Baslamak bıtırmenın yarısı...

ramaska

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
1.107
14
68
Diğer
MERHABA...
Kendime moral vermek ve kararliligimi gostermek icin gunluk acmaya karar verdim...
Yarin karatay diyetine basliyorum.vermem gereken tam 30 kilo var....
Cok uzun zamandir kilo vermeye calisan durmadan verip alanlardanim.artik yoruldum bunu sonlandirmak istiyorum.bu sefer basaracagim......
ins.herkes istedigi kiloya saglikli bir sekilde ulasir......

simdide 2 tane acilmis.niye boyle oldu ki...neyse burdan devam edicem..
yarin karataya basliycam en onemlisi ekmek kesinlikle yok...burda firsat buldukca birseyler yazip motive olmak istiyorum....

kendime oz elestiri yapmak gerekirse en buyuk problem iradem....
cok guzel kilo veriyorum.sonra birden iradem zayifliyor ufak ufak kacamaklar artiyor veee bir bakmisim verdiklerim hop geri geliyor ve ben dagiliyorum...

o yuzden burda yazarak motive olmak istiyorum....
enerjim iradem istegim azalmasin diyorum ins....birgun bende basardim diyicem.....

canım günlüğün hayırlı olsun..inşallah hepimiz fazlalıklarımızdan kurtulur bi daha da geri almayız..bende senin gibiyim,verip verip alıyorum,bıktım artık...motivasyonu sürekli üst düzeyde tutmak mümkün olamıyo maalesef,o yüzden arada kaçamak yapılabilir ama ertesi gün telafi ederiz,bu sefer başaracağız..arada takip edicem seni canım,çocuklarını öp benim için

canim cok tesekkur ederim.ins.hepimiz su kilo problemini bitiririz.evet canim haklisin onemli olan sureklilik kacamak yapsak bile yola devam etmek...ins.guclu olan biziz hep beraber. basaricaz.....bende opuyorum canim

Bugun sabah guzel bir karatay kahvaltisi yaptim.
sekersiz cay
2 yumurta
zeytin peynir
domates salatalik
ceviz

aksam zeytinyagli turlu salata ve kefir....
suan gayet iyiyim kacamak yok....
ins.boyle devam eder......

canım ramaskam,günlüğün hayırlı olsuninşallah en kısa zamanda hayal ettiğin kiloya ulaşırsın canım benim

canım ramaskam,günlüğün hayırlı olsuninşallah en kısa zamanda hayal ettiğin kiloya ulaşırsın canım benim

canim cok sagol tesekkurler.ins.sende istedigin kiloya inersin.daha once basardin yine basaricagina eminim.opuyorum canim...

bugun kahvaltim genelde ayni karataya uygun....
2 yumurta
zeytin peynir
domates salatalik
ceviz
ve 1 tane nektarin....
aksam icin corba ve salata dusunuyorum....

MERHABA bugun sucaklu yumurtayla karatay kahvaltisi.
aksam tarhana corbasi ve yunan salatasi....
simdilik fena gitmiyor en az 2 litre su icmeye calisiyorum. arada yesil cay iciyorum....

spora baslayamadim.en kisa zamanda leslie baslamayi dusunuyorum...bakalim hayirlisi...

simdilik psikolojik olarak iyi gidiyor
cok aciktigimi hissetmedim cunku rahat doyuncaya kadar yiyorum.bu kilolari 3 gunde almadim ve 3 gunde veremeyecegimi biliyorum. o yuzden az yiyip bozma riskini almak istemiyorum.karataya uygun rahat doyuyorum... TEK gereken zaman ve sabir...

ama insan dusunmeden edemiyor 3 ayda 15 kilo versem yeni yila 73 kiloyla girsem ne guzel olurdu.ne demisler......BASLAMAK BITIRMENIN YARISIDIR...

kahvalti 1 elma 1 ayva 1 bardak sut ceviz findik...
aksam 2 lahmacun 1 bardak ayran....
en az 10 gun lahmacun yok....

kizlar dun gelemedim....dun sabah karatay kahvaltisi aksam kuru fasulye salata kmefir...

cissssssss olanlar 1 neskafe 3 biskuvi

bugun kasarli omletle vkaratay kahvalti
aksam fasulye piyaz sarimsakli yogurtlu kabak,doymazsam 1 kase mercimek corbasi...

simdide 2 tane acilmis.niye boyle oldu ki...neyse burdan devam edicem..
yarin karataya basliycam en onemlisi ekmek kesinlikle yok...burda firsat buldukca birseyler yazip motive olmak istiyorum....

Allah yardımcın olsun...bende karatay hocanın tavsiyelerine uyuyorum bir ay olacak inşallah en güzeli acıkmıyorum günde iki öğün süper bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…