özrünü kabul edecekken özür dileyen ben oldum...
Her şeyi elime yüzüme bulaştırdım galiba kızlar ne yapmalıyım üstüne gitmek istemiyorum ama ona defalarca öyle demek istemediğimi söyleyip özür diledim.. ama o benle konuşmuyor artık bu cümleden sonra herkes kendi yoluna dedi bana çünkü gerçekten öyle düşündüğümü sanıyor..çok mutsuzum kızlar ayrılık acımı sarayım derken aşık oldum ama şimdi oda resmen başlamadan bitiyor sizce ne yapmalıyım???

Son düzenleme:
Ne o lafı söyleyeceksin ne de özür dileyeceksin !

Koşma peşinden, sen kovaladığın için kaçıyor,

Ha gidecek mi gitsin, aşk böyle bir şey değil zaten ...

yani siz benim yerimde olsanız ne yapardınız tamam üstüne gitmeyim doğru ama ben çok mutlu hissediyordum kendimi onunla böylece hayatıma girdiği gibi çıkmasına izin mi vereyim?? çok kısa zamanlarda geçirdiğim iki tane kalp kırgınlığını inanın kaldıramıyorum kızlar çok mutsuz , değersiz ve yalnız hissediyorum kendimi.....

madem arkasını bu kadar kolay dönüp gidebilmiş boşver ne ara ne sor o zaten istiosa geri gelir o zmn af diler affedersin çok aşıksan sakın özür fln dileme bence
r

tamam arayıp sormayacağım bakalım ne olacak.... aslında çok konuşasım var ama kovalamak da istemiyorum sonu güzel olacaksa susmak şimdi en güzeli ama inanın çok zor

Back
X